تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 46

نام تاپيک: تلفن هاي همراه Lg با گارانتي ماديران

اگه نباشه جاش خالی می مونه moslem-visual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

خيلي ممنونم! حدود يه هفته پيش ميخواستم يه گوشي زير 200 تومن بخرم، گزينه ي اول خودم هم KG300 بود اما اونقدر توي گوش من خوندن كه فلانه و چنانه كه دست آخر به يه e250 سامسونگ راضي شدم چون از سوني اريكسون هم خوشم نمياد، حالا هم با اينكه اين گوشي فعلي هم خوبه اما ميبينم kg300 خيلي قابليتهاي بيشتري رو داشت...

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اون موقع كه مي خواستم اين گوشي رو انتخاب كنم من هم همين ترديد ها رو داشتم ولي حالا از انتخابم راضيم!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

کلا توی ایران ملت فقط میگن نوکیا سونی اریکسون و سامسونگ!!تا بهشون بگی الجی بهت میگن هیچ خوب نیست!!بهش میگی حالا ارم الجی چه شکلیه؟؟؟میگه همونی که مستطیله!!!!!!!!!!!!اصلا نمیدونن الجی چیخه!!ملت فقط چیزهای خز و جوات رو دوست دارند!رفیق من شاین خریده!!هر کی تو دستش میبینه از ش میپرسه این مال شرکت چیه؟؟؟؟چقدر خشگله!!!بیچاره اون کسی که این سوال رو میکنه نمیدونه شاین الجی پر فروشترین گوشی در انگلیس در چند ماه اخیر بوده!!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

کلا توی ایران ملت فقط میگن نوکیا سونی اریکسون و سامسونگ!!تا بهشون بگی الجی بهت میگن هیچ خوب نیست!!بهش میگی حالا ارم الجی چه شکلیه؟؟؟میگه همونی که مستطیله!!!!!!!!!!!!اصلا نمیدونن الجی چیخه!!ملت فقط چیزهای خز و جوات رو دوست دارند!رفیق من شاین خریده!!هر کی تو دستش میبینه از ش میپرسه این مال شرکت چیه؟؟؟؟چقدر خشگله!!!بیچاره اون کسی که این سوال رو میکنه نمیدونه شاین الجی پر فروشترین گوشی در انگلیس در چند ماه اخیر بوده!!!!
    همه گفته هاي شما درست ولي شاين خيلي بدرد نخوره.

من دوتاشو امتحان كردم باور كن كه توي جيب پيرهنم بود و صداي زنگش نمي اومد!!! با اينكه صدا رو حداكثر بود من هم ديدم كه به درد نمي خوره فروختمش به يه مشتري! اون هم فقط اومد همين ايراد بزرگش رو گفت و رفت البته اينو هم بگم كه اين مدل در اجراي جاوا خيلي هم ضعيف هست و همچنين با GPRS به خوبي كار نمي كنه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه moslem-visual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

آره، از همون اول همه با ال جي مخالف بودن، حتي وقتي كه هنوز در ايران توليد نميشد، به قولي همون حرف شما ميشه، مردم دوست دارند از هم تقليد كنن يعني اگه فلان گوشي توي بورس بود يا اسمش در رفته بود همه ميرن دنبالش اما من كاملا برعكس، عمرا يه گوشي كه خز شده باشه بخرم، حتي اگه كم هم باشه ميخوام دور و بري هام نداشته باشن!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آقا خداییش kg300 بهتره ازk750 هستش؟
    یا دارین تعصبی حرف میزنید
    درسته 750 کیفیتش چندان بالا نیست اما امکاناتش نسبت به قیمتش خوبه
    حالا کاجی300 تو صدا و دوربین سرتره یا نه همین حدوده؟ تو کارتنش چی داره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

عزیزم بلوتوث ورژن 2 نداره که داره....ال سی دی با رزولوشن 240 در 320 نداره که داره...کیفیتش بهتر نیست که هست.......همه چیزش سرتر و جدیدتر از کایدالله چینی هست...

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

عزیزم بلوتوث ورژن 2 نداره که داره....ال سی دی با رزولوشن 240 در 320 نداره که داره...کیفیتش بهتر نیست که هست.......همه چیزش سرتر و جدیدتر از کایدالله چینی هست...
    ولي بلوتوث ورژن 2 نيست ها!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

سلام حاج حامد!!ما هم یه کا جی 300 سفارش دادیم 163 تومن با گارانتی مادیران!شنبه دستم میرسه!!

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام حاج حامد!!ما هم یه کا جی 300 سفارش دادیم 163 تومن با گارانتی مادیران!شنبه دستم میرسه!!
    مبارك باشه... اميدوارم شما هم مثل من ازش راضي باشي.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •