فکر کنم این تایپیک (بررسی تخصصی u600) بحث به جاهای دیگه رسید.
میشه یه کم در مورد U600 بیشتر بگید؟صحفه کلیدش خوب کار میکنه؟با یو اس بی شارژ میشه؟
فکر کنم این تایپیک (بررسی تخصصی u600) بحث به جاهای دیگه رسید.
میشه یه کم در مورد U600 بیشتر بگید؟صحفه کلیدش خوب کار میکنه؟با یو اس بی شارژ میشه؟
Last edited by Sina Jigul; 17-08-2007 at 11:47.
صفحه كليدش لمسي و فلزي هستش و ازين جهت كه حساسه كار باهاش يه مقدار مشكله.
سلام
من قصد خريد u600 رو دارم از دوستاني كه گوشي رو ديدن دو تا سوال داشتم:
1- آيا يو600 هم مثل باقي سامسونگ ها حداكثر 4 تا آلبوم توي music player داره؟
2- تويه يه سايت خارجي خيلي ها از طولاني بودن زمان فشردن كليد وگرفتن عكس در يو 600 ناراضي بودن نظرتون چيه؟
3- بالاخره امكان save عكسو فيلم مستقيما رويه مموري داره ؟
كسي قيمت بدون گارانتي u600 رو تويه شيراز نداره؟ (لطفا با ذكر محل )
صفحه کلیدش عالیه شاید بخاطر لمسی بودن و حساس بودن یکم مشکل باشه ولی وقتی عادت کنی لذت بخش
با یو اس بی هم شار می شه
یه سوال؟
وقتی یه اسم واسه دفتر تلفن ذخیره میکنی مثلا مجید
و بهش شماره موبایل خونه دفتر کار میدی
وقتی زنگ می زنه معلوم نمی شه از کدومش زنگ زده
راه حلی داره
یکی منو مطمئن کنه شنیدم زنگ مسیجش عوض میشه .
حالا هی بگید کا 800در این دوربین، عکس هایی که در تاریکی و شب گرفته شده باشند کیفیت نسبتا خوبی دارند. هم چنین، عکس هایی که در نور روز و روشن گرفته شده اند، رنگ های واضح و استانداردی دارند. عکس هایی که با مود ماکرو تهیه شده اند نیز همچنان از بهترین عکس های بازار محسوب می شوند. سامسونگ U600 تمام تنظیماتی را که در یک دوربین دیجیتال می بینید در خود جا داده است. تنظیماتی مانند ایزو، تراز سفیدی، فاصله یابی نوردهی، جبران نوردهی، افکت های رنگی، مود عکاسی در شب، مودهای عکاسی از پیش تنظیم شده، فوکوس ماکرو و زمان سنج خودکار، همگی گزینه های جالب و بسیار کارآمدی هستند که در این دوربین دیده می شود.
مطمئن باش عوض ميشه
خوب کا 800 هم به غیر از ایزو بقیه رو دارهیکی منو مطمئن کنه شنیدم زنگ مسیجش عوض میشه .
نقل قول:
در این دوربین، عکس هایی که در تاریکی و شب گرفته شده باشند کیفیت نسبتا خوبی دارند. هم چنین، عکس هایی که در نور روز و روشن گرفته شده اند، رنگ های واضح و استانداردی دارند. عکس هایی که با مود ماکرو تهیه شده اند نیز همچنان از بهترین عکس های بازار محسوب می شوند. سامسونگ U600 تمام تنظیماتی را که در یک دوربین دیجیتال می بینید در خود جا داده است. تنظیماتی مانند ایزو، تراز سفیدی، فاصله یابی نوردهی، جبران نوردهی، افکت های رنگی، مود عکاسی در شب، مودهای عکاسی از پیش تنظیم شده، فوکوس ماکرو و زمان سنج خودکار، همگی گزینه های جالب و بسیار کارآمدی هستند که در این دوربین دیده می شود.
حالا هی بگید کا 800
بهتره یو600 رو با کا 800 مقایسه نکنیم
زنگ اس ام اسش عوض میشه ... اگه سوال دیگه ای از این گوشی دارین در خدمتم ...
دوست عزیز، اگه ممکنه در مورد باتری توضیح بده که با چه استفاده ای چقدر شارژ نگه میداره و آیا هر روز باید شارژ کنی؟ یه توضیح و تفسیر کامل که جای سوال باقی نذاره.
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)