تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 45

نام تاپيک: Gigabyte vs xfx

پروفشنال hiwa_it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Xfx کارش گرافیک هست و قابل مقایسه با کارتهای نرمال بازار مثل گیگا و اسوس نیست ولی در ایران گارانتی حرف اول رو میزنه بعد قدرت و کیفیت کارت،،، در هر صورت زیاد بحث رو پیچیده نکنیم بر عکس در خارج از کشور هیچوقت یک یوزر حرفه ای و گیمر یا اورکلاکر دنبال اسوس و گیگا نمیره برای کارت گرافیک تا وقتی Xfx,evga در بازار هستند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Lamerdsystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Xfx کارش گرافیک هست و قابل مقایسه با کارتهای نرمال بازار مثل گیگا و اسوس نیست ولی در ایران گارانتی حرف اول رو میزنه بعد قدرت و کیفیت کارت،،، در هر صورت زیاد بحث رو پیچیده نکنیم بر عکس در خارج از کشور هیچوقت یک یوزر حرفه ای و گیمر یا اورکلاکر دنبال اسوس و گیگا نمیره برای کارت گرافیک تا وقتی Xfx,evga در بازار هستند
    گیگابایت وای سوز در کنار کارت های استاندارد(به قول آقا هیوا معمولــــــــــــــــی)کا ت های خفن هم می زنن

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تا به چی بگید خفن این دو تا سازنده مادر برد هستند و تخصصی ندارند تا کارت گرافیک تاپ بازار رو بزنند یه سری به فرومهای خارجی بزنید یا بنچهای خارجی رو نگاه کنید همه چی ثابت میشه گیگا یا اسوس همین مین رو درست تحویل ما بدند چیز دیگه ای نمیخواهیم

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

تا به چی بگید خفن این دو تا سازنده مادر برد هستند و تخصصی ندارند تا کارت گرافیک تاپ بازار رو بزنند یه سری به فرومهای خارجی بزنید یا بنچهای خارجی رو نگاه کنید همه چی ثابت میشه گیگا یا اسوس همین مین رو درست تحویل ما بدند چیز دیگه ای نمیخواهیم
    هیوا جان من شنیدم ایسوس چند ساله داره برنده بهترین سازنده کارت گرافیک میشه
    صحت داره؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هیوا جان برو تو سایت های گیگابایت و ای سوز و Inno 3DوXFXوSparkleو....
    قسمت Awards وجایزه های این ها رو باهم مقایسه کن
    مهم ترین چیزی که باید توی فروش رعایت بشه خدماته
    این حق مشتری و خریداره -شاید شما بخواهید که از حق تون بگذرید بقیه هم می خوان؟؟؟؟؟؟؟؟
    من به عنوان فروشنده و می تونم خریدار هم باشم و بودم ولی چرا بیام و کارت Inno 3D یا Evga بگیرم که حتی نه سایت درستی دارن ونه گارانتی درستی من نمی دونم اونور آب به شما چطور حقوق می دن ویا کاسبی شما چطوره ولی ما نه حقوق خوب می گیریم ویا اگه بگیریم واسه همون اول ماه تموم میشه حتما اطلاع داری که تا چند وقت دیگه تورم قراره100% بشه.البته توی ایران!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

هیوا جان من شنیدم ایسوس چند ساله داره برنده بهترین سازنده کارت گرافیک میشه
    صحت داره؟؟؟

نشنیدم اکترس جان ولی بعید میدونم
    هیوا جان برو تو سایت های گیگابایت و ای سوز و Inno 3DوXFXوSparkleو....
    قسمت Awards وجایزه های این ها رو باهم مقایسه کن
    مهم ترین چیزی که باید توی فروش رعایت بشه خدماته
    این حق مشتری و خریداره -شاید شما بخواهید که از حق تون بگذرید بقیه هم می خوان؟؟؟؟؟؟؟؟
    من به عنوان فروشنده و می تونم خریدار هم باشم و بودم ولی چرا بیام و کارت Inno 3D یا Evga بگیرم که حتی نه سایت درستی دارن ونه گارانتی درستی من نمی دونم اونور آب به شما چطور حقوق می دن ویا کاسبی شما چطوره ولی ما نه حقوق خوب می گیریم ویا اگه بگیریم واسه همون اول ماه تموم میشه حتما اطلاع داری که تا چند وقت دیگه تورم قراره100% بشه.البته توی ایران!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اون اوارد ها رو زیاد توجه نکن هر سایتی که برداشته یه تست از کارت کرده گیگا برداشته به اسم اوارد گذاشته تو سایتش اگه اینها اوارد بحساب بیان که مثلامین ASUS P5k Del باید براش 20 صفحه اوارد بزاره

دقیقا خدمات مهمترین هست که همه میگن رعایت نمیشه هیچ کس از حق خودش نمیگذره و صلا این ربطی به بحث ما نداشت فعلا که تمام رکوردهای دنیا دست Evga و XFX هست
    اینجا خوشبختانه گارانتی قانون خودش رو داره و برای همه یکسان هست همه باید رعایت کنند . اینجا چون کسی به فکر خالی کردن و کلاه گذاشتن دیگری نیست همه حق خودشون رو میگیرن

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هیواجان توی ایران دومین سوالی که ازما میشه توی خرید کارت اینکه گارانتی کارت چیه
    دوما XFX کارت هاشو می ده Sparkle واسش می زنه XFX تنها یه اسمه عزیزم -توی ایران (اون ور اب رو نمی دونم )به علت تبلیغات زیاد معروف شد کسی که اسپارکل رو توی ایران اورد به نظر من تبلیغات بلد نبود
    اصلا شما فرق بین OEM برندمی دونید چیه
    OEM شرکت هایی که توانایی تولید کارت رو ندارن می دن کارت هاشون رو کارخانه هایی مثل اسپارکل -ای وی جی ای-گیگابایت -ای سوز و...... می زنن درست مثل ای سوز می خواین من به شما بالایی 40 کارخانه چینی معرفی کنم که برای شرکت های مختلف کارت می زنن
    Brand به شرکت هایی می گن که توانایی تولید کارت رو دارن و اصلا خودشون کارخانه دارن
    خوشبختانه XFX با تبلیغات و گارانتی درست خودشو خوب تو ایران و حتی دنیا پیدا کرده
    در ضمن اون کسی که اوارد ها رو برداشته و تو سایت خودش گذاشته اون ور آب بوده این کلاه برداری نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من نمی خوام الان از گیگابایت وای سوز دفاع کنم ولی برندهایی مثل elite و..... که نمی خوام اسمشون رو بیارم خودشون رو ضعیف نشون دادن تا برندهای بالا توی ایران یکه تازی کنن نه تبلغات خوب دادن و نه گارانتی خوب اگه شما کارتون رو توی ایران اور کنین و بسوزه بعد اگه گارانتی نداشته باشه باید بندازی دور تورو خدا به درآمد ما توی ایران هم توجه کنین

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

زیاد تند نرو عزیز من مثل اون یکی بحث که اخرشم به جایی نرسید چی میگی واسه خودت oem کدومه اینها رو واردکننده های دزد ایرانی ساختند تو داری به منی که 15 ساله کارم هاردویر و تستر یکی از بزرگترین نمیایندگیهای فروش قطعات در اروپا هستم یاد میدی من هیچ وقتدر این فوروم و نه در هیچ فورومی نخواستم بگم کارم چیه و چیکاره هستم فقط بخاطر اینکه ادعایی ندارم و خودم رو از کسانی میدونم که فعلا اول راه هستند و به همه تا تونستم کمک کردم ،
    Last edited by hiwa_it; 30-07-2007 at 12:02.

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

من با هيوا جان موافقم هستم
    اصلا ASUS مدلهاي متوسط كارتهاي گرافيكش اصلا بدرد اوركلاك نمي خوره فقط روي چيپهاي قوي سرمايه گذاري مي كند
    و گيگابايت من از سري جديدهاش كه داره توليد مي شود خوشم آمده گرافيكهاش خيلي بهتر شده شايد بهتر از Asus
    اما من Msi را كار كردم چندتا بردي كه امتحان كردم از نظر كارايي و اوركلاكينگ در حد خوبي بوده و توانايي خوبي داشته كلا كارش حرفه اي هست
    هيوا جان نظرت درباره Msi چي هست اگر زياد كار كردي؟

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

پيش فرض

میبینم که اینجا بروبچس خوب دارید برند ها رو تخریب میکنید !!!

ای بابا چرا الکی بحث می کنید . همه چیز واضح و روشنه !! بیشتر رکوردهای دنیا دست xfx هست .

البته gigabyte هم جدیدآ یه تکون اساسی به خودش داده ! تو سری turbo force ش از مموری چیپ های حرفه ای

hynix استفاده میکنه ( اینو خودم عینآ دیدم ) .

دوما XFX کارت هاشو می ده Sparkle واسش می زنه
    این یه خط رو باید ثابت کنی !! لینکی ؟ خبری ؟؟ عکسی ؟؟ قراردادی ؟؟ بلاخره یه چیزی رو کن !!

منتظریم .................................................. ... .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •