ممنون دوستان
پس من زی-سایبر میگیرم.
كسي نظر ديگه اي نداره؟ثعني پيشنهاد بهتري هم هست؟
مسلمه که انتخاب های بهتری هم وجود داره ... منتها این دوستمون بودجه محدودی داشت و در عین حال یه سری امکانات می خواست که باعث می شد انتخاب هاش در حد مارک های متوسط به پایین باقی بمونه ...
این پست من رو بخون :
خب پس قضیه حله .. اگه یه عالمه امکانات و صفحه بزرگ رو با قیمت پایین می خوای ، دیگه مارک معتبر رو باید فراموش کنی ...
ضمن اینکه .......
بنابراین " همونقدر که پول بدی آش می خوری " ... و ضمنا از بین این مدلهایی که تو پست اول زدی ، فکر کنم سراغ Z-cyber بری بهتر باشه ، چون گارانتی بهتری دارن ( که حتما بهش نیاز پیدا می کنی )
عزيزم براي من هم قيمت مهمه هم كيفيت و حافظه ولي بيشتر از همه كيفيت و سيستم تصويري خوب
من Z-cyber Zling Zen 1 GB گرفتم.
همین الان!
ممنون از راهنمایی شما
دوست عزیز شما قیمت پیشنهادیتون رو بدهید تا من به اندازه ی همون قیمت یه مارک خوب و گارانتی دار به شما معرفی کنم.
تقريبا حدود 100,000 تومن يا پايين تر![]()
Last edited by javadbka; 04-08-2007 at 00:31.
شما از بین مارک های معتبر ، می تونی بری سراغ Creative که مدل zen v plus اش شهرت خیلی خوبی داره ...
ضمنا یادت باشه که تا بودجه نزدیک 150 تومن ، تقریبا همه مدل های mp3 player معروف ، صفحات کوچیک (زیر 2 اینچ) دارن ...بنابراین : پخش تصویر ، توی این دامنه از قیمت ، یه قابلیت جانبی محسوب میشه ...
آقا مارک Kmc خوبه؟
MP4 KMC قیمتش 55 تومن . دست دو در حد نو بدون خرابی.512.می ارزه؟
مارک متفرقه اس و به هیچ وجه توصیه نمیشه ... شما حداقل سعی کن بری دنبال زی سایبر که گارانتی خوبی بهت میده و اگه مشکلی پیش اومد دستت جایی بنده و تازه از لحاظ قیمت هم بصرفه اس : 1 گیگ بعضی از مدلهاش ، حول و حوش 55 تومنه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)