این بازی برای Pc هم اومده و لینکش موجوده . اما متاسفانه مشکلی که داره اینه که احتیاج به اکتیو کردن داره و هنوز کرکی هم برای اون نیومده . ظاهرا باید تا اومدن کرک صبر کنیم .
این بازی برای Pc هم اومده و لینکش موجوده . اما متاسفانه مشکلی که داره اینه که احتیاج به اکتیو کردن داره و هنوز کرکی هم برای اون نیومده . ظاهرا باید تا اومدن کرک صبر کنیم .
خب بالاخره گیم اسپات هم به نسخه PC این بازی نمره 9 رو داد که نسبت به سایتها و مجلات دیگه نمره کمتریه اما با دادن این نمره توسط گیم اسپات ، BioShock تا الان بهترین بازی اکشن دو سال اخیر خواهد بود و بعد از آن بازیهایی همچون Half_Life 2 - Episode One و Rainbow Six قرار دارند .
ضمنا ، ما جون به لب شدیم و هنوز بازی کرک نشده !
سلام دوستان.
کسی لنک خرید پستی این بازی رو داره؟![]()
دوست من ، اگه نسخه 360 رو بخوای که میشه پیداش کرد اما نسخه Pc متاسفانه احتیاج به شماره سریالی داره که با اون باید اکتیو بشه . به همین دلیل هنوز که نتونستیم تهیه اش کنیم و هیچ جایی هم پیدا نمیشه مگر اینکه 50 دلار خرج کنید و اورجینالش رو اگه پیدا کنید ، بخرید .
ممنون.دوست من ، اگه نسخه 360 رو بخوای که میشه پیداش کرد اما نسخه Pc متاسفانه احتیاج به شماره سریالی داره که با اون باید اکتیو بشه . به همین دلیل هنوز که نتونستیم تهیه اش کنیم و هیچ جایی هم پیدا نمیشه مگر اینکه 50 دلار خرج کنید و اورجینالش رو اگه پیدا کنید ، بخرید .
باید شیش گیگ دانلود کنم
کاور هم ندارم
خداییش کاور نسخه های معمولی رو ببینین کف میکنین. یک آدمک هم بهت میدن![]()
سلام.
دوستان این بازی با دایرکت ایکس 10 هم اجرا میشه؟مثله lost plant .
فکر می کنم نسخه دایرکت ایکس 10 اون هم موجود باشه .
دوستان کرک این بازی هنوز نیومده؟!!
من این بازی رو خیلی دوست دارم.خدا کنه زود بیاد.
انتظارها به پایان رسید!بازی توسط شرکت سرزمین رایانه کرک و عرضه شد!
اینم ادرس سایت:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این سيستم ميشه روان اجرا کرد؟
فرقی نميکنه Lowباشه يا مديوم يا های!!!!
VGA : X800
Ram : 1gig DDR2 Dual Chanel
CPU : 2.66 Ghz Intel Full Cach
Windows Vista
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)