تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 13 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 128

نام تاپيک: The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

یادمه یکی دو سال پیش تو نمایشگاه الکامپ یکی از شرکتها دو تا کارت گرافیک رو سیستم نمونش بسته بود که اون هم با گرافیک بالای ریدیک مشکل داشت .

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

از این خوشم مياد که این بازی روی تمام بازی باز ها يک تاثير رو ميزاره.
    چيزی بود در حد شاهکار . داستان بازی به روش موشن کپچر روايت ميشد. روشی که تازه در بازی های نصل جديد داره از اون استفاده ميشه.
    بازی قابليت های مخفی کاری رو با اکشن مخلوط کرده بود و سبکی جديد رو نشان داد. کامل و بی نقص
    اما فکر ميکنم سازندگان کمی زود این بازی رو به بازار دادند (2002-2003) چون با گرافيکی که داشت سيستمی در اون زمان نبود که بتونه این بازی رو اجرا کنه. برای همين هم کسی بهش توجهی نکرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kkain-blood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

منم خیلی با این بازی حال کردم ولی پدرم در اومد تا اجراش کنم از نظر سخت افزار ی یه مشکل مسخره وجود داشت اونم این بود که این بازی با بعضی از مدلهای کارت گرافیکهای geforceمشکل داشت از جمله مال من!!!بمثلا بعد از نصب بازی و موقع اجراerrorمیداد که کارت گرافیک شما باید از open GL1.3به بالا استفاده کنه که نمیکنه!!!!در صورتی که کارت من open GL2رو هم ساپورت میکرد .خلاصه داشتم دیوونه میشدم تا یه پچ اومد باسه این بازی با حجم فکر کنم 16MBبا هزار بدبختی دانلودش کردم ولی به علتREGISTER نبودن نصب نشد!!!1(دیگه حدث بزنین من چه حالی داشتم)فایل اجرایی باری رو عوض کردم بازم نشد!!!!!!!!!!تا این که چند وقت بعدش یه نفر تو این سایت فکر کنم OMIDعزیز (یادش به خیر)یه فایل dllکم حجم بهم داد ومن بالاخره تونستم بازی کنم...فکر کنم اندازه خود بازی من مراحل طی کردم باسه اجراش!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

ولی قبول داری که ميرزيد. منم چند تا مشکل برام پيش ميامد با اینکه سيستمم قوی بود اما نميدونم بعضی وقتا رستارت ميشد و ممکن بود که سيو ها خراب بشن که اینطور شد و به هزار بدبختی تونستم دوباره بيارمش

داره خودمونی میشه OOGame MakerOO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    يه فلش مموري دو گيگ

پيش فرض

ببخشيد...
    ميشه حداقل سيستم مورد نيازش رو بگيد...
    و حداقل اينقدر كه ازش تعريف مي كنيد يه چندتا اسكرين شات هم بزاريد؟

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

منم خیلی با این بازی حال کردم ولی پدرم در اومد تا اجراش کنم از نظر سخت افزار ی یه مشکل مسخره وجود داشت اونم این بود که این بازی با بعضی از مدلهای کارت گرافیکهای geforceمشکل داشت از جمله مال من!!!بمثلا بعد از نصب بازی و موقع اجراerrorمیداد که کارت گرافیک شما باید از open GL1.3به بالا استفاده کنه که نمیکنه!!!!در صورتی که کارت من open GL2رو هم ساپورت میکرد .خلاصه داشتم دیوونه میشدم تا یه پچ اومد باسه این بازی با حجم فکر کنم 16MBبا هزار بدبختی دانلودش کردم ولی به علتREGISTER نبودن نصب نشد!!!1(دیگه حدث بزنین من چه حالی داشتم)فایل اجرایی باری رو عوض کردم بازم نشد!!!!!!!!!!تا این که چند وقت بعدش یه نفر تو این سایت فکر کنم OMIDعزیز (یادش به خیر)یه فایل dllکم حجم بهم داد ومن بالاخره تونستم بازی کنم...فکر کنم اندازه خود بازی من مراحل طی کردم باسه اجراش!!!!

دوست عزیز من حدود دو سال هست که این بازی رو خریدم . دقیقا" همین مشکل open gl رو دارم . هر بار که کامپیوترم رو آپدیت می کنم یه بار نصبش می کنم. اگه پچ یا هر چیزی که درستش می کنه داری لطف کن به ما هم بده.اینتر نتم هم adsl هر حجمی باشه دانلود می کنم.گرافیکم هم geforce 7300 و رم 1500(1 gb + 512 mb)
    اگه کمک کنی یه دنیا ممنون می شم.

پروفشنال bax_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KaRaJ

12

يكي از بهترين بازي هايي بود كه تو عمرم بازي كردم
    داستانش عاليه
    كنترلش توپه
    جذابيتش تكه
    امتحانش كنيد حتما

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

دوست عزیز من حدود دو سال هست که این بازی رو خریدم . دقیقا" همین مشکل open gl رو دارم . هر بار که کامپیوترم رو آپدیت می کنم یه بار نصبش می کنم. اگه پچ یا هر چیزی که درستش می کنه داری لطف کن به ما هم بده.اینتر نتم هم adsl هر حجمی باشه دانلود می کنم.گرافیکم هم geforce 7300 و رم 1500(1 gb + 512 mb)
    اگه کمک کنی یه دنیا ممنون می شم.
    دوستانی که همین مشکل را دارند:
    1.فایل زیر را از لینک زیر دانلود کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2.آن را Unzip کرده و داخل پوشه زیر بریزید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

اگر راهه حلی که دوست عزيزمون گذاشتن جواب نداد بهم بگين يه نسخه از کرک سالم بازی رو ميزارم براتون

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

يكي از بهترين بازي هايي بود كه تو عمرم بازي كردم
    داستانش عاليه
    كنترلش توپه
    جذابيتش تكه
    امتحانش كنيد حتما
    پس تو امضات بنويس Only Riddick!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •