تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: هدف ایرانسل از برگزار کردن جشنواره ها و دادن هدایای فرا

راي دهنده
22. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • طبق گفته خودشون : پیشرو بودن در ارائه خدمات مخابراتی در ایران

10 45.45%
  • همون گفته خودشون اما راهی رو که انتخاب کرده اشتباهه

0 0%
  • فقط افزایش تعداد مشترکین (کیفیت نه!!!)

9 40.91%
  • تلکه کردن مردم

3 13.64%
  • نمیدونم (میونه این همه تبلیغ سردرگمم!)

1 4.55%
Multiple Choice Poll.
صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 49

نام تاپيک: به نظر شما هدف ام تي ان ايرانسل از دادن هداياي فراوان و برگزار كردن جشنواره ها چي متونه باشه ؟

پروفشنال beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

شما دارید بدتر را با بد مقایسه میکنید

4 نمونه از دزدی های ایرانسل

1- 500 تومانی که روی کارت های شارژ میزاره

2- سه دقیقه پشت خط نگه داشتن شما پشت خط مثلا پشتیبانی که همیشه دقیقا از من 600 تومان کم میکنه (ولی توی تبلیغات دروغینش نوشته شده که هزینه 1 دقیقه حساب میشه) آخر سر هم میگه همه اپراتور مشغول هستند حالا مشغول چه کاری معلوم نیست امیدوارم مشغول کار شرعی باشند

3- دزدیدن اکثر هزینه Sms هایی که دلیور نمیشه

4- ثبت نکردن ثبت نام در 5 روز توسط اشتباه سیستم در پیتیه خودشون برای ندادن به اصطلاح هدیه

اینقدر دزدی های زیادی دارند نمیدونم دیگه کدوم رو بگم

فقط از خدا میخوام که شرکتشون ورشکست بشه

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

1-اون 500 تومن مالیاته نه دزدی و اگه بدونبد که نمیدونید همه جای دنیا حتی ایران مالیات میگیرند و حتی مخابرات هم میگیره پس الکی به ایرانسل گیر ندید. و همچنین اون 500 تومن نیست و 6 درصد اعتبار مکالمست.

2-مشغول حرف زدند نه کار دیگه...فقط شما مشکل نداری همه مشکل دارند و اون رو هم اگه بهشون بگب باید بهتون برگردونند.

3-اوایل سال بود که مشکل دلیور نشدن اس ام اس رو داشتیم ولی الان من شخصا حتی 1 اس ام اس دلسور نشده ندارم.از 20 خرداد تا الان 650 تا اس ام اس زدم که تمامش دلیور شده. و همچنین گفتم که ایرانسل فقط 2 ماه این مشکل رو داشت که مخابرات 6 سال این مشکلو داشته و و صداش در نیومده و 30 ملیارد تومن از روش خورده...و مردم هم صداشون در نیومده حالا برای مشکلی که ایرانسل رفع کرده چونه میزنید؟

4-خدمتتون عرض میکنم که طبق گفته ی مدیر عامل ایرانسل تمامی سیم کارت ها ی هدیه تا بحال به مشترکین داده شده مگر اینکه آدرس پستیشون اشتباه بوده و این رو هم بهتون بگم که سیستم های ایرانسل خیلی جدید تر از سیستم های مخابراتند.

میشه بگید بد کدومه و بدتر کدوم؟

مخابرات هم تمامی این مشکلات رو حتی بزرگتر و بیشتر داره و داشته ولی هیچ کس چون دستش به جایی بند نیست و ... هیچ اعتراضی نداره حالا هر کی رو میبینم میگه ایرانسل یه چیزیش بده در حالی که من خیلی بدترشو توی مخابرات دیدم...و نکته جالب اینکه بعضیا شون حتی سیم کارت ایرانسل هم ندارند و نداشتند!
    حالا چرا میگن ایرانسل این مشکلاتو داره و عین خیالشون نیست که مخابرات سالها این مشکلات رو داشته....!
    همه میگن تجربه چیز خوبیه و مشکلات کار رو برطرف میکنه و ...
    وای مخابرات با 13-14 سال سابقه مشکلات خیلی بزرگی رو داره که هیچ کس عین خیالش نیست!

حـــــرفـه ای JIGSA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران - ایران

پيش فرض

اون زمان که همین همراه اول ( در پیت زاقارت ) پول ملت رو می دزدید، چون تک و تنها بود همه کلی به به و چه چه می کردن. سیم کارت رو میخریدن 1.5 میلیون تومن کلی هم باهاش حال می کردن.
    حالا یه شرکتی پیدا شده که با تمام مشکلاتی که براش بوجود آوردن اومده و سیم کارت رو به قیمت خوب به دست مردم میرسونه و کلی امکانات هم بهتون میده. همه دارن عیب در میارن.

خدمتتون عرض کنم که همراه اول که از همون اول هم زیر نظر دولت بود و بودجه دولت و بیت المال رو می خورد در عرض 7.5 سال کل ایران رو تحت پوشش گرفت ( البته چه پوششی !!!!! ). حالا ایرانسل در عرض سه الی چهار سال میخواد اینکار رو انجام بده.
    یه کم واقع بین باشید. من خودم در 2 ماه حدود 100 تا 120 تا Sms می دادم و تقریبا 90 تاش به دست طرف مقابل می رسید و من در 2 ماه 4500 پول Sms می دادم. این رو چه جوری حساب می کنین ؟؟؟؟؟؟

قبول دارم که خدمات ایرانسل الان در حد عالی نیست ولی اجازه بدین یه چند ماه بگذره بعد انتقاد کنین.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تو قلب نيروي برتر...

پيش فرض

Only Irancell

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما دارید بدتر را با بد مقایسه میکنید

4 نمونه از دزدی های ایرانسل

1- 500 تومانی که روی کارت های شارژ میزاره

2- سه دقیقه پشت خط نگه داشتن شما پشت خط مثلا پشتیبانی که همیشه دقیقا از من 600 تومان کم میکنه (ولی توی تبلیغات دروغینش نوشته شده که هزینه 1 دقیقه حساب میشه) آخر سر هم میگه همه اپراتور مشغول هستند حالا مشغول چه کاری معلوم نیست امیدوارم مشغول کار شرعی باشند

3- دزدیدن اکثر هزینه Sms هایی که دلیور نمیشه

4- ثبت نکردن ثبت نام در 5 روز توسط اشتباه سیستم در پیتیه خودشون برای ندادن به اصطلاح هدیه

اینقدر دزدی های زیادی دارند نمیدونم دیگه کدوم رو بگم

فقط از خدا میخوام که شرکتشون ورشکست بشه
    دوست عزیزم آقا سروش جوابهاتون رو دادن.
    فقط در مورده شماره ی 2 باید بگم هنگام تماس با خطوط پشتیبانی فقط هزینه ی یک دقیقه تماس از شما اخذ میگردد. این رو تو سایت ایرانسل هم نوشته.

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

شما که میگین مخابرات یک میلیون پول سیمکارت از مردم گرفته.به نظر شما آیا اگه ایرانسل هم 10-12 سال پیش بود با همین قیمت به مردمن سیمکارت میداد؟

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شما که میگین مخابرات یک میلیون پول سیمکارت از مردم گرفته.به نظر شما آیا اگه ایرانسل هم 10-12 سال پیش بود با همین قیمت به مردمن سیمکارت میداد؟
    عزیز شما فکر میکنی اون یه تیکه آهن(سیم کارت) چقدر برای ایرانسل خرج داره؟
    اگه توی اخبار اوایل و قبل از ورود ایرانسل خونده باشی مدیر عامل ایرانسل گفت که ما میخواستیم(مثل اکثر اپراتورهای دنیا) سیم کارت رو مجانی بدیم ولی همه ی ما میدونیم که نذاشتن بده چون مخابرات 2 ماهه ورشکست میکرد و بازار سیم کارت دولتی بد جوری به هم میریخت.
    مطمئین باش که اگه اول mtn میومد و اپراتور اول ایران میشد ما الان سیم کارت مجانی و گوشی موبایل مجانی داشتیم و جایی به اسم موبایل فروشی توی مملکت وجود نداشت و الان داشتیم از 3.5G استفاده میکردیم.
    اگه بدونی که اینجور که معلومه نمیدونی تمامی اپراتور های دنیا پولی که در میارن از مکالمه و اس ام اس و ... است یعنی پول سیم کارت اینقدر در برابر اون سوده کمه که ترجیح میدن سیم کارت مفتی بدن تا مشترکینشون بیشتر بشه و بیشتر حرف بزنن که سودشون خیلی خیلی بیشتر میشه...

در ضمن چرا میری 10-12 سال پیش؟؟؟همین الان...
    توی بخش نیازمندی های روزنامه هرکی میخواد سیم کارت دولتی بفروشه بهش که زنگ بزنی زیر 1 بهت نمیده.
    و فکر کنم شما توی این مملکت نیستی! همین چند ماه پیش مگه سیم کارت شماره 09122222222 چندین میلیون فروخته نشد؟مگه توی این مزایده ها هر سیم کارت رو 50-60 ملیون نمیفروشه؟
    مگه شماره 09123456789 رو نذاشتن تو موزه؟؟؟؟؟؟(یه تیکه آهن رو گذاشتن توی موزه!!)

یه حساب کنی و میانگینی بین قیمت سیم کارتهاش بگیری میبینی که بیش از 1 ملیون برای هر سیم کارت پول گرفته!

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مطمئن باش , اون سازمانی که قیمتها رو تعیین میکنه ( مال دولته و هوای دولت رو داره ) نمیذاشت قیمت سیم کارت کمتر از مثلا 800 هزار تومن بشه .

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

الان که جو فعالیت شرکتهای خصوص بهتر شده دارن این بلاها رو سر ایرانسل در میارند اگه چند سال پش بود مطمئن باشید که وضع ایرانسل بدتر از همراه اول بود.
    در ضمن شما که میگید "فکر کنم شما تو این مملکت نیستی" حتما میدونی بیشتر مردم دوست دارند که اول شمارشون 091 باشه.این یک جو عمومیه که متاسفانه در کشور ما خیلی بهش توجه میشه.مثلا چرا وقتی دست کسی یک گوشی 6600 میبینند شروع می کنند به خندیدن.الان هم وقتی میخوای به کسی شماره بدی تا میگی 0935 مطمئنا با نیشخند طرف مقابل مواجه میشی حتی اگه طرف خودش هم ایرانسل(اونم از نوع اعتباری)داشته باشه.پس با این وضعیت گه قیمت هر دو سیمکارت با هم برابر بود و با توجه به خدمات ایرانسل بازهم خیلیها بودند که شماره براشون مهم بود.
    یه حساب کنی و میانگینی بین قیمت سیم کارتهاش بگیری میبینی که بیش از 1 ملیون برای هر سیم کارت پول گرفته!
    منم 6 سال پیش برای خرید یک پنتیوم3 حدود 800 هزار تومن پول دادم دلیل نمیشه که الان بگم سرم کلاه رفته.من پولی که دادم واسه اون زمان بود و حتی اپراتورهای خارجی هم که شما میگید به مردم موبایل مجانی میدند اول هم همین وضع رو داشتند تا به اینجا رسیدند.
    مشکل ما اینه که همیشه فقط به فکر منافع خودمون هستیم و میخواهیم با همون امکانات بیشترین درآمد رو داشته باشیم بدون اینکه به فکر منافع مشتری باشم.چه مخابرات چه ایرانسل.قبل از عید همه از ایرانسل تعریف میکردند(به خصوص Gprs مجانی و ...) یادمه همون وقتها گفتم تو یکی از همین تاپکهای P30world گفتم شاهنامه آخرش خوشه و بعد از عید دیدید که چی شد و حتی کار به جایی رسیده بود که همه داشتند به سوی تالیا پیش میرفتند.ایرانسل برای اینکه از قافیه عقب نمونه مجبوره دست به این کارها بزنه وگرنه همراه اول که دولت قرص و محکم پشت سرش وایستاده و همه کار براش میکنه.یک چیز دیگه هم بگم که به نظر شما ایرانسل که به تکنولوژی شبکه اش مینازه(از نسل 2.75 استفاده میکنه و الان تو دنیا نسل چهارم میخواد رایج بشه) کی شبکه اش رو ارتقا میده؟؟؟
    Last edited by iman_s; 19-08-2007 at 02:01.

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

الان که جو فعالیت شرکتهای خصوص بهتر شده دارن این بلاها رو سر ایرانسل در میارند اگه چند سال پش بود مطمئن باشید که وضع ایرانسل بدتر از همراه اول بود.
    در ضمن شما که میگید "فکر کنم شما تو این مملکت نیستی" حتما میدونی بیشتر مردم دوست دارند که اول شمارشون 091 باشه.این یک جو عمومیه که متاسفانه در کشور ما خیلی بهش توجه میشه.مثلا چرا وقتی دست کسی یک گوشی 6600 میبینند شروع می کنند به خندیدن.الان هم وقتی میخوای به کسی شماره بدی تا میگی 0935 مطمئنا با نیشخند طرف مقابل مواجه میشی حتی اگه طرف خودش هم ایرانسل(اونم از نوع اعتباری)داشته باشه.پس با این وضعیت گه قیمت هر دو سیمکارت با هم برابر بود و با توجه به خدمات ایرانسل بازهم خیلیها بودند که شماره براشون مهم بود.

منم 6 سال پیش برای خرید یک پنتیوم3 حدود 800 هزار تومن پول دادم دلیل نمیشه که الان بگم سرم کلاه رفته.من پولی که دادم واسه اون زمان بود و حتی اپراتورهای خارجی هم که شما میگید به مردم موبایل مجانی میدند اول هم همین وضع رو داشتند تا به اینجا رسیدند.
    مشکل ما اینه که همیشه فقط به فکر منافع خودمون هستیم و میخواهیم با همون امکانات بیشترین درآمد رو داشته باشیم بدون اینکه به فکر منافع مشتری باشم.چه مخابرات چه ایرانسل.قبل از عید همه از ایرانسل تعریف میکردند(به خصوص Gprs مجانی و ...) یادمه همون وقتها گفتم تو یکی از همین تاپکهای P30world گفتم شاهنامه آخرش خوشه و بعد از عید دیدید که چی شد و حتی کار به جایی رسیده بود که همه داشتند به سوی تالیا پیش میرفتند.ایرانسل برای اینکه از قافیه عقب نمونه مجبوره دست به این کارها بزنه وگرنه همراه اول که دولت قرص و محکم پشت سرش وایستاده و همه کار براش میکنه.یک چیز دیگه هم بگم که به نظر شما ایرانسل که به تکنولوژی شبکه اش مینازه(از نسل 2.75 استفاده میکنه و الان تو دنیا نسل چهارم میخواد رایج بشه) کی شبکه اش رو ارتقا میده؟؟؟
    قبول کن اگه ایرانسل میخواست نسل سوم رو بیاره , به این مرحله هم نمیرسید که الان رسیده , بذار کم کم
    الان مشکلی که همراه اول داره فقط اینه که میخواد از قافله رقابت عقب نمونه داره تجهیزاتش رو ارتقا میده ( تا نسل 2.5 و تمام ) دیگه بیشتر از این نمیتونه .
    ولی ایرانسل تجهیزاتی که سفارش داده و خریداری کرده با کمترین هزینه قابل توسعه هستش , به عنوان مثال اگه مجوزهای مربوط به 3G صادر بشه , ایرانسل نهایتا با 1 سال تاخیر خودش رو به اپراتور سوم میرسونه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •