تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 30 از 30

نام تاپيک: مشاوره درباره ارتقای سیستم

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

cpu :amd 4400 x2 قیمت 95 تومن
    main : msi k9n neo _f قیمت 75 تومن
    ram atriot 1gb pc800 قیمت 60 تومن
    hdd: hitachi 250 sata2 قیمت 65 تومن
    vga : nvidia 8600gt leadtek قیمت 150 تومن
    dvdrom : asus dvd sata قیمت 25 تومن
    modem : giga viata ready قیمت 10 تومن
    monitor: LG LCD 1760 TR قیمت 290 تومن
    CASE:elegance 2201 s قیمت 44 تومن
    power : 550 watt cooler master قیمت 55 تومن
    میشه 869 تومن
    اگرم اهل بازی نیستی میتونی گرافیکتو بیاری پایین مثلا 8500gt xfx 256 برداری که 45 تومن قیمت میاد پایین

توضیح=این نوشته رو actros جان زحمتش رو کشیدن ولی چون سیستمش ارور میداد من براش گزاشتم
    سهیل جان این ماله یه تایپیک دیگه بود
    اشتباه زدی اینجا

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

1.با تشکر از اکتروس و سولو 88 اون چیزی که توی موضوع نوشته بود تغییر یافته یک شعره که توی بازیهای بچگانه خونده میشه مثلا برای تعیین گرگ توی بازی گرگم به هوا! بودجه هم هنوز همون 500 تومنه

2. لطفا مین رو از gigabyte و vgaرو از gigabyte یا leadtek و رم رو از twinmos یا kingmax انتخاب کن چون بعضی از چیزهایی که نوشتی تو ... گیر نمیاد ولی این مارکهایی رو که بالا نوشتم میتونم تقریبا به قیمت خرید عمده تهران گیر بیارم! کلا چیزی بنویس که تو بساط آواژنگ بشه پیدا کرد.

3.بجای اون مانیتور 124 تومنی یه چیز ارزونتر بنویس اگر samsung هم بود مشکلی نیست.

4.تشکر
    GIGABYTE - M55SLI-S4 مادربرد به قیمت 90 تومن
    vga اگه تونستی همینو با برد گیگا و لیدتک بگیر ارگ نبود یه 7300gt gigabyte بگیر
    رم های که گفتی اصلشون نیست و کیفیت خوبی ندارن
    TWINMOS - 512MB - 667 به قیمت 28 تومن
    ولی پاتریوت خیلی بهتره.

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سهیل جان این ماله یه تایپیک دیگه بود
    اشتباه زدی اینجا
    سلام..ابروی منو بردی که!!!!مگه خودت نگفتی اینجا ؟؟؟؟
    اومدیم ثواب کنیم زدیم سوزوندیم!!!!
    ویرایش شد

پروفشنال Pario's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    iran

12 Tdk

cpu :amd am2 3600 قیمت 60 تومن
    mainboard: msi k9n neo_ f قیمت 75 تومن
    ram : patriot: 512 pc800 قیمت 30 تومن
    vga: nvidia 8400gs sparkle قیمت 70 تومن
    hdd: hitachi 160 sata2 : قیمت 50 تومن
    Dvdrom :asus قیمت 25 تومن
    monitor: lg t730 pu قیمت 124 تومن
    case: یه مدل الگانس بردار قیمتش 35 تومن
    power: cooler maste 380 wattrقیمت 35 تومن
    شد 500 تومن 30 تومنم کیبرد و اسپیکر
    فراسو بردار کیبرد
    اسپیکر هم یه 2 تیکه کرتیو
    خبر ندارید الان اوضاع دی وی دی رایترهای TDK تو بازار چه جوریه؟ من الان یه سی دی رایترش رو دارم که خیلی عالیه

الان چه شرکتی تو ایران TDK رو گارانتی میکنه؟
    اگه بتونم به جای دی وی دی رام ایسوز رایتر TDK بگیرم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

خبر ندارید الان اوضاع دی وی دی رایترهای TDK تو بازار چه جوریه؟ من الان یه سی دی رایترش رو دارم که خیلی عالیه

من اطلاعی ندارم
    دوستان دیگه کمک میکنن

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام... برای من واقعا عجیبه چرا برای همه اول الویت گارانتی هست بعد کیفیت کالا...برو پیش یکی از همین شرکت های گارانی بگو 2000 تا رایتر اوردم از دبی برای گارانتی.طرف هم بابت هر کدوم 1800-2000 تومن میگیره و گارانتی میکنه...چون درایو های نوری عمده مشکلشون باز و بسته شدن درشونه که اونم با یه تسمه ی 100 تومنی حله.

بعد میبینم مثلا کسی یه بار ایسوس استفاده کرده یا سونی یا...و فقط همون مارک رو میشناسه و میاد تحت تاثیر بقیه و یا قیمتشون میگه فقط فلان کالا!!!!

من به خاطر کارم تاحالا بالای 10 تا دیویدی رایت(از هر کدوم 3-4 مدل) تست کردم که توی رایت اینجوری رتبه میدم:
    1-plextor
    2-pioneer
    3-sony-asus-suzuki
    4-liteon-teak
    5-nec
    6-samsung-lg
    7-benq

حالا ممکنه مثلا توی خوندن سیدی asus از pioneer بهتر نشون بده...برا همین هیچ وقت با اطمینان نگین فلان مارک بهتره...اول نوع استفادتون رو مشخص کنین.
    من tdk فقط سیدی رایترش رو تست کردم و خوب بود.

پروفشنال Pario's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام... برای من واقعا عجیبه چرا برای همه اول الویت گارانتی هست بعد کیفیت کالا...برو پیش یکی از همین شرکت های گارانی بگو 2000 تا رایتر اوردم از دبی برای گارانتی.طرف هم بابت هر کدوم 1800-2000 تومن میگیره و گارانتی میکنه...چون درایو های نوری عمده مشکلشون باز و بسته شدن درشونه که اونم با یه تسمه ی 100 تومنی حله.

بعد میبینم مثلا کسی یه بار ایسوس استفاده کرده یا سونی یا...و فقط همون مارک رو میشناسه و میاد تحت تاثیر بقیه و یا قیمتشون میگه فقط فلان کالا!!!!

من به خاطر کارم تاحالا بالای 10 تا دیویدی رایت(از هر کدوم 3-4 مدل) تست کردم که توی رایت اینجوری رتبه میدم:
    1-plextor
    2-pioneer
    3-sony-asus-suzuki
    4-liteon-teak
    5-nec
    6-samsung-lg
    7-benq

حالا ممکنه مثلا توی خوندن سیدی asus از pioneer بهتر نشون بده...برا همین هیچ وقت با اطمینان نگین فلان مارک بهتره...اول نوع استفادتون رو مشخص کنین.
    من tdk فقط سیدی رایترش رو تست کردم و خوب بود.
    درست میگید هرکی هر چیزی رو که داره بهترین میدونه
    اما در مورد TDK قضیه فرق میکنه اونقدر تونسته اعتماد منو جلب کرده که حاضر باشم در صورت لزوم حتی تا 100 تومن بابت دی وی دی رایترش بدم!( البته اگر مثل سی دی رایترش با کیفیت و محکم باشه)
    در مورد رتبه بندی که انجام دادی به نظر تو TDK اگه گیر بیاد تو کدوم رتبه قرار میگیره؟

تا یادم نرفته بگم که کارم با دی وی دی رایتر اینطوریه که ماهی حدود 50 الی 60 دی وی دی رایت میکنم که ممکنه همش تو سه یا 4 روز انجام بشه . در اینصورت باید بتونه از صبح تا شب یکسره رایت کنه.

در مورد خواندن هم معمولا همیشه یک دی وی دی باید داخلش باشه و تمام طول روز کار کنه! درش هم باید محکم باشه چون اگر بخواهد مثل درایوهای سونی مسخره بازی در بیاره با یک مشت فکشو میارم پایین.

در کل بگم که کارم با درایوهام مثل برده داریه

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درست میگید هرکی هر چیزی رو که داره بهترین میدونه
    اما در مورد TDK قضیه فرق میکنه اونقدر تونسته اعتماد منو جلب کرده که حاضر باشم در صورت لزوم حتی تا 100 تومن بابت دی وی دی رایترش بدم!( البته اگر مثل سی دی رایترش با کیفیت و محکم باشه)
    در مورد رتبه بندی که انجام دادی به نظر تو TDK اگه گیر بیاد تو کدوم رتبه قرار میگیره؟

تا یادم نرفته بگم که کارم با دی وی دی رایتر اینطوریه که ماهی حدود 50 الی 60 دی وی دی رایت میکنم که ممکنه همش تو سه یا 4 روز انجام بشه . در اینصورت باید بتونه از صبح تا شب یکسره رایت کنه.

در مورد خواندن هم معمولا همیشه یک دی وی دی باید داخلش باشه و تمام طول روز کار کنه! درش هم باید محکم باشه چون اگر بخواهد مثل درایوهای سونی مسخره بازی در بیاره با یک مشت فکشو میارم پایین.

در کل بگم که کارم با درایوهام مثل برده داریه
    خب شما یکم خشن رفتار میکنی
    من چون تاحالا از tdk استفاده نکردم چیزی نمیتونم بگم ولی اگه سی دی رایتر خوب بود دلیل بر خوب بودن دی وی دی رایتر نیست...نمونش سوزوکی
    50-60 تا در ماه؟؟؟یعنی میانگین روزی 2 تا!!شما سونی هم بگیری کارت راه میوفته....

چه خبره 100 تومن پول بدی؟؟؟بهترین رایتر الان پلکستور و پایونیر هست که نهایت 80 -90 هست.
    من 8 تا دستگاه 1-11 رایت دی وی دی دارم(جزو کارم)
    و ازین 8 تا دستگاه 6 تاش پایونیر هست...یکیشم یه مدل پلکستور...یکیشونم ترکیبی از چند رایتر!!(این اخری برای تست کیفیت و سرعت هست)تعداد رایت هم بستگی به سفارش داره...یه وقت ماهی 10.000 یه وقت هم ماهی 2.000 دی وی دی.
    برا همین رایتر ها برا من شدن عین بچه هام
    یدونه هم سونی گزاشتم رو میزم و با usb وصل کردم به کامپیوتر...اونم خیلی نرم و بی صدا کار میکنه(مدل 1-2 سال پیش)

من پیشنهاد میکنم پایونیر بگیری حالا که میخوای اشکش رو در بیاری!

پروفشنال Pario's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    iran

14

خب شما یکم خشن رفتار میکنی
    من چون تاحالا از tdk استفاده نکردم چیزی نمیتونم بگم ولی اگه سی دی رایتر خوب بود دلیل بر خوب بودن دی وی دی رایتر نیست...نمونش سوزوکی
    50-60 تا در ماه؟؟؟یعنی میانگین روزی 2 تا!!شما سونی هم بگیری کارت راه میوفته....

چه خبره 100 تومن پول بدی؟؟؟بهترین رایتر الان پلکستور و پایونیر هست که نهایت 80 -90 هست.
    من 8 تا دستگاه 1-11 رایت دی وی دی دارم(جزو کارم)
    و ازین 8 تا دستگاه 6 تاش پایونیر هست...یکیشم یه مدل پلکستور...یکیشونم ترکیبی از چند رایتر!!(این اخری برای تست کیفیت و سرعت هست)تعداد رایت هم بستگی به سفارش داره...یه وقت ماهی 10.000 یه وقت هم ماهی 2.000 دی وی دی.
    برا همین رایتر ها برا من شدن عین بچه هام
    یدونه هم سونی گزاشتم رو میزم و با usb وصل کردم به کامپیوتر...اونم خیلی نرم و بی صدا کار میکنه(مدل 1-2 سال پیش)

من پیشنهاد میکنم پایونیر بگیری حالا که میخوای اشکش رو در بیاری!
    ممنون! خب حالا چه مدلی از پایونیر بگیرم خوبه؟
    ((در مورد TDK یه 16x بود به قیمت 195 دلار ناقابل ))

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون! خب حالا چه مدلی از پایونیر بگیرم خوبه؟
    ((در مورد TDK یه 16x بود به قیمت 195 دلار ناقابل ))

سلام
    شکی نیس دوست من... مارک هایی هستند که ما استفاده نمیکنیم و اینجا جا نیوفتاده!!!!ولی در دنیا مقبولیت زیادی دارن و همچنین کیفیت بالا.
    در مورد پایونیر هم من اینارو پارسال گرفتم برو ببین الان چی تو بازار موجود هست...در ثانی برای شما سونی و لایتون و ایسوس به راحتی جواب میده.
    پیشنهاد من برای شما ایناس:
    لایتون 20a1h
    ایسوس 1814bl
    پلکستور 716al

البته لایتون مدلای مختلفی تو این رنج داره ولی اگه من بودم از پایین به بالا الویت خرید میزاشتم!!!

درش هم باید محکم باشه چون اگر بخواهد مثل درایوهای سونی مسخره بازی در بیاره با یک مشت فکشو میارم پایین.
    (این پلکستور سینی نداره یعنی جذبی هست و برای شما که یکم اعصابت ارومه توصیه میشه!!!!)
    Last edited by solo_88; 25-08-2007 at 11:08.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •