حرف جالبي زدي دوست عزيز
حالا مي شه بگي از چه امكاناتي نمي شه تو بوشهر استفاده كرد كه تو تهران يا جاهاي ديگه قابل استفاده است
شايد هم منظورت چيز ديگه بوده نمي دونم والله اين همه ادم دارن از ppc استفاده مي كنن مشكلي هم نيست
حرف جالبي زدي دوست عزيز
حالا مي شه بگي از چه امكاناتي نمي شه تو بوشهر استفاده كرد كه تو تهران يا جاهاي ديگه قابل استفاده است
شايد هم منظورت چيز ديگه بوده نمي دونم والله اين همه ادم دارن از ppc استفاده مي كنن مشكلي هم نيست
دوستان عزیز خیلی ممنون بنا براین من qtek میخرم.
ولی یه سوال در مورد اینترنت.
دارم خط ثابت رو میفروشم و ایرانسل از این اعتباری ها می گیرم
کار درستیه؟
گویا تصمیمت رو گرفتی...اما من ان 73 رو پیشنهاد میکنم..چون الان هم قیمتش خیلی عالی شده هم اینکه واقعا خیلی کامله..هیچی هم کم نداره
نوكيا ان73 كه الان اكثر كارگراي افغاني هم ان73 دارن ديگه خيلي خز شده
به نظر من يا ايميت جمين بگير كه همون qtek s200 هست يا اينكه نوكيا ان95 ....در حال حاظر اين دو بهترينه...به نظر من همون گوشي اقاي توتونچيرو بخر و ان95 هم مي گن زياد مالي نيست
اگه خز شدن مهم نيست گزينه بهتر از ان 73 پيدا نميشه
دوستان سلام
ایمان جان نمونه بارزش gprs هست که فعلا ایرانسل داره که اونم معلوم نیست کی میاد شاید سال دیگه که خیلی دیره خود مخابرات هم بازم معلوم نیست کی اینو ارائه بده اصلا خودت فکر کن این ملت چه استفاده ای از گوشی می خوان بکنن که تو اسمارت فون ها نیست و فقط تو ppc ها موجوده به غیر از تک و توکی مثل استاد دانشگاه که بخواد برخی فایل ها رو از طریق دیتا پرژکتور که به این اینا وصل می کنه برا دانشجو نشون بده که به جای خریدن این میره لپ تاپ می گیره
n73 فقط يه مشكلي داره ..صفحه نمايشش يكم براي من كوچيكه و بستر نرم افزاريش ضعيف تر از ppc هست.
آخه با pdf files زياد كار ميكنم و متن هاي انگليسي براي همين صفحه نمايش خيلي مهمه.n70 شاهه ولي خيلي صفحه نمايش كوچيكي داره.
آقايان عزيز اين سوال منو جواب ميديد؟
در مورد اینترنت.
دارم خط ثابت رو میفروشم و ایرانسل از این اعتباری ها می گیرم
کار درستیه؟
نه كار درستي نيست چون
همهزينت بيشتر ميشه هم ممكن خدمات كمتري در اينده براي خطوط اعتباري در نظر گرفته بشه
دوستان سلام
دقیقا فقط هزینت بیشتر می شه که اصلا به صرفه نیست کمی صبر کن مخابرات هم خدماتشو راه میاندازه
مرسی دوستان . خط رو نفروختم و لی ایرانسل اعتباری خریدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)