با سلام
گوشي d900i بنده هيچ عكس العملي به كدهاي گذاشته شده نشون نميده؟(مخصوصا اولي)
فقط بعضي وقتها با زدن كد#5737425*# منو مورد نظر ظاهر ميشه.
لطفا راهنمائي كنيد.
با سلام
گوشي d900i بنده هيچ عكس العملي به كدهاي گذاشته شده نشون نميده؟(مخصوصا اولي)
فقط بعضي وقتها با زدن كد#5737425*# منو مورد نظر ظاهر ميشه.
لطفا راهنمائي كنيد.
این کد ها رو باید با حساسیت بیشتری وارد کنید
مثلا خیلی آروم و به ترتیب اگر وسط کار خراب شد ، باید از اول کد رو وارد کنید آروم و بدون خطا!
salam mamnoon az rahnamaihatoon vali moteasefane harkari kardam natonesam bazi nasb konam oon
d900i kode marhale 5 aslan javab nemidi dar zemn gooshim pdf nemikhune chikareh konam
man harcheghadam ke aromo ba tomanine zadam bazam hich axolamali neshon nadad
یکی هم مارو تحویل بگیره جواب بده.
سلام منم d900i دارم هرچی عکس یا فایل آفیس و پی دی اف توی فایلهای متفرقه گوشیم ریختم باز نکرد چه کار کنم باز بشه روش باز کردن این فایلها چیه روشون دکمه میزنم فقط می تونم سندش کنم یا ری نیمش کنم گزینه باز کردن نداره ممنون میشم راه حلی برام بنویسید![]()
فایل هایی که با پسوند پی دی اف هستند و با برنامه آکروبات خوانده میشن و فایلهایی که توسط ورد باز میشن را کپی کن و به قسمت Other File مموری کارت یا حافظه داخلی گوشی منتقل کن
اگه نخواند مشکل از گوشی هست ( فعلا فلش )
سلام..
کلا دو تا کد نیازه که من اونا رو به حروف می نویسم چون علامت ها پشت اعداد افتادند و کد برعکس نوشته میشه البته اونایی که قبلا این جور کد ها رو دیده بودند فهمیدند ولی خب:
کد اول ستاره مربع 52828378 ستاره
کد دوم مربع ستاره 5737425 مربع
در ضمن لطفا فینگلیش تایپ نکنید چون هم خوندنش سخته هم گیر میدن
1. اين كدها رو كجا بايد بزنم ؟5-در گوشي کد *#52828378# رو وارد کنيد و گزينه دوم يعني OTA Type Setting menu رو انتخاب کنيد در صفحه جديد هم Serial OTA رو انتخاب کنيد و صفحه رو ببنديد.
8-سپس کد #*5737425# را وارد کرده
اگه همينطوري موقع شماره گيزي بايد بزنم بعدش كدوم دكمه رو بزنم؟
2. OTA كه گفتين كجاست؟
راهنمايي معتلم به خدا....
مگه اين كدهايي كه بالا گفتين درست نيستن؟
کد *#52828378#
کد #*5737425#
اينا درست نيست؟؟؟!!!!!
Last edited by minizoro; 04-09-2007 at 00:03.
شما چه جوري ميگيري
اينو بگير ستاره مربع 52828378 مربع ____ مربع ستاره 5737425 مربع ((فكر كنم مشكلت همين باشه چون خودم هم به ترتيبي كه اينجا نوشته مي گرفتم كاري نمي كرد ))
بعد از زدن مربع آخر خودش صفحه مورد نظر رو باز مي كنه و هيچ كليدي رو لازم نداره
Last edited by hossein-p30-f; 04-09-2007 at 08:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)