ميثم جان SLI گرون هست فكر كنم 350 باشه يا نزديكاي 400 هست
Platinum هم خوبه
گرافيك هم GTX بهتر است اگر نخواهي بازي كني چون هر چند وقت يك بار گرافيكها سريهاشون عوض مي شود تا بخواهد ضعيف بشه سري 9 آمده و مي توني پولتو بگذاري براي سري 9
ASUS هم خوبه
ميثم جان SLI گرون هست فكر كنم 350 باشه يا نزديكاي 400 هست
Platinum هم خوبه
گرافيك هم GTX بهتر است اگر نخواهي بازي كني چون هر چند وقت يك بار گرافيكها سريهاشون عوض مي شود تا بخواهد ضعيف بشه سري 9 آمده و مي توني پولتو بگذاري براي سري 9
ASUS هم خوبه
میثم جان این asus p5k -deluxe یه هوا بیخودی گرونه فکر کنم اگه تو ایران اومده باشه بالای 300 تومان باشه . فقطبا توجه به تغییرات برای CPU و Ram DDR2 که بالا نوشتم چه مادربردی پیشنهاد میکنین؟ همون GIGABYTE - P35-DQ6 ؟
از مادربرد های Asus پیشنهاد خوبی روی میز هست؟
در مورد کارت گرافیک هم هنوز تصمیمی نگرفتم ... Ultra یا GTX ؟
و فقط هم به خاطر اورکلاکینگ بالا !! که در برابر اون هم GIGABYTE - P35-DQ6 همچین رقیب دست و پا بسته ای
نیست به نظر من نسبت به قیمتش میرزه .
در مورد کارت گرافیک هم از من می پرسی بهتره همون GTX بگیری چون GPU ش با ULTRA یکیه فقط ULTRA یه کم
کلاک هاش بشتره . که اگه سری XXX EDATIN XFX رو بگیری راحت به همون فرکانس ها میرسی . ضمنآ قیمت
ULTRA یه کم با پرفورمنسی که ارائه میده نمی خونه . باید یه کم ارزون تر بشه .
من این قیمتها رو میبینم فکر نظر از سرم پرید اینا دیگه کین Q6600 قیمتش 250 یورو شده و ocz 8500sli ١٧٠ یورو حتما XFX GTX هم یک میلیون و p5k del که 180 یورو هست هم 300تومن
![]()
میبینی !!! چه کار میشه کرد ، باید بسوزیم و بسازیم !! دلت برامون می سوزه ؟؟؟من این قیمتها رو میبینم فکر نظر از سرم پرید اینا دیگه کین Q6600 قیمتش 250 یورو شده و ocz 8500sli ١٧٠ یورو حتما XFX GTX هم یک میلیون و p5k del که 180 یورو هست هم 300تومن
مشخصا Crucial 8500 اگه پيدا بشه در اولويت هست و اصلا با اون دوتاي ديگه قابل مقايسه نيست ولي قيمتش بايد خيلي بالا باشه... Corsair TWIN2X2048-6400C4 نسبت به قيمتش كارايي خوبي داره و SLI Ready هم هست ولي خوب نسبت به اون كروشيال معمولي حساب ميشه.بین رم هایی که دوستان پیشنهاد دادن مردد هستم (OCZ DDR2 SLI-Ready Edition Dual Channel یا Corsair TWIN2X2048-6400C4 یا Crucial 8500)
ASUS P5K Delux هم هم رده GIGABYTE - P35-DQ6 هست ولي من گيگا رو ترجيح ميدم (حداقل صوت آنبردش قابل تحمل تره)با توجه به تغییرات برای CPU و Ram DDR2 که بالا نوشتم چه مادربردی پیشنهاد میکنین؟ همون GIGABYTE - P35-DQ6 ؟
مشخصات چيپ هاي گرافيكي Nvidia در اينجا هست:در مورد کارت گرافیک هم هنوز تصمیمی نگرفتم ... Ultra یا GTX ؟
همونطور كه ديده ميشه اختلافشون كم نيست بطوريكه Memory transfer rate (كه بنظر من مهمترين عامل هست) براي GTX هست 86.4GB/s و براي Ultra هست 103.6GB/s يعني 17.2GB/s اختلاف دارند ولي اختلاف قيمتشون هم كم نيست. البته با يه اوركلاك نسبتا سنگين ميشه GTX رو به اين حد رسوند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درمورد کارت گرافیک Ati Hd 2900xt با قیمت مناسب تر گزینه خوبیه
والا چی بگم به کسی برنخوره مهدی جان فروشنده های ایران متاسفانه 70% دزدهای بدون اطلاعات هاردویر هستند که اصلا حالیشون نیست
خیلی بهتر هست به افراد شناخته شده مثل کیوان خان مراجعه کنید
بگذریم
استاد mezzo تشریف اوردند و مثل همیشه با حرفهاشون موافقم بجز p5k del و p35 DQ6
درسته که گیگا 12 فاز هست و و از نظر کولینگ و خازنهای جامدش خیلی سر تر از اسوس عمل کرده ولی فکر PCB هم باشیم که گیگا همیشه از قطعات نرمال استفاده میکنه و به این خاطر قیمتش یه کم پایینتر میاد و به صرفه تر هست ولی mezzo جان درصد بردهایی که برای ما برگشتن در 8 ماه اخیر 5% اسوس داشتیم 40% گیگا هنوز هیچی نشده هر هفته p35 DsX باید بفرستیم گارانتی ولی خوب DQ6 کمتر داشتیم
Last edited by hiwa_it; 26-07-2007 at 11:15.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيز همش 70%
من فكر كنم 95%
شما استاد ما هستي هيوا جان. در مورد اون درصد منم با Lord عزيز موافقم بلكم بيشتر...والا چی بگم به کسی برنخوره مهدی جان فروشنده های ایران متاسفانه 70% دزدهای بدون اطلاعات هاردویر هستند که اصلا حالیشون نیست
خیلی بهتر هست به افراد شناخته شده مثل کیوان خان مراجعه کنید
بگذریم
استاد mezzo تشریف اوردند و مثل همیشه با حرفهاشون موافقم بجز p5k del و p35 DQ6
درسته که گیگا 12 فاز هست و و از نظر کولینگ و خازنهای جامدش خیلی سر تر از اسوس عمل کرده ولی فکر PCB هم باشیم که گیگا همیشه از قطعات نرمال استفاده میکنه و به این خاطر قیمتش یه کم پایینتر میاد و به صرفه تر هست ولی mezzo جان درصد بردهایی که برای ما برگشتن در 8 ماه اخیر 5% اسوس داشتیم 40% گیگا هنوز هیچی نشده هر هفته p35 DsX باید بفرستیم گارانتی ولی خوب DQ6 کمتر داشتیم
راستش براي من هميشه ايسوس در اولويته اما از وقتي P5B Delux گرفتم يكم نظرم عوض شده. اولا در بيشتر بنچمارك ها مثلا از Giga 965-DS3 پايين تر هست و ثانيا از چيپ صوتي ADI استفاده مي كنه كه واقعا غيرقابل تحمل هست و يه كارت صوت خوب لازمه همراهش گرفته بشه. ولي در عوض كيفيت ساخت و امكاناتش واقعا بالاست... من خودم اگه يكساعت بشينم و اين برد رو نگاه كنم خسته نميشم واقعا آدم لذت مي بره از كيفيت ساختش ولي لزوما پرفورمنسش بالا نيست. گفتم شايد P5K Delux هم چنين وضعيتي داشته باشه...
در ضمن اگه درصد برگشتي هاي گيگا اينقدر بالا باشه كه ديگه گرفتنش تقريبا ريسك هست. ولي فكر كنم حداقل تو رده DQ6 كنترل كيفي بهتري داشته باشند.
سلام ...
احتمالا میثم جان این سیستم رو برای سرور انجمن متفرقه میخواستن !
دی:
بالاخره چی شد میثم خان ؟
موفق باشید .
م.ر.ش.ف
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)