الان که جو فعالیت شرکتهای خصوص بهتر شده دارن این بلاها رو سر ایرانسل در میارند اگه چند سال پش بود مطمئن باشید که وضع ایرانسل بدتر از همراه اول بود.
در ضمن شما که میگید "فکر کنم شما تو این مملکت نیستی" حتما میدونی بیشتر مردم دوست دارند که اول شمارشون 091 باشه.این یک جو عمومیه که متاسفانه در کشور ما خیلی بهش توجه میشه.مثلا چرا وقتی دست کسی یک گوشی 6600 میبینند شروع می کنند به خندیدن.الان هم وقتی میخوای به کسی شماره بدی تا میگی 0935 مطمئنا با نیشخند طرف مقابل مواجه میشی حتی اگه طرف خودش هم ایرانسل(اونم از نوع اعتباری)داشته باشه.پس با این وضعیت گه قیمت هر دو سیمکارت با هم برابر بود و با توجه به خدمات ایرانسل بازهم خیلیها بودند که شماره براشون مهم بود.
منم 6 سال پیش برای خرید یک پنتیوم3 حدود 800 هزار تومن پول دادم دلیل نمیشه که الان بگم سرم کلاه رفته.من پولی که دادم واسه اون زمان بود و حتی اپراتورهای خارجی هم که شما میگید به مردم موبایل مجانی میدند اول هم همین وضع رو داشتند تا به اینجا رسیدند.
مشکل ما اینه که همیشه فقط به فکر منافع خودمون هستیم و میخواهیم با همون امکانات بیشترین درآمد رو داشته باشیم بدون اینکه به فکر منافع مشتری باشم.چه مخابرات چه ایرانسل.قبل از عید همه از ایرانسل تعریف میکردند(به خصوص Gprs مجانی و ...) یادمه همون وقتها گفتم تو یکی از همین تاپکهای P30world گفتم شاهنامه آخرش خوشه و بعد از عید دیدید که چی شد و حتی کار به جایی رسیده بود که همه داشتند به سوی تالیا پیش میرفتند.ایرانسل برای اینکه از قافیه عقب نمونه مجبوره دست به این کارها بزنه وگرنه همراه اول که دولت قرص و محکم پشت سرش وایستاده و همه کار براش میکنه.یک چیز دیگه هم بگم که به نظر شما ایرانسل که به تکنولوژی شبکه اش مینازه(از نسل 2.75 استفاده میکنه و الان تو دنیا نسل چهارم میخواد رایج بشه) کی شبکه اش رو ارتقا میده؟؟؟