برای مقابله با هک کردن سورس که هیچی اما مقابله با کپی هیچکار نمیشه کرد.
میشه ازین چیزها(از همین چیزها که ریدر و رایتر پشت سر هم دارن دیگه. اگه کسی اسمشون رو میدونه بگه) کپی کرد به راحتی.
شرمنده یکم بیربط بود کارم توی کرک از NoCD فراتر نمیره![]()
برای مقابله با هک کردن سورس که هیچی اما مقابله با کپی هیچکار نمیشه کرد.
میشه ازین چیزها(از همین چیزها که ریدر و رایتر پشت سر هم دارن دیگه. اگه کسی اسمشون رو میدونه بگه) کپی کرد به راحتی.
شرمنده یکم بیربط بود کارم توی کرک از NoCD فراتر نمیره![]()
!!!!
یک بار دیگه بخون چی گفتم . داری تایید میکنی یا تکذیب؟
حرفت بیشتر شبیه تاییده
منم که دارم میگم آخرش کرک میشه
ولی اگر بگی چه روشی به کار بردی کار کسایی که میخوان کمکت کنند را آسون تر کردی همین!
از هفته پیش تا حالا n جا دیدم اومدی و میگی که شرطی کرک میکنی
خوب شما که انقدر اطلاعات داری لطف کن و برای نارسیس 5 و یک مدل آسون تر Box Shot 3d کرک درست کن و آموزش هم بزار
چرا فکر میکنی همه به ضد تو ان؟ (به قول بروبچز شاخت تیزه)
Last edited by Alireza_Shafaei_PCworld; 07-08-2007 at 03:09.
سلام !!
منفیه دوماً : قهر نکنین و بعد هم این نوشته ها رو جوری بخونین که مثلا نویسنده خیلی مهربونه و اروم داره نصیحت می کنه.
منفیه یکماً : می خوای یه 3 - 4 تا هم فحش می دادی دیگه ...
صفرماً : من کی گفتم هیچکی نمی تونه کرکش کنه و از این حرفها؟
اولاً :که دقیقا همون چیزیه که شما دوستان می گین من خوب متوجه منظورتون نشدم ... غلط کردم ... خوبه !!
دوماً : بازم دقیقا همون چیزیه که شما گفتین هیچ چیز امنیت نداره و هزاران روش وجود داره که می شه فایلهای قفل شده رو ترکوند !! من هم همین رو گفتم. تازه من که نمی گم با برنامه ی من قفل بزارین همه چیز تمومه امنیت میزنه بالای 120 درصد ... اون الکول 120% هست برای رایت ، دوستان عزیز ... منظور من این بود که تا حدودی کار بعضی جوجه دزدای فایل رو سخت یا غیر ممکن می کنه همین.
سوماً : قبول کن که حرفای خودت هم ضد و نقیض هست ... مثل همون قفل تلفنی برای جلوگیری از کپی (ای کلک!!) و ... .
چهارماً : در موردجمله ی (و اين كشف را به شما نسبت ميدم تا با خيال راحت كارتو ادامه بدي) ... دستت درد نکنه ... این لطف تو هیچ وقت فراموش نمی کنم
پنجماً : راستی بچه ها برگردین به جملات اول (سلام عرض مي كنم خدمت جناب كاشف بزرگوار) اگه منظورتون ذکریای رازی هست ... اون تلفنشون قعطه ، الان دسترسی نداره به اینترنت !!
ششماً :
کلک نکنه تو حضرت فیل هستی !!! .... ("Found "Zed&Naghiz) تو که گفتی برنامه ی خودت رو هیچکی به جز فیل نمی تونه بپوکونه ؟!راستي حاضرم هر قفلي ساختي
شرطي كرك كنم
با هر پكري دلت ميخواد پكشون كن بده به من . هر كاري از ذهنت ميگذره انجام بده
ببين چه طوري كرك ميشه
هفتماً : از گفتن از مورد معذوریم ... به دلیل امنیتی.
هشتماً : (وقتي نميتوني فرياد بزني ناله نکن!!خاموش باش قرن ها ناليدن به کجا انجاميد؟؟ تو محکومي به زندگي کردن تا شاهد مرگ آرزوهاي خودت باشي) نه ... ببخشید ... این که امضا شماست ... ببخشید!!
در اخر می گم همه ی مواردی رو که بالا خوندین فقط یه شوخی بود و اصلا جدی نگیرید به جز بعضیاشون . حالا اگه می خوای بزن تو گوش ما . من واقعا معذرت می خوام که به شما تحمت زدم. ولی یه حق کوچیک به ما بدین دیگه !
البته باید گفت حرف اقای PersianKitty و هخامنش جان کاملا درسته.
Last edited by MFiRE; 07-08-2007 at 03:52.
اگر منظورتون من هستم مطمئن باشيد همون طور كه در پيغام خصوصيتون از من خواسته بوديد اين قضيه جايي مطرح نشه مطرح هم نشده.
اين براي من پيش اومده ، حتي به اين صورت كه من سورسي رو روي اينترنت گذاشتم و بعد اون سورس به يك پروژه تجاري بزرگ تبديل شده كه حداقل تا امروز بالاي صد ميليون تومن فروش رفته . در مورد كپي ايده هم بارها پيش آمده. حتي در مورد كپي ترجمه هايي كه براي فارسي كردن يك بازي انجام دادم ، حتي براي كپي نوشته هايي كه براي تبليغ نوشتم اين مسايل پيش اومده. اما دو تا راه هست ، يا بايد تمام عمرت رو صرف جلوگيري از كپي ايده و پياده سازي و حرف و ... بكني و يا بايد بشيني و با بروزرساني و پياده سازي بهتر ايده هات اونها رو به نتيجه برسوني .
زمان قاضي خيلي خوبي هست ، كساني كه بايد بفهمند كه چه كسي پيشتاز هست و كدوم ها ادامه دهنده و رهرو هستند ، خودشون خوب اين رو مي فهمند. فقط كافيه در ايده هات هميشه يك مرحله جلوتر از سايرين باشي .
تجربه من صرفا ميتونه اينطوري شما رو راهنمايي كنه ، كه آقاجون بجاي وقت گذاشتن و كل كل كردن و از ايده دفاع كردن ، برو و يك پياده سازي تميز عرضه كن كه از اين متدلوژي كل كليسم به جايي نميرسي و صرفا زمان و فرصت رو از دست ميدي .
اما در عاقبت ، من به عنوان يك مصرف كننده ، هرگز كاري به اين ندارم كه كي اول بوده و كي دوم . سالها قبل از استارفورس ، ليزرلاك و سي دي كاپس وجود داشتند. اگر تاجر باشم نگاه ميكنم كه با كي راحت تر ميتونم كنار بيام و اگر هم متخصص باشم ، بررسي ميكنم كه كيفيت چه چيزي بهتره و موضوع اول آخري رو ميگذارم توليد كننده ها با همديگه كل كل كنند ، حتي اگر بتونم از اين كل كل ها براي مفت به دست آوردن چيزي كه ميخوام سو استفاده ميكنم.
بابا عليرضاي عزيز مننوشته شده توسط Alireza_Shafaei_PCworld [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم تاييد كردم و هم تكذيب
من ميگم اگه هم ندونيم چه روشي بكار برده باز كرك ميشه ؟ بخدا ؟ خوب فكر كن پروتكشن فوق العاده ضعيفه
منم گفتم بده من كرك كنم شرطي ؟ خواستم بدونه كه چقدر ضعيفه
از هفته ي پيش ميگي n جا ديدم شرط بندي ميكني
هدف من reza goli بود از اين شرط بندي ها ( ميبيني كه ديگه تو تاپيك هاي من پست نميده). reza goli باعث شد تاپيك مهندسي معكوس من جمع بشه ؟ كه خيلي روش زحمت كشيده بودم ؟ ميخواستم آموزش آنپك دستي آرماديلو 5 را بزارم اينجا كه خودم ترجمه كرده بودم
ولي بعضي ها خيلي بي جنبه هستن
در ضمن شما احتمال قوي ميدم كه بيش تر از 5 يا 6 سال هست كه تو كار كرك هستي ولي من تازه داره يكسالم تموم ميشه. من پيشرفت خودم را مديون تيم برنامه نويسي گروه داده پشتازان غرب هستم. كه در اين شركت كار مي كنم
در ضمن من تا حالا نارسيس استفاده نكردم . ولي ميرم سي دي اش را ميخرم
تا روشن بشه كه كرك ميشه يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موفق باشي
ای بابا !
اقا هخامنش منظور من که شما نبودین ... اخه تنها شما نبودین که این موضوع رو می دونستین ... در هر حال باید گفت که این بحث تموم شده هست و بحث در مورد اون به هیچ جا نمی رسه !
پرسین راست می گه اینا همش کل کل ای الکی و به هیچ جا نمی رسه و فقط وقت طلف کردنه !
در ضمن من که گفتم از همگی به خصوص اقای یاشار معذرت می خوام ! ... هر چند که ایشون با ما قهر هستند.
به هر حال شماها دوستان عزیز منو ببخشید ... از بی تجربگیه دیگه !
می خواستم خواهش کنم سورسی رو که گفتم کسی داره یا نه ؟
منظورم سورسه کار کردن با فایلها در حافظه ی اصلیه ؟!
خواهش می کنم حداقل یکی بگه گیر می یاد یا نه ؟
از همگی ممنون
به همه دوستان عزيز اخطار ميدم كه اگه اين رويه را ادامه بدهيد ، مجبور ميشم كه طبق قوانين و ضوابط با شما برخورد كنم ...
در صورت تكرار اين گونه حركات بعد از اين پست ، تاپيك قفل ميشه تا تمام تخلفات رسيدگي بشه ...
MFiRE!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
26- هر کاربر تنها حق انتخاب و استفاده از یک "شناسه ی کاربری" را دارد و در صورت فعالیت یک کاربر با دو یا چند شناسه ی کاربری همه ی شناسه های کاربری وی بدون اطلاع قبلی حذف خواهد شد!
اين هم جهت اطلاع به شما گفتم كه بعدا جاي شكايتي وجود نداشته باشه ...
می گم شماها چرا اینقدر تند با همه چی برخورد می کنید
نه سوالی رو جواب می دید ... نه دعوت ادم رو قبول می کنین ... نه معذرت خواهی ادم رو !
من واقعا متاسفم برای این قسمت از سایت P30World که اینجور داره همه چیز رو رها می کنه !
واقعا کسی نیست به نظرات بقیه توجه کنه !
یعنی هیچ کس پست های جدید رو نمی خونه ؟
جور دیگه ای روی P30World حساب می کردم !
اینجا انگار همه از همدیگه طلبکارن !
هر کسم از راه می رسه به ما هزار تا چرت و پرت می گه و می ره (مثل نفهم ... بی شعور ... گیج ...كله خري و ... ).
درسته که من تو این تاپیک پست های بی ربط و چرت و پرت زدم ! ولی بعد اومدم از همگی معذرت خواستم و چند تا مطلب در رابطه با این تاپیک هم نوشتم که موضوع تاپیک زیاد به سمت حاشیه نره !
ولی من از دست خیلی ها تو این انجمن دلگیرم !
واقعا اینا باید رسیدگی بشه یا نه !
ایا مدیر انجمن از چنین جریاناتی ، از چنین پست های بی ربطی خبر داره و همینجور گذاشته به امان خدا !؟
فکر کنم قبلا اقا مهدی اینجا بود ... خیلی خوب هم نظارت می کرد ... همه ی پست ها رو چک می کرد ، ولی الان خبری از ایشون نیست !؟
=-=-=ویرایش=-=-= : ببخشید خط بالا رو وقتی می نوشتم اقا مهدی پست نزده بود ! وقتی سیو زدم دیدم ایشون هم پست دارن.
اصلا مثل اینکه اینجا سایت جنگی نه سایت اموزشی ! هر کس بیشتر چرت و پرت نوشت می شه یه برنامه نویس چرت و پرت بزرگ ! تازه فکر کنم بعضی از کاربرا اگه به هم برسن شروع می کنن به دعوا و فحش دادن به همدیگه×!
من از همگی خواهش می کنم به جای پرداختن به حاشیه ، با توجه به موضوع تاپیک پست بدید ، یا اینکه فقط بخونید و برید ، دیگه چرا بحث بیهوده می کنید ! درسته که من هم دست کمی از شماها (شوخی می کنم جدی نگیرید) ندارم ، ولی هم به صورت خصوصی و هم به صورت عمومی بیش از ده بار از همه معذرت خواستم .
حالا از دوستان می خوام که به جای اینکه حرف منو تایید کنند یا نکنند ... به سوالات پرسیده شده در رابطه با موضوع تاپیک بحث کنند !
واقعا از همگی معذرت می خوام که اینجور با بی ادبی تمام نوشتم ... ولی به هر حال به قول بچه ها بحث در مورد چیزای بیخود به هیچ جا نمی رسه و فقط باعث دوری شما از علم می شه ! باور کنید !
![]()
Last edited by MFiRE; 07-08-2007 at 17:32.
باسلام .
دوست عزیز : اصلا ً به دل نگیر : روزگار دیگه چش میشه کرد :
دنیا بی وفا شده چه برسه به وب سایت ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امید وارم مشکلت حل بشه خودت رو قاطی حاشیه نکن .
رفقا موفق باشید .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)