راست میگه ان 95 بهتره در ضمن تو مطمئنی میتونی برنامه و بازی و .. برای 6110 پیدا کنی؟ چون اینم یه ضعفه ولی ان95 حداقل برنامه براش هست.
راست میگه ان 95 بهتره در ضمن تو مطمئنی میتونی برنامه و بازی و .. برای 6110 پیدا کنی؟ چون اینم یه ضعفه ولی ان95 حداقل برنامه براش هست.
یعنی چی برنامه و بازی سیستم عامل هاشون که یکیه . چه فرقی میکنه . میگم اول یه سرچ بزنین در مورد گوشیش اطلاعات بگیرین بعد بگین N95
![]()
میگم باطری N95 آشغاله . یعنی چی 220 ساعت . یعنی امروز شارژ پر میکنی . میندازی یه گوشه پس فردا Battery Low میده . بدون اینکه 1 ذره باهاش کار کنی . یه سرچ بزنین باطریشو با بقیه گوشیها مقایسه کنین . این 6270 که همه از باطریش مینالن 240 ساعت باطری داره و N95 220 ساعت !!!! یعنی کمتر . . .
طی یک روز کار کردن به صورت عادی ( اس ام اس - و مکالمه ) باطری خالی میکنه . تازشم وقتی N95 رو باز میکنی به حالت Mp3 Player صفحه گوشی به صورت افقی میره و با بستن گوشی به حالت اولیه بر نمیگرده یعنی باید صفحه شماره هاشو باز کنی . . .
حالا هی بگین
N95
MEGH30![]()
Last edited by Doctor.Freeman; 10-08-2007 at 19:08. دليل: اشتباه لپی
n95 اصلا ازش انتظار نداشتم ...............
اينجوري كه نوشتي خيلي بيخوده
بابا بیخیال
بدجوری زدین تو برجک N95
. اصلا قصد من این نبود که شما رو نسبت به N95 نا امید کنم . ولی . . .
تا حالا 3 نفرو از خریدن این گوشی منصرف کردم . به طوری که یکی از دوستام 900 تومان پول نقد داشت و قصد خرید N95 رو داشت با این حرفهایـــــی که من براش زدم از خرید نا امید شد . میدوووونی چی خریده ؟
Sony Ericsson P1 و واقعا از گوشیش راضیه 1 روز هم دست من بوده . فکر کن یه نفر که یک گوشی رو برای اولین بار دستش میگیره چه حسی داره و دوست داره از همه چیز اون گوشی سر در بیاره ( منظور خودمم ) حالا به نظر من اگه یک روز ( اونم اولین روز خریدن گوشی ) نوکیا N95 دست یک نفر باشه باید شب گوشیشو بزنه به شارژ چون N95 گریه میکنه و به زبونه عامیانه خودشون میگه غذا میخوام = Battery Low . . . اما Sony Ericsson P1 وقتی دستم بود انقدر مشغول کار بودم که حواسم به باطری نبود شب که میخواستم بخوابم یه نگاه به باطری گوشی کردم ( از رو کنجکاوی ) و به نظرت چقدر باطری داشت ؟ . ها ؟ . بله هنوز Logo باطری به رنگ سبز بود . . .
بازم میگین N95![]()
منم از n95 به خاطر باطریش خیلی بدم اومد در مورد خز شدنش هم که یه سال هم طول نمیکشه خیلی زود این بلا سرش میاد ولی p1 هنوز کار داره تا خز شدن الان تمام دوستای من که قصد عوض کردن گوشی یا خرید دارن فکر n95
نه دوستان اینجوری نگید
ان 95 اخرشه
دوربین 5 صدای توپ کوچیک قشنگ ال سی دی واضح و بزرگ
من نمیدنم این سلطان چی باید داشته باشه که نداره
در ضمن من خودم دارمش کلی از صبح تا شب باهاش کار میکنم واقعا عالیه تا حالا هم نشده که از بی شارزی خاموش بشه
اخر گوشیه
بخر اینقدم ازش بد نگو
دوتا عکس باهاش بگیری میفهمی گوشی چیه
حرف شما درست . دوربینش خوبه . صداش باهاله و و و و
اما یه گوشی موبایل که به صدا و دوربین نیست . اصلا صدا که تو خرید گوشی مهم نیست . یعنی هیچ سایت معروفی هیچ وقت در مورد صدای گوشی چیزی ننوشته . بحث اصلی سر کارکرد . خوشدستی . باطری و . . . در کل ابزاری که به خاطر نداشتنش ضد حال نخوریــــــــــــــــــــ ــی .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)