off-topic :
لطفا نمایندگی ViewSonic رو معرفی کنید ؛ و یا محل فروش رو ؛
off-topic :
لطفا نمایندگی ViewSonic رو معرفی کنید ؛ و یا محل فروش رو ؛
سری رویایی
درسته کیفیت dvi این مانیتور همیشه پایینه
دوستان گول تبليغات ال جي رو نخوريد.اين شركت فقط خدمات رساني بسيار خوبي داره.من خودم يه چيزي حدود6ماه تحقيقات گسترده ايي تو زمينه ال سي دي داشتم و هر روز يا علائالدين بودم يا پايتخت يا پاسازرضاوايرانيان.تصاوير همشونو از نزديك ديدم و تو اينترنتم سرچ ميكردم و نت برداري ميكردم.آخرشم قيد 19 اينچ رو زدم و با 500 تومن رفتم يه سوني 17 اينچ خريدم كه ازشم خيلي راضيم.مانيتورو هرروز نميشه عوض كرد و يك سرمايه گذاري درازمدته.شما ممكنه تمومو قطعات كامپيوترتونوعوض كنيد ولي مدتهاطول ميكشه تا راضي شيد يه مانيتورجديد بخريد.به نظر من هر چقدر كه لامپي هاي ال جي خوب از آب درومد ال سي ديهاش بي كيفيت.اگه دوستاني كه ال جي دارن و ازش راضين يا شانس آوردن كه پيكسل سوخته نداشته يا كيفيت ال سي ديهاي ديگه رو مقايسه نكردن.به نظر من view sonicبعده سوني برترينه و قيمتهاشم به صرفه تر از سونيه و تفاوت چنداني با سوني نداره.
وقتی کسی اینطوری یه مارک مثل LG رو میکوبه باید دلایل کافی برای صحبت هاش داشته باشه.
اگه شما يه سرچي در اينترنت داشته باشيد و مقايسات شركتهاي مختلف رو ببينيد خواهيد فهميد ال جي فقط قيمتش يه صرفه است.ال جي روي 3 تا 4 پيكسل سوخته گارانتي نميده و ميگه طبيعيه .من خودم به شخصه نميتونم وقتي صفحه سياه و يا سفيد شد چند پيكسل به رنگهاي ديگه ايي رو كه دائمين تحمل كنم.هنگام خريد هم بهتون اجازه امتحان نرم افزار"Dead picxle" رو نميدن كه بفهمي پيكسل مرده ايي داره يا نه.اما سوني و ويو سونيك رو يكي تعويض ميكنن و گارانتي داره.يه چيز ديگه كه برام خيلي مهم بود رزولوشنش بود و پرش صفحه ال جي .اگه چند تا ال سي دي كنار هم روشن باشن اين واقعيت رو به وضوح مشاهده ميكنيد.حتي تصاوير فيليپس كه كنارش بود بهتر بود. اما من فيليپسو پيشنهاد نميكنم.من نگفتم شركت ال جي تموم محصولاتش بي كيفيته .مثلآيخچالها و ماكروويو و مانيتورهاي لامپيش خيلي عالي از آب درومدن اما ال سي ديهاش اينطور نيست.اين نظر من بود كه تحقيقات گسترده ايي در زمينه مانيتور داشتم. حالا خود دانيد.
ببینین جناب ... hastie
در اینکه کیفیت سونی بهتره هیچ شکی نیست و این رو همه میدونن از قیمتاش هم معلومه ولی اینی که میگین ويو سوني بهتره من اصلا قبول ندارم
اینو هم بدونین الجی فقط تبلیغ الکی نمیکنه
شاید شما 1 یا حداکثر چند تا مدل الجی رو دیده باشین که کیفیتشون بد بوده ولی این دلیل نمیشه همه مدل ها بد باشن نمیتونین هم بگین همه مدل های الجی رو تصویرشون رو دیدین؟ حالا شاید شانستون همون مدل ها کیفیتشون بد بوده
در اینکه میگین فقط قیمت الجی به صرفه هست باید بگم از خیلی از مارک ها مثل سامسونگ قیمتش گرون تره و انچنان به صرفه هم نیست فقط در مقابل سونی چرا
والا برای ما که اینطوری نیست . ولی من درایوشو همیشه نصب میکنم![]()
من نمايندگي اي جي دارم اما بدون اينكه بخوام طرفداري كنم بايد بگم كه تا حالا از حدود 1000 و خورده اي كه Lcd فروختيم حتي يدونه رو هم نديدم كه پيكسل سوخته داشته باشه. هر روز هم داره بهتر ميشه...
قيمت مناسب و خدمات بسيار خوبي هم داره.
ان شاالله كه هر روز بهتر و بهتر بشه.من تو خدمات بعداز فروش فقط ال جي رو قبول دارم چون در عرض نيم ساعت ديدم كه پشتيباني ميكنن و حتي يك ال سي دي در زمون تعمير ميدن كه كاراعقب نمونه.اما چرا عاقل كند كاري كه باز آيد پشيماني.من تعجب ميكنم شما كه نمايندگي داريد با پيكسل سوخته مواجه نشديد.8 ماه پيش دخترخاله من يه ال سي دي ال جي گرفت كه 2 تا پيكسل مرده داشت و هر چي بالا پايين رفت تعويضش نكردن.مجبور شد با قيمت پايينتري به يكي از دوستان بفروشه و بره يه فيليپس بخره.چون به نظرش اومده بود كه هم قيمت پايينتري داره و هم هلنديه و الان بازم از كيفيت ال سي ديش راضي نيست.شايدگفتن اين چيزابراي شما كه نمايندگي ال جي داريد خوشايند نباشه.اما به نظر من بايد بدون تعصب هممون تجربياتمونو بگيم تا دوست عزيزي كه ميخوان ال سي دي بگيرن حتمآبا ديدي وسيعتر اين كارو بكنن.من 2 روز به يكي از نمايندگيهاي ال جي رفتم و بخاطر قيمت مناسب 19اينچش و يه مدل سامسونگ تو همون پاساز گير كرده بودم.چندتا جوون تو اون نمايندگي بودن و يكيشون كه از ترديد من دلش سوخت يواش بهم گفت اگه جاي تو بودم اينو برنميداشتم.اولش فكركردم غرضي در كاره و اون روز از خريد منصرف شدم تا تحقيقات بيشتري كنم كه اين تحقيقات 6 ماه طول كشيد.آخرشم قيد 19 رو زدم و يه 17 سوني خريدم.دلم ميخواست يه 19 داشته باشم چون پولم نميرسيد رفتم سراغ استوكهاي سوني كه تو مايه قيمتهاي 17 سوني بود اما وقتي منو به انبار استوكها تو علائالدين بردن و ديدم چطوري با لگد كارتونها رو اينورواونورميكنن پشيمون شدم و يكراست رفتم سراغ 17 اينچش.
بهترين مانيتور سال 2005 مدل (view sonic17lb) شده..
حالا گارانتي شركتها در پيكسل سوخته رو براتون مينويسم:
سامسونگ تا 3
ال جي تا 4
فراسو تا 10
ايسر تا16
ويو سونيك تا 1
سوني تا 1
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)