در ویندوز ویستا اول برو DX10 رو کامل دانلود کن بعد نصب کن بعدشم بازی رو انجام بده . این بازی با محیط DX9 تو ویستا کار نمیکنه و مختص XP هستش
در ویندوز ویستا اول برو DX10 رو کامل دانلود کن بعد نصب کن بعدشم بازی رو انجام بده . این بازی با محیط DX9 تو ویستا کار نمیکنه و مختص XP هستش
من يه جا توي اين بازي گير كردم . اون هيولايي كه از مواد مذاب در مياد و 2 تا دسته دراز داره هرچي ميزنم از جونش كم نمي شه بعد 2 تا سوراخ روي بدنشه كه وقتي ميزنم به اون سوراخ ها گشاد ميشن ... چي كار كنم ؟ هر چي اون دستاشو هم ميزنم دوباره در مياد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز شما نباید به سینه هاش بزنی . اول دستشو بزن وقتی دستش قطع شد ادامه دستش از یه سوراخی به داخل زمین میره برو تو سوراخه وقتی به انتهاش رسیدی یه چیز توپی مانند میبینی باید اونو بزنی . همین کارو برای اون یکی دستم بکن . وقتی دو تاشو نابود کردی دیگه غوله شروع می کنه با دهانش بهت شلیک می کنه وقتی دهانش باز شد به زبانش بزن همین کارو انجام بده تا کاملا بمیره .
ميشه يه لينک برای دانلود Dx10 بدين .. من ويستا دارم نميتونم بازی کنم
VGA : ATI Radeon X800
دستت درد نكنه![]()
دوست عزیز ویستا به صورت پیش فرض DX10 رو داره.
مشکل شما از اینجا آب می خوره که کارتت باید به صورت سخت افزاری از DX10 پشتیبانی کنه که نمیکنه!
به همین دلیل نمی تونی با DX10 بازی کنی.![]()
تا دفعه ی دیگه گرافیک مردم رو مسخره نکنی!!!!!!!!!! آقای mazi_z_psp
![]()
كسايي كه ويندوز Vista دارن بايد رمشون 2 گيگ باشه چون بايد با فايل اجرايي DirectX10 بازي رو اجرا كنين با رم 1 گيگ هم ميشه توي ويندوز ويستا بازي كرد ولي تيك ميزنه
Last edited by sinacracker; 01-08-2007 at 18:03.
دانلود بازي به صورت دمو [363/379MB] . تراينر ورژن هاي : 1.0 و 1.001 و 1.002 و 1.003 و ورژن دمو در اين سايت :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by sinacracker; 01-08-2007 at 18:42.
سلام. ميدونم ويستا Dx10 داره اما به خاطره حرف اون دوست عزيز گفتم. که گفت بايد Dx10 دانلود کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)