دوستان اگه میشهسوال 19 را برام توضیح بدید آخه فکر کنم این جوری حل بشه.
اگر هم نه NiBiTor را برام توضیح بدید.
دوستان اگه میشهسوال 19 را برام توضیح بدید آخه فکر کنم این جوری حل بشه.
اگر هم نه NiBiTor را برام توضیح بدید.
سوالي كه تو پست 19 پرسيدي برام روشن نيست .يه لينكي چيزي از مادربوردت پيدا كن بزار ببينم چيه
.
در مورد NiBiTor هم همون آپديت آپديت bios هست كه خيلي احتمالش كمه از اون باشه .![]()
مدل مادربوردم Asus P4v800D-x هست.هر دو Agp و Pci express را ساپورت میکنه. تو جدول داخل دفترچش که قابلیت های مادر بورد را نوشته جلوی Vga نوشته:
AGP 8x
Pci Express 16x (4x mode only
الآن ديگه با 1 گيگ هيچ مشكلي از بابت كمبود فضا نخواهي داشت .
دوست عزيز فعلآ به فكر ارتقا نرم افزار هاي ذكر شده باش كه درد سرهاش كمتره .
بعد اگر حل نشد يه فكر ديگه ميكنيم .
آخرین درایور و directX را دانلود و نصب کردم جواب نداد.شاید اصلا این کارت گرافیک قدرت چندانی نداره,ولی خودم فکر میکنم مشکل از مادربورده که نمیتونه گرافیک را درست ساپورت کنه.یکی از دوستام با گرافیک 6600 بازی Hitman4 را با تمام قابلیتاش اجرا کرد.جالب اینکه وقتی hitman یا ghost ricon را نصب میکنم به طور اتوماتیک تنظیمات گرافیکی روی high قرار میگیره.
حالا اگر چیزی به فکرتون میرسه لطف کنید راهنمایی کنید.(راستی اگه اشتباه نکنم مشکل از رندر نیست از چیز دیگست)
Last edited by saee; 14-08-2007 at 16:35.
خدا وکیلی من یکی که کم آوردم. عجبا !!!!!!!!!
حالا کارتت رو رو یه سیستم دیگه تست کن ببین حل میشه .
ضمنآ ویندوزت رو عوض میکردی و درایورها رو دوباره نصب میکردی بهتر بود .![]()
ویندوز را دو سه بار عوض کردم.درایورها را هم چندین با ر پاک و نصب کردم. ولی هنوز رو سیستم دیگه امتحان نکردم .حالا یه تستی میکنم.
فعلا..
سلام دوست عزیز
شما مادربردت هر کارت گرافیکی رو ساپورت نمیده - شما به دفترچه مینت مراجعه کن و لیست گرافیکهایی که مین ساپورت میده رو نگاه کن فکر نکنم سری 7 رو ساپورت بده متوجه هستید چون من خودم برای یکی از دوستان یه ازراک گرفتم که هم agr داشت و هم pci-e4x حالا لیست گرافیکها تا 6800 آخرش هست و سری 7 رو ساپورت نمیکنه شاید با آپدیت بایوس سری 7 رو هم ساپورت کنه در ضمن مادربرد شما agp نداره و agr داره
چیپستت ویا هست درسته ؟؟؟؟
گرافیک را روی یک سیستم دیگه امتحان کردم و همون طور که حدس میزدم مشکل از مادربورد بود .مادربورد من
(asus p4800d-x) باس گرافیک را x4 نشون میداد ولی حالا فهمیدن x16 است.مرسی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)