تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 34

نام تاپيک: شما اگر باشید K810i را قبول میکنید یا p990i را؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Siemens!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    هر جای که خدا باشه

پيش فرض

P990
    P990
    P990

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

خودمم دنباله اینم
    P990

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

به نظر من که هر دو گوشی رو داشتم , K810 واقعاً گوشِه محشريه , اما مقايسه کردن اين دو کار خنده داريه چون از دو خانواده ی متفاوت مبايل هستن
    مرسی دوست عزیز که جواب دادی. راستش قصد من مقایسه دو گوشی نبوده . یه نظر سنجی هست. اونم میخوام دوستان بگن به چه دلیلی انتخاب میکنن. بازم از همه دوستان تشکر میکنم که نظرشونو میدن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوست عزيز.
    راستش اگه من باشم p990 رو برميدارم.
    k810 به جز دوربين چيز قابل توجه ديگه اي نداره.p990 علي رغم بعضي مشكلاتي كه داره(مثل هنگ كردن) واقعا گوشيه خوبي هست كه البته اون هنگ كردن هم راه حل داره.

به نظر من شما اصلا لازم نيست تمها ي مختلف و يا انواع برنامه هارو تو گوشيتون بريزيد.چون همينها باعث هنگ كردنش ميشن.

گوشي p990 خودش از نظر سيستم عامل و برنامه ها و تمهاش كامله .اگر اينكار رو بكنيد همين مشكل هنگ هم حل ميشه و شما صاحب يك گوشي مديريتي و ارتباطي عالي هستيد.در حد يك pc poket و يا حتي بهتر و كاربردي تر از اون.
    موفق باشيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه alex666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

100% p990 ولی میخام بدونم این خز بودن کی یاد ما داده که فقط همینو بلدیم بگیم اگه گوشی واسه مردم میخایم بگیریم که واقعا اشتباه ادم گوشی میگیره که از امکاناتش استفاده کنه یا از کلاسش اول باید فکر راحتی خودت باشی حالا اینکه گوشی چیزای دیگه اگه خز بشن باید چیکار کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه mmevooba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به نظر من سری p گوشی های خیلی خزی داره.
    کیفیت صدای k810 از p990 خیلی بهتره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه cdplayer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من خودم گوشی P990 i سونی اریکسون داشتم یکبار میخواستم خر بشم برام جاش کا800 بخرم ولی پشیمون شدم دلیل پشیمونیم این بود:
    توی هتل بودم اونجا امکانات WIFI داشت باید با سیتم بانک صادرات که عضوش بودم میخواستم توی روز تعطیل حساب به حساب اینترنتی پول واریز کنم که گوشی P990 i سونی اریکسون به کمکم اومد به این سیستم به اینترنت و به سایت بانک صادرات وصل شدم دستگاه رمز یاب رو به گوشی P990 i سونی اریکسون با پورت USB وصل کردم و کارم رو انجام دادم
    از اون موقه به ارزش گوشی P990 i سونی اریکسون پی بردم
    بیشتر جونان ایران گوشی موبایل رو برای تفریح میخوان نه برای کار کردن باهاش
    گوشی P990 i سونی اریکسون علاوه براینکه خوش تیپ با صفحه لمسی بزرگ هست یک اسمارت فون ایده آل بحساب میاد
    من هرروز بخاطر اونکار گوشی P990 i سونی اریکسون در هتل بیشتر از گوشیم خوشم میاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin 3gp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شرق تهران

پيش فرض

من خودم گوشی P990 i سونی اریکسون داشتم یکبار میخواستم خر بشم برام جاش کا800 بخرم ولی پشیمون شدم دلیل پشیمونیم این بود:
    توی هتل بودم اونجا امکانات WIFI داشت باید با سیتم بانک صادرات که عضوش بودم میخواستم توی روز تعطیل حساب به حساب اینترنتی پول واریز کنم که گوشی P990 i سونی اریکسون به کمکم اومد به این سیستم به اینترنت و به سایت بانک صادرات وصل شدم دستگاه رمز یاب رو به گوشی P990 i سونی اریکسون با پورت USB وصل کردم و کارم رو انجام دادم
    از اون موقه به ارزش گوشی P990 i سونی اریکسون پی بردم
    بیشتر جونان ایران گوشی موبایل رو برای تفریح میخوان نه برای کار کردن باهاش
    گوشی P990 i سونی اریکسون علاوه براینکه خوش تیپ با صفحه لمسی بزرگ هست یک اسمارت فون ایده آل بحساب میاد
    من هرروز بخاطر اونکار گوشی P990 i سونی اریکسون در هتل بیشتر از گوشیم خوشم میاد
    همچین میگی که انگار همش ادم میخواد بره تو هتل.این چیزایی که میگی نمیتونه ملاک باشه.
    مطمئن باش که k800 بهتر از 990 هستش
    P990 همش هنگ میکنه .فلاش زنون کم چیزی نیست که K800 داره

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

همچین میگی که انگار همش ادم میخواد بره تو هتل.این چیزایی که میگی نمیتونه ملاک باشه.
    مطمئن باش که k800 بهتر از 990 هستش
    P990 همش هنگ میکنه .فلاش زنون کم چیزی نیست که K800 داره
    اصلا مقایسه P990 با گوشی های دیگه درست نیست.تازه K800 یه گوشی Photo Camera Phone هست که فقط به همین درد می خوره طرف شاید نخواد پشت سره هم عکس بگیره.P990 از لحاظ برنامه صدها برابر غنی تر از K800 Java Based هست.فلاش زنون و دوربین عکس برداری 3.2 مگاپیکسلی برتری نسبت به کل قابلیت های P990 نداره تازه کیفیت فیلمبرداری P990 بهتر از K800 و دوربین عکس برداری خیلی خوبی هم در بین 2 مگاپیکسلی ها هم داره.چندین برنامه هم روش نصب میشه که فوق العاده هستند.به نظر من این قابلیت ها را فدای فلاش زنون نکن.

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

به نظرم p990 بهتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •