من که هنور حسرت بازی کردن بازی splinter cell به دلم مونده به خاطر اون سیستم بالایی که میخواهد.
این بازی در بیشتر نظرها باشد
بازی فقط باید به علت ضعف سیستم باشد
من که هنور حسرت بازی کردن بازی splinter cell به دلم مونده به خاطر اون سیستم بالایی که میخواهد.
من بازی سپلينتر سل دابل ايژنت رو ميخواستم اما نتونستم.
Crysis رو ميخوام که ميدونم نميتونم
Lost Planet رو ميخواستم که نتونستم. چون ويستا دارم.
بنده که تا به حال هر چی که خواستم دیر یا زود بازی کردم و اونایی هم که دوست نداشتم هم بازی کردم![]()
Command & Conquer 3 Tiberium Wars
هنوز هم خواب بازی کردنشو می بینم. البته چند ساعتی هم بازی کردم. ولی الان به دلیل اینکه سیستمم نمی کشه دارم Generals بازی می کنم.
یه سال بیشتر صبر کردم تا این بازی بیاد ولی نتونستم بازی کنم![]()
Last edited by arash n; 17-08-2007 at 00:21.
مثل خودم.![]()
من که فقط یه رم 512 دیگه می خوام تا Spilinter cell Duble agent رو بازی کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من هم حسرت double agent به دلم موند به خاطر cpu2.8تا مرحله ی شانگهای رفتم بعد ازاون هی میپرید بیرون چون cpu نمی کشید
من که حسرت هیچ بازی ای رو دلم نموند همه رو بازی کردم اونای رو که خوشم نمیومدم بازی کردم کلا هرچی بود بازی کردم البته الان وقت بازیم یکم کمتره و از مهرکمترم میشه
به نظر شما با این سیستم نفتی چی میشه بازی کرد
Cpu:2
Ram:256
Graphic:128
Hard:40
البته با همین سیستم اینقدر بازی کردم که هنوز بعضیا از ذهنم پاک نشده (مثلا مافیا یا Call Of Duty)
ولی یه بازی خریدم به نظرم خیلی قشنگ بود و به علت هندلی بودن سیستم نتونستم بازی کنم اونم Dark Of Messiahبود
البته به خاطر Call Of Duty3 هم که شده میرم سیستمو ارتقا میدم چون بازیش خیلی باحاله
جدیدترینش Bioshok اه که یکی دو روزه ریلیز شده و من نمیتونم بازی کنم (سیستمم نمیکشه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)