ما تو این مملکت فقط تاسف بخوریمحالا شما ايران را در نظر بگيريد، البته در هيچ جاي دنيا سرعت 128kbs را اينترنت سرعت بالا نميدانند و اگر اين حرف را به کسي بزنيد، بيشک مايه تفريح همگان خواهيد شد.![]()
ما تو این مملکت فقط تاسف بخوریمحالا شما ايران را در نظر بگيريد، البته در هيچ جاي دنيا سرعت 128kbs را اينترنت سرعت بالا نميدانند و اگر اين حرف را به کسي بزنيد، بيشک مايه تفريح همگان خواهيد شد.![]()
سلام
چرا تاسف اول غذا بخور بعد برو يه سر مجلس بگو با عادل كار دارم بعد يقه شو بگير بگو سرعت رو بالا ببرهما تو این مملکت فقط تاسف بخوریم
اگر نمي توني در انجمن متفرقه برو تاپيك مجلس اونجا بگو!
خوش بحالش ماکه اوج سرعتمون 45kbit/s هستش که اونم هرچی سایت مفید و خبری توش ***** شده.
چند وقت پيش تو بانك ديدم دست يه يارو يه دونه گوشي نوكيا ان 95 هستش (تو شهرستان ما كم اومده بود) و دفعه اول بود دست يكي ان 95 ميديدم
بهش گفتم چند گرفتي گفت يك ميليون چهارصد هزارتومان
گفتم يه ايرانسل بنداز بتوني از Gps و Gprs گوشي استفاده كني
گفت اي بابا من يه چيزي گرفتم بتونم تلفنهامو جواب بدم(و واقعا هم اين حرف رو از ته دل زد)
ميخواستم يارو رو كتكش بزنم
فقط از روي عصبانيت با تشر بهش گفتم مرد حسابي خب پس برو يه دونه 1100 بگير چرا اومدي اينو گرفتي![]()
مگه سرعت ما بده؟
ما هم کولاک میکنیم با 56Kbps!!!!
راستی نسبت 56K به 40G میشه نسبت 1 به چند؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
چند شب پيش تو 20:30 شنيدم خيلي تعجب كردم
كاش ما هم ...................
اونوقت توی ایران بالای 256 کیلو بایت ممنوعه
واقعلا خنده دار نیست
ta onjaei ke man midonam balaye 128 kb mamno bood hala nemidonam![]()
من الان خانگی 512 دارم. خیلیهای دیگه رو هم میشناسم که همین سرعت رو دارن خانگی.اونوقت توی ایران بالای 256 کیلو بایت ممنوعه
واقعلا خنده دار نیست
شما احتمالا خواب دیدین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)