سلام بر دوستان اینجا نیز می تونن سوالاشون رو بپرسن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر دوستان اینجا نیز می تونن سوالاشون رو بپرسن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم به شما پيوستم - تازه دوره جاوا شروع كردم
اميدوارم مفيد باشيم براي هم!
ممنون ميشم از تجربيات شخصيتون براي يادگيري بهترم بگيد!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
کمک: برای نوشتن GUI بازی مار پله
من یکمی آماتورم و تازه جاوا روتو دانشگاه یاد گرفتم!
یه مشکلی تو پروژه داشتم که امیدوارم کمکم کنید!
سلام!
می خواستم ببینم برای بازی مارپله چطور می تونم با استفاده از کتابخونه های گرافیکی جاوا یک جدول رسم کنم ... که بطور کامل هم بتونم تو کدم به مختصاتش دسترسی پیدا کنم جدول باید اینجوری باشه
16-15-14-13
9-10-11-12
8-7-6-5
1-2-3-4
تورو خدا کمکم کنید وقتم کمه
حتما هم باید شماره هاشو نمایش بده!
سلام
کسی اینجا دستوری میشناسه که تو یه رشته طولانی به جز یه رشته خاص بقیه رو با یه رشته مشخص جایگزین کنه؟ میتونم به جز کاراکتر بقیه شو جایگزین کنم اما نمیتونم بگم اگه این کاراکترا پشت هم باشن (یعنی یه عبارت خاص) نگهشون داره!
سلام دوستان من امروز اولین جلسه کلاسم برنامه نویسی جاوا اسکریپت رو تو دانشگاه داشتم
از اونجایی که مشکل زبان دارم نمیتونم توضیحات پروفسور رو بفهمم فقط یک تمرین بود که واسه شروع بهمون داده بودن و من سر در نمیارم ازش نمیفهمم اصلا چی به چیه کسی میتونه به من کمک کنه ؟
میخوام بدونم این چیه :
function diff (x,y) {
if (y==0) {
return x ;
} else {
return diff (x-1,y-1)
}
}
print ( diff (5,0));
تابع diff دو تا عدد رو میگیره و مقادیرشون رو در X,Y قرار میده...!
اگر Y برابر ۰ بود، که مقدار X رو برگشت میده...
در غیر اینصورت، تا زمانی که Y مساوی ۰ بشه، X,Y رو منهای یک میکنه و دوباره به خود تابع میده.... تابع دوباره اجرا میشه و مقدار Yرو بررسی میکنه....اگر صفر بود که X رو نشون میده و اگر نبود، دوباره یک عدد از X,y کم میکنه و میفرسته به تابع ...
من متوجه نمیشم اصلا
میشه تو یاهو باهاتون صحبت کنم؟
erfan_lcd
چرا دو تا علامت مساوی گذاشته؟ y==0 ؟
چرا وقتی بین این علامتها } انقدر فاصله هست یعنی رفته تو خط بعدی نوشته؟
else یعنی چی منظورش چیه؟
print یعنی چی؟
return یعنی چی؟
سلام...
چیزی که شما میخواین اموزش برنامه نویسی از صفر هستش...!
خوب، در برنامه نویسی ما دو حالت داریم....
فرض کنین که میخوایم مقدار X رو در Y بریزیم.....در این حالت مینویسیم:
Y=X
یعنی چی؟! یعنی اینکه محتویات Y برابر هست با محتویات X.... این وسط یه سری شرط و اینا هم هست که باید رعایت بشن...
اما گاهی میخوایم بررسی کنیم که ایا Y و X مقادیرشون برابر هست یا نه؟! در زبان های برنامه نویسی و اسکریپت نویسی، معمولا دو مساوی استفاده میشه....
بنابراین وقتی ما مینویسیم X==Y یعنی مقادیر ایکس و ایگرگ با هم برابرن... کاربردش هم بیشتر توی شرط ها هستش....
مسئلهای به نام اسکوپ یا دایرهی نظارت داریم ما....چرا وقتی بین این علامتها } انقدر فاصله هست یعنی رفته تو خط بعدی نوشته؟
در اینجا، ما تعیین میکنیم که چیزایی که بین {} هستش رو انجام بده....!!! البته اجباری نیست و فقط اگر بخوایم چند خط کد بزنیم مینویسیم....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالت ساده ترش اینه:
در اینجا کدهای ما(یعنی در صورتی که شرط برقرار بود، کارهایی که میخوایم بکنیم در یک خط جا میشه...)...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گاهی اینجوری نیست و چند خط نیاز داریم مثلا:
پس این برای اینه که کدهای با تعداد خط بیشتر رو مشخص بکنیم.... چرا؟! چون بعد بسته شدن پرانتز (بعد از نوشتن IF) ما یه پرانتز باز و بسته میکنیم.... تا جایی که یه ; یا همون یه خط جدید باشه جزو شرط هست و بقیش نیست....!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Else
حالت دیگهی شرطه.... مثلا ما میگیم اگر سیب و پرتقال داشت، بخر، اگر نداست پفک بخر..!!! الس همونه.... یعنی اگر این شرطی که من میذارم، برقرار بود، اینکارار رو بکن اگر نه(Else)، این کارها رو بکن!!!
درج کردن، نوشتن روی صفحه یا جایی که فراخونده شده!print یعنی چی؟
بازگشت بده!return یعنی چی؟وقتی تابعی رو صدا میزنیم، diff تابع شما هست که صدا زدین... باید یه بازگشتی بده....یعنی یه سری کار میکنه رو دادهای که بهش دادیم، و این ریترن میاد نتیجه رو نشون میده!!!
کدها، رو اگر انگلیسی بلد باشین راحت میشه خوند....!!!
شما نوشتی که ایف(اگر) ایکس ایگرگ برابر صفر بود، مقدار ایکس رو نشون بده، مگرنه(السElse)، از ایکس و ایگرگ یکی یک واحد کم کن و دوباره به تابع بده.... تابع همین کار خط اول رو میکنه باز باهاش!....
اگر این مباحث، جلسهی اول و اولین چیزیه که از برنامه نویسی بهتون درس دادن، به نظرم یاد نمیگیرین....!!!
کلی اموزش و توتریال برنامه نویسی داریم که میتونن بهتون یاد بدن....
اون تو رفتگی ها هم برای زیبایی و قابلیت خونده شدن(Read ability ) کد ها میباشه و تاثیری نداره....!!
سلام ممنون دوست عزیز از توضیحاتتون خیلی لطف کردین
شما کتابی سراغ دارین که من بتونم بهتر یاد بگیرم
اره اون مسئله ماله جلسه اول بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)