این تاپیک هیچ مشکلی از نظر قوانین فروم نداره...من اینو زدم که اگه کسی میدونه اینا چیه بگه ولی نمیدونم شماها برای چی اینجوری میکنید!
این تاپیک هیچ مشکلی از نظر قوانین فروم نداره...من اینو زدم که اگه کسی میدونه اینا چیه بگه ولی نمیدونم شماها برای چی اینجوری میکنید!
آقا ببخشيد ، من شرمندتم ، نمي دونم اون چييه ، خوبه؟
حالا نميخواي بگي چرا انقدر كنجكاوي؟
فکر کنم که فرستنده پارازیت برای کانالهای ماهواره باشه البته روی فرکانسهای خاصی این امواج پخش میشه
وقتی تا چند روز پیش یه آنتن ساده موبایل بالای سرت باشه و یه دفعه از خونت بیای بیرون ببینی یه چنین چیزی بقل دستته تو کنجکاو نمیشی بدونی چیه؟
![]()
اصلا جای نگرانی نیست , کلهم به همشون سکتور میگن .
چه اون بلندهایی که وسط دکل نصبه چه اون کوچکترهایی که بالاتر نصبه .
مخابرات به خاطر توسعه شبکه و همچنین صرفه جویی اقدام به توسعه شبکه کرده به این طریق که : فقط توی سایتها تجهیزات افزایش باند رو نصب کرده و به جای اینکه نوع سکتورها رو با تاسیسات تنظیم کنه , تعداد سکتورها رو زیاد کرده .
اونهایی که بالای دکل میبینی موقتی هست , فقط برای افزایش ظرفیت سایت نصب شده .
یک نکته هم هست , اونها برای فرکانسهای غیر جی اس ام کار میکنه و تداخلی با فرکانسهای جی اس ام نداره .
مرسی.
میشه بگی منظورت از فرکانس غیر gsm چی بود؟یعنی چه فرکانسی؟اطلاعی داری؟
gsm از 800 تا 1900 داره بالاتر از اون 2000 و 2100 هست که مال 3gه!
به هر حال مرسی که جواب منو دادید
همونطور که شنیدی و میدونی نسل دوم تلفن همراه با Ggm کار میکنه , ولی اونهایی که گوشی نسل اول دارند چه گناهی کردند که تلفنهاشون جواب نده . به محض اینکه تجهزات جدید بیاد ( تمام باند رو پوشش میده ) اونهایی که نشون دادی رو برمیدارند .
-------------
یه توضیح دیگه بدم نسل اول تلفن همراه مثل بیسیم معمولی بود , یعنی ظرفیت سایت و پوشش سلولی و این چیزها مطرح نبود , هر گوشی یه فرکانس خالی پیدا میکرد و ارتباط بر قرار میشد .
ولی بعد ها برای بالا بردن ظرفیت اومدن gsm رو پایه ریزی کردن , دیگه هیچ گوشی نمیتونه از یک فرکانس اختصاصی استفاده کنه , در اصل هر فرکانس به چند گوشی سرویس میده ( دیگه چطوری میشه , بماند ) , یک بحث دیگه هم که توی نسل دوم مطرح شد پوشش سلولی بود که از نشونه های محسوسش میشه به دو مورد زیر اشاره کرد
1- افزایش تعداد سایتها
2- پایین آوردن ارتفاع آنتنها
دوست خوبم شاید کمی ما هم تند رفتیم راستش هر تاپیکی که در زمینه اطلاع رسانی باشه خوبه به شرطی که جائی برای چت بازی نشه!!!
ممنون.
آره این پایین آوردن ارتفاع رو خیلی دیدم.
حالا مگه الان دیگه گوشیی که با نسل اول کار کنه هم توی بازار هست؟!
راستی این پوشش سلولی رو میشه یه کم برامون بازش کنی؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)