یادمه یکی دو سال پیش تو نمایشگاه الکامپ یکی از شرکتها دو تا کارت گرافیک رو سیستم نمونش بسته بود که اون هم با گرافیک بالای ریدیک مشکل داشت .
یادمه یکی دو سال پیش تو نمایشگاه الکامپ یکی از شرکتها دو تا کارت گرافیک رو سیستم نمونش بسته بود که اون هم با گرافیک بالای ریدیک مشکل داشت .
از این خوشم مياد که این بازی روی تمام بازی باز ها يک تاثير رو ميزاره.
چيزی بود در حد شاهکار . داستان بازی به روش موشن کپچر روايت ميشد. روشی که تازه در بازی های نصل جديد داره از اون استفاده ميشه.
بازی قابليت های مخفی کاری رو با اکشن مخلوط کرده بود و سبکی جديد رو نشان داد. کامل و بی نقص
اما فکر ميکنم سازندگان کمی زود این بازی رو به بازار دادند (2002-2003) چون با گرافيکی که داشت سيستمی در اون زمان نبود که بتونه این بازی رو اجرا کنه. برای همين هم کسی بهش توجهی نکرد.
منم خیلی با این بازی حال کردم ولی پدرم در اومد تا اجراش کنم از نظر سخت افزار ی یه مشکل مسخره وجود داشت اونم این بود که این بازی با بعضی از مدلهای کارت گرافیکهای geforceمشکل داشت از جمله مال من!!!بمثلا بعد از نصب بازی و موقع اجراerrorمیداد که کارت گرافیک شما باید از open GL1.3به بالا استفاده کنه که نمیکنه!!!!در صورتی که کارت من open GL2رو هم ساپورت میکرد .خلاصه داشتم دیوونه میشدم تا یه پچ اومد باسه این بازی با حجم فکر کنم 16MBبا هزار بدبختی دانلودش کردم ولی به علتREGISTER نبودن نصب نشد!!!1(دیگه حدث بزنین من چه حالی داشتم)فایل اجرایی باری رو عوض کردم بازم نشد!!!!!!!!!!تا این که چند وقت بعدش یه نفر تو این سایت فکر کنم OMIDعزیز (یادش به خیر)یه فایل dllکم حجم بهم داد ومن بالاخره تونستم بازی کنم...فکر کنم اندازه خود بازی من مراحل طی کردم باسه اجراش!!!!
ولی قبول داری که ميرزيد. منم چند تا مشکل برام پيش ميامد با اینکه سيستمم قوی بود اما نميدونم بعضی وقتا رستارت ميشد و ممکن بود که سيو ها خراب بشن که اینطور شد و به هزار بدبختی تونستم دوباره بيارمش
ببخشيد...
ميشه حداقل سيستم مورد نيازش رو بگيد...
و حداقل اينقدر كه ازش تعريف مي كنيد يه چندتا اسكرين شات هم بزاريد؟
دوست عزیز من حدود دو سال هست که این بازی رو خریدم . دقیقا" همین مشکل open gl رو دارم . هر بار که کامپیوترم رو آپدیت می کنم یه بار نصبش می کنم. اگه پچ یا هر چیزی که درستش می کنه داری لطف کن به ما هم بده.اینتر نتم هم adsl هر حجمی باشه دانلود می کنم.گرافیکم هم geforce 7300 و رم 1500(1 gb + 512 mb)
اگه کمک کنی یه دنیا ممنون می شم.
يكي از بهترين بازي هايي بود كه تو عمرم بازي كردم
داستانش عاليه
كنترلش توپه
جذابيتش تكه
امتحانش كنيد حتما![]()
دوستانی که همین مشکل را دارند:
1.فایل زیر را از لینک زیر دانلود کنید:
2.آن را Unzip کرده و داخل پوشه زیر بریزید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر راهه حلی که دوست عزيزمون گذاشتن جواب نداد بهم بگين يه نسخه از کرک سالم بازی رو ميزارم براتون
پس تو امضات بنويس Only Riddick!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)