كاملا موافقم.w810 تو دوربين هاي 2 يك چيز ديگه است![]()
كاملا موافقم.w810 تو دوربين هاي 2 يك چيز ديگه است![]()
يه چيزي ميگم ناراحت نشين ( به خدا قصد جسارت ندارم )
ولي شما تا الان بهترين چيزي رو كه داشتين( در 2 مگي ها ) 810 بوده ( منم اون موقع كه داشتم فكر ميكردم بهترينه ) در خوب بودن كيفيت عكس 810 شكي نيست ولي باور كنيد به پاي 990 نميرسه
( بازم تكرار ميكنم كه قصد توهين به شخص يا افراد خاصي ندارم كه اينطوري بيان كردم ....
اينم 3 تا عكس خفن ديگه .... مطمئنم كنار ميايد !!! ( اين 3 تا رو اگه دانلود نكنيد از جيبتون رفته !!!!)
واسه گرفتن عكس شماره DSC00046 حدود 10 دقيقه ميخكوب بودم چون باد ميومد گل رو تكون ميداد و عكس رو تار ميكرد و مرتب فاصله كانوني لنز با اون گل بهم ميخورد ... من ميخواستم تارهاي روي گل ( تارهاي سفيد رنگ ) نمايان بشه و همين كار رو سخت كرده بود ... 10 دقيقه حالت نيمه نشسته اونم توي آب يخ خيلي سخته !!!!!
عكس شماره DSC00050 هم عكس يه گلسنگ هستش ... دقت كنيد كه فوكوس ماكروش بي نظيره ...اونم واسه يه موبايل !!!!
من از گلسنگ ها عكس زياد ميگيرم ولي هيچ وقت با 810 نتونستم همچين چيزي رو بگيرم ....
دوستان ديگه محبت كنن عكسهايي كه ميزارن با وايت بالانس اوتو باشه و كل تنظيمات غير از ماكرو مود اتوماتيك باشه ....( ميخوايم ببينيم 810 يا صاحب ادعاهاي ديگه چقدر در حالت اتو قدرت مانور دارند....)
لينك دانلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیزم گوشی شما 12MP اشتباهی نوشته 2MP درسته نه.
ضمناً بیشتر گوشی هایی که میتونی اسم ببری و تو ایران هستند رو من داشتم الان هم W810i ندارم که بخوام ادعا کنم p990 هم که الان دارید منم داشتم فرانسویشم داشتم الان قیمت p990 با w810i زیاد فرقی نمیکنه :
p990 فرانسوی اصل : 320,000
W810i اصل : 260,000
الان هم گوشی نوکیلا دارم 2تا سیم کارت میخوره دوربین هم 5MP دیگه چی.
کیفیت عکس هایی که گرفتی خوبه نویز تو عکس هات خیلی کمه اما من سر حرف خودم نسبت به W810i هستم.
خیله خب بابا...چرا دعوا می کنین؟؟؟من خودم کیفت عکس همه ی این گوشی ها رو دیدم الان هم که خودم P990 دارم بهتون می گم که کیفیت عکس های گوشی های سامسونگ به خصوص D600 در دو مگا پیکسلی ها یه چیز دیگه س.تازه با فرمت MP4 هم فیلم می گیره.یعنی کیفیتش از P990 توو فیلم برداری خیلی خیلی بیشتره مخصوصا توو روز آفتابی...بگذریم.
Masoud_Ac جان!این گوشیه شما که دوتا سیم کارت می خوره و دوربینش 5 مگاست مدل دقیقش چیه و چند گرفتی؟ نکنه همون N95؟؟؟آره؟
شما اسم تاپيك رو اشتباه خوندي ... ما درباره 2 مگا پيكسلي ها داريم صحبت ميكنيم نه 5 مگي ها كه شما 5 مگتو به رخ بچه ها ميكشي ( كه مثلا بگي پولداري ؟)
درثاني بار اولي كه ما 990 خريديم 750 تومن بود و w810 حدود 290 تومن بود... ( هرچند به زودي از سر كنجكاوي بايد مثل همون هزينه رو بابت 960 بكنم)
بگذريم ... بعضي ها اصولا دوست دارن هرچي دارن ( حتي ممكنه پولش از باباشون بهشون رسيده باشه ) رو به رخ بچه ها بكشن ... ( منظورم شما نيست)
به هرحال من با آموزش 3 ماهه اي كه ديدم اصلا خودم رو در حد يه عكاس آماتور هم فرض نميكنم واسه همين عكسهاي 810 و 990 رو كه به 2 تا عكاس خفن نشون دادم بدون ذكر مدل گوشي ها هردو دست رو عكسهايي كه با 990 گرفتم گرفتن ( از لحاظ كيفيت ) ...
ميخوام اين تاپيك ديگه بسته بشه چون ديگه نيازي نيست ...
قبلا هم گفتن من 810 داشتم و عكسهاي زيادي باهاش گرفتم ميدونم كه دوربين خوبي داره ولي اين تاپيك رو زدم كه ببينم در 2 مگ ها كسي رو دست 990 هست يا نيست ... كه ديدم البته نيست ...
حالا اين وسط يكي اومد گفت ماشينم x3 و موبايل خالم دو تا سيم كارت ميخوره و سامسونگ با كيفيت DVD فيلم ميگيره و ...... ما نفهميديم چه ربطي به اين موضوع داشت ؟؟؟
بگذريم ... مرسي از دوستان كه زحمت كشيدن عكس آپ كردن ...
Last edited by Silwestern; 26-07-2007 at 19:15.
عزیزم بابا ما اینجا دعوا نمیکنیم .
D600 من که اینطور نبود ضمناً روی سونی اریکسون میشه پچ نصب کرد که فرمت فیلم های دوربین رو MP4. کنه اینم از MP4. دی 600 شما.
عزیزم لطفاً کیفیت فیلم p990 رو زیر سوال نبر که سایز فیلم برداریش 2تای D600 هست من یدونه عکس از D600 میزارم تا صدای شما هم خوابیده بشه.
تو فیلم برداری من چند تا گوشی رو قبول دارم اول n93 دوباره میگم ( i ) مهمه که کیفیت فیلم برداریش مثل DVD میمونه و بعدی هم p990 و w900 که سایز فیلم برداریش مثل VCD هست .
دوربین D600 زیاد مثل سونی اریکسون 2MP مطرح نیست.
آقا لطفاً شخصیت خودت رو زیر سوال نبر میخوای بگی پولداری یعنی چی ! من مغازه دارم همه گوشی ها رو هم امتحان میکنم.
دوماً من دستم تو جیب خودمه نه بابام
سوماً من که نگفتم شما نمیتونی عکس رو با هم تشخیص بدی که دوره ی 3ماهت رو به رخ ما میکشی من از این دوره ها زیاد رفتم .
ضمناً من هر چیزی که میبینم رو میگم شما هم اگه درایور k800 رو روی W810i بندازی اونوقت میبینی کیفیت عکس یعنی چی.
اصلاً هر چی شما بگی کیفیت دوربین p990 بیشتره خوب باشه بیشتره (ولی سعی کن واقع بین باشی).
من قصد احانت به شما رو هم نداشتم اگه حرفی چیزی بوده ببخشید.
P990i
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدWORMکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته اینم با دوربین N70 گرفتم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)