حالا من یک سوال دارم من میخوام N70me بخرم باید چه چیزهایی تو جعبش باشهو چه کار کنم که کارکرده یا N70 معمولی بهم ندازند
![]()
حالا من یک سوال دارم من میخوام N70me بخرم باید چه چیزهایی تو جعبش باشهو چه کار کنم که کارکرده یا N70 معمولی بهم ندازند
![]()
فرزندم گوش بده تا به تو بگم نیتمو دارن از بین میبرن هویتمو.....ا اااا ببخشید اشتباه شد:جعبه ی ان70 موزیکال کاملا با ان70 معمولی فرق فوکوله.روی جعبه ی ان70 موزیکال مستقیما ننوشته موزیک ادیشن بلکه اینو نوشته:n70_1....رم یک گیگ +هندزفری+ریموت کنترل+کابل یو اس بی+شارژر+باطری(دقت کن اصلی باشه معمولا باطریها یا چینی اند یا مجارستانی یا فنلاندی!!!)+سی دی pc suite+دفترچه های راهنما(مال من 7 تا دفترچه بودند!!!).............واما یه خبر بد برای من:بابام گفته تا فردا حتما باید ان70موزیکالم رو بفروشم.الان هم دارم میرم که بفروشمش.در ضمن دوست خوبم اگر هر گونه مشکلی داشتی برام پیغام خصوصی بزار تا ی مشکلتو حل کنم.ممکنه در نگاه اول هنگامی که گوشی رو خریدی اینها عیب باشند:سرعت کم گالری+طول کشیدن برای روشن شدن گوشی:اینها در نگاه اول فکر میکنی که گوشیت مشکل داره ولی اشتباه میکنی سرعت از ان73 هم بیشتره.پس روز اول این 2 مورد توی ذوقت نزنند چون ان70 موزیکال فقط همین دو عیب رو داره و بقیه اش مزیته!
مرسی از توضیحاتت میخواستم ببینیم میتونی از جعبه و کابل ها و هر چی که توشه عکس بگیری از خودش هم همین طورخیلی پروو ام اره !!!
باز هم ممون
کسی قیمت n70 meرا داره کدومش بهتره آلمانی یا فنلاند
Last edited by saeed323; 11-08-2007 at 10:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)