تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 48

نام تاپيک: مواد سراميکي و شيشه

داره خودمونی میشه almaas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض قانون توان و انرژی

شدت نور ليزر به حدی است که می تواند باعث تبخير مواد و ايجاد تغييرات غير قابل برگشت شود. اشعه ليزر مي تواند به نقطه هايي با اندازه های مختلف تنظيم (فوکوس ) شود و به همين صورت توليد شدت های مختلف نور را مي کند.

حفره ليزر : ( Cavity)يک حفره ليزر با مجموعه ای از آينه ها تعريف مي شود که امواج نور را در محيط ليزر به جلو و عقب مي فرستد. آينه عقب معمولأ کاملأ منعکس مي کند در حاليکه آينه جلو به مقدار کمي از نور ليزر اجازه عبور مي دهد. آينه ها بايد دقيقاً تنظيم شده و بطور مطمئني بسته شوند.

توان يا پاور دنسيتي(power density )يک تشعشع ، توان نور ليزر بر واحد سطح با واحد وات بر سانتي متر مربع ( Watt/ Cm2 ) است.
    مساحت نقطه نور و توان ليزر مشخص کننده Power density مي باشد.

انرژی : معرف کل انرژی نور مي باشد و واحد آن ژول است . يک ژول برابر با يک وات برای مدت يک ثانيه مي باشد. قدرت ليزر با انرژی تقسيم بر زمان ( يا طول مدت يک پالس ) رابطه دارد. Fluence سرعت انتقال انرژی را تعيين مي کند. به عنوان مثال ، 100 ژول را مي توان در 1 ثانيه با 100 وات و يا در 100 ثانيه با 1 وات منتقل نمود.
    اندازه نقطه (Spot Size ) : اندازه نقطه ليزر يکي از دو فاکتور کنترل power density مي باشد.اندازه نقطه با موارد زير مشخص مي شود.

1- فاصله کانوني لنز فوکوس کننده.
    2- طول موج ليزر
    3- نوع ليزر

نوع ليزر از روی حفره ليزر ( laser cavity ) مشخص مي شود و نشان دهنده توزيع توان ليزر در يک نقطه مي باشد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض رس درماني

[FONT='Tahoma','sans-serif']تصاویر تزیینی است[/FONT]

Billie Mitchell هرگز قصد نشان دادن اثر خود را در دنياي سفال نداشت. ده سال قبل حتي خواب اين را هم نمي ديد كه پيكره ها و مجسمه هاي يكتا و بي همتايي بسازد كه در نمايشگاه هاي هنري در طول جنوب مردم را متحير سازد. تاكنون آن است كارهايي كه او بطور كامل انجام مي دهد و موفقيت هاي او به عنوان سفال گر تمام وقت اثرات او را در مسابقات هنري به صورت يكپارچه در مي آورد.
    محل تولد فلينت, ميشيگان, 1950, Mitchell هرگز مانند بچه ها از [اثرات] هنري شگفت زده نمي شد. حتي وقتي كه به فونيكس, آريزونا رفتند, هنگامي كه در كلاس سوم بود او نتوانست استعدادي را كه دارد تشخيص دهد. به هر حال او از آينده خود به عنوان يك هنرمند اطلاعي نداشت و بي اختيار فرهنگ جنوب غربي او را تحت تاثير قرار داد كه منجر به ارائه كارهاي بعدي او شد. در دوران نوجواني و در سال 1986 كه به اورلاندو, فلوريدا رفت, اولين كلاس هاي هنري خود را گرفت. هنوز استعداد واقعي او به منصه ظهور نرسيده بود.

تصاویر تزیینی است

Mitchell به طور تفريحي كار مي كرد و و در دنياي هنر, تنها تعداد كمي كلاس هنر در كالج انجمن محلي گذراند و و نقاشي با آبرنگ و رنگ روغن را فرا گرفت. بعد از وقفه اي كوتاه, Mitchell در نهايت در كلاس هاي سفال گري محلي Patty Caldwell شركت كرد. به قصد شناسايي خود, سفال گر غير حرفه اي اقدام به برگزاري كلاس و[هم چنين] فروشگاه از [كارهاي] هنرمندان سفالگر مشهور شامل, Lana Wilson, Charlie Riggs و Vince Pitelka كرد. او دريافت كه با رفتن به مسافرت و يا [مراجعه به آثار افراد] حرفه اي كه او آنها را تحسين مي كرد مي تواند تكنيك ويژه خود را دوست داشتني تر از كارهاي قبلي خود كند.

Mitchell به زودي توانست قابليت هاي خود را در سفالگري ببيند. او سعي در ساخت هردو نوع بدنه دست ساز و غير دست ساز از نوع Throwing نمود اما دريافت كه شوق و علاقه او به سمت كارهاي دست ساز تمايل بيشتري دارد. او مي گفت:" تلاش براي درك مسير راه خود در رس و سفالگري ممكن است حتي تمام مدت زندگي را در بر بگيرد." " من خوشبخت بودم زيرا براي من تنها 8 سال طول كشيد تا بفهمم كه چه كاري را عاشقانه دوست دارم."

سفالگر 53 ساله, [از موضع خود] عقب نشيني دارد كه ناشي از تجربه در اين مورد مي باشد كه كارها به هنرمندان تحميل مي شود. 8 سال قبل در مورد Mitchell, تشخيص داده شد كه ايشان دچار نوعي سرطان مربوط به غدد لنفاوي مي باشد كه به مناطق ديگر بدن ايشان نيز سرايت كرده است. هنگامي كه تعداد زيادي از مردم – هنرمندان و غير هنرمندان - اجازه مي دهند زندگي شان به واسطه حملات بيماري از بين برود, Mitchell از سرطان به عنوان وسيله اي استفاده كرد تا دين خود را نسبت به هنر خويش ادا كند.
    او مي گفت:"وقتي شما سرطان داريد, اگر مي خواهيد كه در طول آن زندگي كنيد, شما مي بايست چيزهايي داشته باشيد كه به شما كمك كند تا ذهن تان را از شما دور كند, كاري براي انجام دادن". در روزهايي كه به سختي مي توانست راه برود تنهايي در طبقه پايين زير زمين كارگاه, بر روي وسائل ملافه انداخته و بر روي زمين اطاق نشيمن خود كار مي كرد. حتي هنگامي كه سرطان باعث شد كه به سختي بتواند از بستر بيرون بيايد, خود را مجبور مي كرد كه حتي شده براي مدت 20 دقيقه كار كند.

او به ياد مي آورد:" با آن مدت كار كردن مدتي طولاني براي من به طول مي انجانيد تا 1 قطعه ساخته شود, اما من با زحمت ادامه مي دادم". "من هرگز در تمام طول زندگيم بسيار طاقت فرسا, كار نكرده ام اما در طول آن زمان, من نوري را در انتهاي تونل ديدم." و بعد از حدود 6 ماه دعوت به جنگ Mitchell شروع به كاهش يافتن كرد. سرطان سير قهقرايي خود را شروع كرد و به او اجازه داد كه به كارگاه زيرزميني خود برگردد.

Mitchel بطور كامل از خطر رهايي نيافته بود. بعد از دو سال بيماري, سرطان دوباره بازگشت و دوباره توان او را گرفت. اما مبارزه ابتدايي او با بيماري به او آموخته بود كه پيروزي امكان پذير است. و اين جمله را همراه با يك لبخند و با دهن كجي بيان كرد كه: " وقتي يك زن سمج و سرسخت چون من وجود دارد, اجازه نمي دهم كه آن مرا از كارهايي كه دوستشان دارم بازدارد".
    و يا يكي ديگر, Mitchel خودش را روي زمين و در ميان ملافه و كيسه رس يافت. او انديشيد:"نمي دانم اگر من هنوز همان (نيروي) عقب نشاندن را كه الان دارم مي داشتم بنابراين نبايد سرطان مي گرفتم"." اگر بگوييم چيزهاي خوبي از سرطان مي تواند بيايد, خنده دار به نظر مي آيد, اما حقيقت دارد. در آن موقع در مورد كارهايي كه امروزه مي كنم به من الهام مي داد. براي Mitchel مشكل است كه آنچه را كه امروزه انجام مي دهد, توضيح دهد, البته او با تواضع مي گويد كه :"من آنها را سبد مي نامم و نمي توانم كلمه ديگري براي توصيف آنها پيدا كنم". "سبد" نمي تواند به درستي توصيف كننده كارهاي Mitchel باشد كه شامل كيف و كيسه پول, پوتين و چكمه, كيف لوازم و اثاثيه قابل حمل و ... نيز مي باشد. در نگاه اول, مجسمه هاي دست ساز بي همتا عملا به نظر مي رسد كه از چرم مي باشد. با يك نيشخند شيطنت آميز, Mitchel پذيرفت كه از گول زدن مردم به اين صورت كه اشياي او را واقعي بپندارند لذت مي برد. او مي گويد:" يكبار خانمي به من گفت كه من نبايد كيسه يا كيف پول خود را بيرون از غرفه رها كنم زيرا ممكن است آن را بدزدند". "آن بزرگترين تعريفي بود كه من تابحال دريافت كرده ام".

[FONT='Tahoma','sans-serif']تصاویر تزیینی است[/FONT]

سفالگران اصلي آتلانتا به اين اعتقاد رسيده اند كه او در حدود هفته ها و يا ماه ها قبل از اينكه واقعا شروع به انجام كاري بكند در مورد آن كار فكر مي كند. اولين مرحله در كار او ايجاد لوحه هاي منقوشي است كه با گردش اشياي مارپيچ فنر مانند حكاكي شده بر روي آنها ايجاد مي گردند كه اين روش را از فروشگاهي كه توسط سفالگري به نام lana Wilson معرفي شده بود اقتباس كرده است. او مي گويد:"اولين باري كه من اشياي مارپيچ فنر مانند را حكاكي كردم, من نشستم و 40 عدد از آنها را حكاكي كردم". او مي خواهد كه اشياي مارپيچ فنر مانند را به صورت طرح هاي دلخواه و مورد نظر خويش تبديل كند. "وقتي كه من براي اولين بار با لوحه هاي منقوش از اشياي مارپيچ فنر مانند كار كردم, فقط آنجا نشستم و با حيرت به آنها نگاه مي كردم. خيلي زيبا بود, من كاري كرده بودم كه مي توانست زمينه اي زيبا, با بهترين حالت به ما بدهد.

يكبار Mitchel قوه خلاقه خود را بكار برد و رسي كه تا مرحله اي خشك شده است تا بتواند خودش ثابت بايستد و به نقطه ليدرهارد(leather-hard) رسيده, به او اين ايده را داد كه مي باست زير دست او كار كند.او مي گويد صبر و بردباري كليدي بود كه به ايجاد سبدهاي او ختم شد. فرآيند خشك كردن دو تا شش هفته با پيشرفت ثابت به طول مي انجامد تا مجسمه ها و قطعه ها ترك نخورده و تكه تكه نشوند. بعد از پخت بيسكوييت Mitchel سبده را به آرامي تا مخروط 7 حرارت مي دهد.

نتايج نهايي چيزهايي است كه به ايجاد حيرت در Mitchel ادامه مي داد. او اخيرا گفته است كه:" تا امروز من هنوز از اين حيرت زده مي شوم كه اين هنر از كجا نشات مي گيرد". من روش هايي براي ساخت نقش ها و ضخامت هاي متفاوت پيدا مي كنيم - و هيچ كدام از آنها – بطوريكه رقابتي كه مرا به هيجان آورد بدين صورت كه آنها آن را از فرآيند خشك كردن مي سازند و تنها دو پخت دارد.

Mitchel با شوهرش در حومه شهر Acworth آتلانتا زندگي مي كند و براي مدت 8 سال است كه بطور تمام وقت به سفالگري مي پردازد. او مي گويد كارهاي اكنون او الهام گرفته از خودش مي باشد. به جاي تحليل رفتن بعد از روزهايي كه در آنها 16 ساعت كار مي كند او تنها تمايل دارد كه بيشتر كار كند . او اقرار كرد كه" در مورد بعضي از كارهايم برايم ناراحت كننده است كه مي بينم فروخته مي شوند چون من مقدار زيادي از وجود خودم را در آن قرار داده ام". " اما وقتي شما مي بينيد كه كسي آثار هنري اي را كه شما ايجاد كرده ايد را به اندازه شما, دوست دارد, اين باعث مي شود كه قلب شمااز خوشي شروع به جست و خيز كند".

در آغاز فعالیت mamad esfooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    اصفون دیگه!

پيش فرض

سلام به بروبچس!
    یه سوال تخصصی داشتم اگه کسی میدونی لطفا کمک کنه.
    به خاک نسوز (که ماده اصلی سرامیک هاس) چه موادی اضافه بشه که تو حرارت بالا (مثلا 1200) انبساط بده...یعنی میخام دقیقا عکس کاره کاشی پزا رو بکنم!!! مرسی

پروفشنال zaminshenas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

almaasاین مطالب چه ربطی به رشته زمین شناسی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض به دليل نبودن تاپيک موضوعات مهندسي

almaasاین مطالب چه ربطی به رشته زمین شناسی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام
    فرمايش شما صحيح اما متاسفانه تاپيک علوم مهندسي وجود نداشت و به توصيه دوستان مجبور شديم نزديک ترين تاپيک رو انتخاب کنيم.
    اميدوارم مزاحم بحث هاي علمي شما نباشم.

پروفشنال zaminshenas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام
    فرمايش شما صحيح اما متاسفانه تاپيک علوم مهندسي وجود نداشت و به توصيه دوستان مجبور شديم نزديک ترين تاپيک رو انتخاب کنيم.
    اميدوارم مزاحم بحث هاي علمي شما نباشم.

خوب میتونید با مدیریت در میون بگذارید و تا اونها براتون ایجاد کنن
    مدیریت رو هم میتونید در اولین تاپیک ها در قسمت در ارتباط با انجمن پیدا کنید که اکثرا آقا میثم اونجا بیشتر حضور دارن .
    ودر قسمت پیشنهادات می تونی مطرح کنی تا مورد بررسی قرار بگیره و حتی پیام خصوصی به مدیریت بفرستی

امید وارم توضیحاتم بدردت بخوره

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض مجله مهندسي سراميک

دوستان عزيز
    اگه دنبال مطلب درباره مهندسي مواد و سراميک مي گرديد اين لينک خيلي به دردتون مي خوره.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مي تونيد مطالب خوبي رو پيدا کنيد.
    E-Mail: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by almaas; 22-08-2007 at 08:05.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

زیاد مبوط به زمین نمیشه
    خب اشکالی نداره بمونه اینجا

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نمگ هاي محلول چيست؟

"SOLUBLE SALTS" نام رايج استفاده شده براي محصولات جديدي است كه براي رنگ زني مواد سراميكي بدون لعاب به خصوص كاشي هاي پرسلاني به كار مي رود. اين مواد در سال 1990 به بازار معرفي شدند.
    بطور كلي "SOLUBLE SALTS" محلول هاي آبي كمپلكس هاي آلي از فلزهاي رنگ ساز مي باشند.اين محلول هاي رنگ ساز، قادر به رنگ كردن لايه هاي سطحي مواد سراميكي بوده و علاوه بر آن به دليل خواص خود در عمق چند ميليمتري از سطح نفوذ كرده و امكان پوليش محصول نهايي بدون تاثير منفي برروي دكور را مي دهد.
    "SOLUBLE SALTS" در فرم محلول هاي آبي كمپلكس هاي متال ارگانيكي است ، كه مي توان آن را به فرم كلي زير نوشت:
    Me(L)n.nH2O
    Me نشانگر يون رنگساز فلزي و L عامل كمپلكس است كه يك مشتق آلي توليد كرده و عامل شكل گيري كمپلكس مي باشد.
    يون هاي رنگ ساز معمولا يون هاي متاليك مانند CO,Ni,Fe,Cr,Sb,W,Ruبوده و اكسيدهاي رنگي مربوطه در طول پخت شكل مي گيرد.
    ليگاندهاي L در ابتداي ورود "SOLUBLE SALTS" به بازار، آنيون هاي غير آلي مانند كلريدها، نيترات ها و سولفات ها بودند. اگر چه اين محلول ها رنگ مورد نظر را ارئه مي دادند اما سبب ايجاد مشكلاتي مانند توليد گازهاي زيان آور (كلرين ،NOx و Sox) در طول پخت مي شدند.در برخي موارد نفوذ اين محلول هاي نمكي غير آلي يون هاي رنگ ساز به درون بدنه سراميكي بسيار كم بوده و استفاده از اين مواد را براي بدنه هاي پوليش شده محدود مي ساخت. از طرف يگر گازي كه در هنگام پخت توليد مي شود سبب ايجاد ترك هايي حتي برروي محصولات پوليش شده مي نمايد. به اين دليل محلول هاي رنگي موجود در بازار، امروزه شامل تركيبات متال ارگانيكي هستند كه در آنها L يك آنيون آلي است كه به محصولات بدون ضرري مانند CO2 و آب تجزيه مي شود.اين عامل آلي به يون فلزي توسط اتم هاي متفاوت متصل شده و يك كمپلكس تشكيل مي شود، كه نوع آن بر اساس ظرفيت يون و تعداد گروه هاي ليگاند متفاوت است.
    انتخاب اين عامل براساس ميزان حلاليت آن در آب و پايداري محلول آبي صورت مي گيرد.
    Last edited by almaas; 08-07-2008 at 16:47.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Soluble Salts" تجاري محلول هاييمي باشندكه بصورت عمده آبي هستند . اما اين بدان معني نيست كه حلال هاي ديگر نمي توانند همراه با آب به كار روند. به طور خاص حلال هاي مناسب براي اين هدف حلال هاي آلي قطبي مخلوط نشدني با آب مانند الكل ها و گليكول ها مي باشند.
    حضور آب در محلول هاي رنگي سبب نفوذ محلول ها به درون بدنه سراميكي مي شود و به تدريج در طول مراحل اوليه پخت تبخير مي شود . حلال هاي آلي ديگر نيز به دي اكسيد كربن و آب تجزيه شده و از محصول خارج مي شوند.
    رنگ زني با "soluble Salts" :
    مهمترين خواص فيزيكي و شيميايي "soluble Salts"آنهايي هستند كه بر روي قدرت نفوذ اين محلول هاي رنگي در بدنه سراميكي اثر گذار هستندكه عبارتند از:
    Ph
    دانسيته
    ويسكوزيته
    ميزان جامد
    :ph
    "soluble Salts" محلول هايي هستند كه Ph آنها معمولا بالاتر از 7 مي باشد . زيرا در اين Ph ، كمپلكس هاي متال ارگانيكي داراي پايداري زيادي براي مدت زمان طولاني مي باشند. Ph بر روي نفوذ اين محلول ها نقش مهمي دارد. محلول ها با Ph بالاتر معمولا نفوذ بيشتري دارند ،زيرا با بدنه كمتر واكنش مي كنند. Ph محلول هاي اسيدي ممكن است بصورت شيميايي با بدنه و بخصوص كربنات ها واكنش داده و توليد دي اكسيد كربن كند كه در اين صورت مشكل ايجاد حباب خواهيم داشت.
    دانسيته:
    بالاتر بودن ميزان دانسيته به معني ميزان كمتر آب در سيستم مي باشد. بايد توجه داشت كه نقش اساسي براي نفوذ محلول ها را آب بازي مي كند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •