این Bfg عجب کارتای خفنی میسازه قیافشون که نسبت به کارتای دیگه بهتره.
البته به جز His
این Bfg عجب کارتای خفنی میسازه قیافشون که نسبت به کارتای دیگه بهتره.
البته به جز His
مثل اینکه از HIS هم بهتره به خصوص از لحاظ mem و over clocked و برد
در ضمن همه یه طرف درایور msi یه طرف دیگه آخر امکاناته
سلام
من تو بحثای اور کلاک و غیره دخالت نمی کنم ولی خداییش گارانتی گیگابایت (آواژنگ)منو که خیلی اذیت کرد.اصلا" درست کار نمی کنند هر دفعه هم می رفتیم می گفتن برو کمه کم 10 روز دیگه زنگ بزن اگه درست شده بود بعد بیا بعد می رفتیم وقتی می ذاشتن تست درست جواب نمی داد باز روز از نو روزی از نو.واسه همین من asus رو بیشتر از گیگا قبول دارم الآن هم بورد گرافیکم هم combo هم مین بوردم asus هست و کاملا" راضیم.این نظر شخصی منه اگر دوستان نظر دیگه ای دارن هم نظرشون برای من محترمه.
موفق باشی
به نظر من من پایدار ترین برد Asus هستش
ولی این مدل 7300gt Gigabyte خوبه
msi گرونتره و باید کاراییش بالاتر باشه اگه نباشه اصلا ارزش خریدن نداره و کاراییش بالاتر نیست از گیگا.
مگه اینکه تو طول عمر و اینا باشه که اونم فکر نکنم
خلاصه 7300gt فقط گیگا
راستی پدرام رایانه میشه مموری کلاک و کور کلاک MSI 7300GT رو واسمون بنویسی ؟
من نمی دونم چیرا این طوری شده و همه بدون دلیل و مدرک حرف می زنند یکی میگه این گرونتره پس بهتره یکی میگه پسر خالم این رو داره پس این بهتره . بهتره با دلیل و منطق حرف بزنیم تا بحث به بیراه نره این چندتا بنچ را می زارم دوستان خودشون مقایسه کنند و نتیجه بگیرن .
بهترین 7300gt را gigabyte زده اما قیمتش بالاست بعدش albatron خوب کار کرده که قیمتش هم خیلی مناسب هست و طراحی عالی هم داره .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از اینجا هم می تونید اطلاعات بیشتر بگیرید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by worya_sh; 22-08-2007 at 10:53.
ولی واقعا این گیگا از همه سرتر بود تو تست های بالا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)