تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: کمک فوری برای خرید یک N70 Me

داره خودمونی میشه persianhamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

14

بخر مباركت باشه
    آدم بايد به حرف دلش گوش كنه

حالا من یک سوال دارم من میخوام N70me بخرم باید چه چیزهایی تو جعبش باشه و چه کار کنم که کارکرده یا N70 معمولی بهم ندازند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

فرزندم گوش بده تا به تو بگم نیتمو دارن از بین میبرن هویتمو.....ا اااا ببخشید اشتباه شد:جعبه ی ان70 موزیکال کاملا با ان70 معمولی فرق فوکوله.روی جعبه ی ان70 موزیکال مستقیما ننوشته موزیک ادیشن بلکه اینو نوشته:n70_1....رم یک گیگ +هندزفری+ریموت کنترل+کابل یو اس بی+شارژر+باطری(دقت کن اصلی باشه معمولا باطریها یا چینی اند یا مجارستانی یا فنلاندی!!!)+سی دی pc suite+دفترچه های راهنما(مال من 7 تا دفترچه بودند!!!).............واما یه خبر بد برای من:بابام گفته تا فردا حتما باید ان70موزیکالم رو بفروشم.الان هم دارم میرم که بفروشمش.در ضمن دوست خوبم اگر هر گونه مشکلی داشتی برام پیغام خصوصی بزار تا ی مشکلتو حل کنم.ممکنه در نگاه اول هنگامی که گوشی رو خریدی اینها عیب باشند:سرعت کم گالری+طول کشیدن برای روشن شدن گوشی:اینها در نگاه اول فکر میکنی که گوشیت مشکل داره ولی اشتباه میکنی سرعت از ان73 هم بیشتره.پس روز اول این 2 مورد توی ذوقت نزنند چون ان70 موزیکال فقط همین دو عیب رو داره و بقیه اش مزیته!

داره خودمونی میشه persianhamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

14

فرزندم گوش بده تا به تو بگم نیتمو دارن از بین میبرن هویتمو.....ا اااا ببخشید اشتباه شد:جعبه ی ان70 موزیکال کاملا با ان70 معمولی فرق فوکوله.روی جعبه ی ان70 موزیکال مستقیما ننوشته موزیک ادیشن بلکه اینو نوشته:n70_1....رم یک گیگ +هندزفری+ریموت کنترل+کابل یو اس بی+شارژر+باطری(دقت کن اصلی باشه معمولا باطریها یا چینی اند یا مجارستانی یا فنلاندی!!!)+سی دی pc suite+دفترچه های راهنما(مال من 7 تا دفترچه بودند!!!).............واما یه خبر بد برای من:بابام گفته تا فردا حتما باید ان70موزیکالم رو بفروشم.الان هم دارم میرم که بفروشمش.در ضمن دوست خوبم اگر هر گونه مشکلی داشتی برام پیغام خصوصی بزار تا ی مشکلتو حل کنم.ممکنه در نگاه اول هنگامی که گوشی رو خریدی اینها عیب باشند:سرعت کم گالری+طول کشیدن برای روشن شدن گوشی:اینها در نگاه اول فکر میکنی که گوشیت مشکل داره ولی اشتباه میکنی سرعت از ان73 هم بیشتره.پس روز اول این 2 مورد توی ذوقت نزنند چون ان70 موزیکال فقط همین دو عیب رو داره و بقیه اش مزیته!
    مرسی از توضیحاتت میخواستم ببینیم میتونی از جعبه و کابل ها و هر چی که توشه عکس بگیری از خودش هم همین طور خیلی پروو ام اره !!!باز هم ممون

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

14

کسی قیمت n70 meرا داره کدومش بهتره آلمانی یا فنلاند
    Last edited by saeed323; 11-08-2007 at 10:13.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •