ببینم قصد دارید که از مولف این فرهنگ نامه اجازه بگیرید؟
ببینم قصد دارید که از مولف این فرهنگ نامه اجازه بگیرید؟
دوست من اگه پستهای قبلی رو دیده باشید اسم این کار فرهنگ هزاره نیست بلکه هزاره یک شروع. ولی اگه لازم باشه حتما. آقای دکتر یاحقی از دوستان من هستن واسه همینم مشکلی باهاشون ندارم.
از من می پرسید برای وارد کردن داده ها توی متفرقه تاپیک بزنید بنظرم اینجوری بهتر نتیجه می گیرید
در اون صورت خیلی هم عالیه.
سلام
پيشنهاد مي كنم اگه مي تونيد اين ديكشنري خوب رو تحت يك ديكشنري براي بابيلون ارائه بديد. اينجوري تعداد افرادي كه از ديكشنري استفاده خواهند كرد چندين برابر خواهد شد، چراكه خيلي ها بابيلون رو دارند. براي اين كار هم از برنامه ي Babylon Builder مي تونيد كمك بگيريد.
دوستان من واسه اینکار برنامه های زیادی وجود داره ولی متاسفانه کسی واسه همکاری اعلام آمادگی نکرده (وارد کردن اطلاعات). شاید بعد از تموم کردن تزم به صورت جدی خودم شروع به کار کنم!
خب دوست دارم همینجا تاپیکو ببندم.
متاسفانه کسی واسه وارد کردن دیتا اعلام آمادگی نکرد!
همینجا جا داره از تموم عزیزانی که بهم پیغام خصوصی دادن و اونایی که پست زدن تشکر کنم.
موفق و موید باشید.
یا حق!
سلام . ممنون از کار درست و مفیدی که قصد دارید انجام بدید. من کاملا حاضرم که در بخش ثبت لغات با شما همکاری کنم .امیدوارم به موقع مطلع بشم و بتونم کمکتون کنم.
کاری کردید؟ اگه موضوع هنور فعاله منم بازی!
ببخشيد اين تاپيك قديمي رو باز ميكنم... ولي بعد 3 سال هيچ كس هنوز كاري واسه الكترونيكي كردن ديكشنري هزاره نكرده؟
واقعا كه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)