اونجایی که من رفته بودم دی وی دی قیمت کنم فروشنده گفت معمولا جنسای ایسوس زود خراب میشن و خریدارا زیاد ازش راضی نیستن. البته یه چیزی هم بگم: نماینده ی گیگا بود.
اونجایی که من رفته بودم دی وی دی قیمت کنم فروشنده گفت معمولا جنسای ایسوس زود خراب میشن و خریدارا زیاد ازش راضی نیستن. البته یه چیزی هم بگم: نماینده ی گیگا بود.
جنسای ایسوس زود خراب میشن؟؟؟
بیخیال بابا
من امروز رفتم یه Lite-on گرفتم 37 تومن.
رایتر فقط asus
من دو روز پیش یکی خریدم 45000 تومان.البته از نوعی که lible scrible میکنه.البته نوع معمولیش 32000 تومنه
البنه light scrible
asus مدل لایت اسکریب که 36 تومنه
در ثانی شما asus رو از plextor و pioneer تو رایت بهتر میدونی؟؟؟
من الان داشتم یه برنامه از روی دی وی دی نصب میکردم. از تو رایترم یه صداهای عجیب و غریبی میومد. کسی میدونه بخاطر چیه؟
اين كه ظاهرا IDE هست:فقط یک مدل ساتا توی بازار هست. فکر کنم مدل LH-20A1H . قیمت حدود 45 تومن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مي خوام يه رايتر Lite-On LH-20A1S بگيرم. اگه سروصدا ميده كه من بي خيالش بشم!من الان داشتم یه برنامه از روی دی وی دی نصب میکردم. از تو رایترم یه صداهای عجیب و غریبی میومد. کسی میدونه بخاطر چیه؟
سلام...رو حرف یک نفر نظرت رو عوض نکن اومدیم و مشکل این دوستمون حل شد اونوقت چی؟
من مي خوام يه رايتر Lite-On LH-20A1S بگيرم. اگه سروصدا ميده كه من بي خيالش بشم!
بجای این یه asus بگیر...اگرم بتونی پایونیر یا پلکستور بگیری که دیگه....سونی هم بی سروصداست و نرم کار میکنه.
دیگه خودت گفتی دیگه!!!
ایسوس از پرکارترین و خرکارترین!!رایترها هست....گیگا رو که اصلا سمتش نرو!(فکر کن منم نمایندگی ایسوس!)
Last edited by solo_88; 23-08-2007 at 14:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)