تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: یک مشکل سخت افزاری...

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahsanx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض با سلام

دوست عزیز به احتمال زیاد در موقع جابجا کردن اونها با بدنه اتصال پیدا کردن البته اتصال تنها مشکلی نداره ولی اگه در حالی که کامپیوتر روشنه

اونها به بدنه بخورن این مشکل پیش میاد . در ضمن شما سوکت ورودی برق اونها رو چک کن شاید فیش برق که پشت سیدی رام یا رایتر میخوره

خیلی سفت بوده و سوکت ورودی برق رو خراب کرده . من خودم تعمیر کار هستم و چون برق هیچ کدوم وصل نیست و در باز نمیشه و چراغ هم روشن

نمیشه در صورت خرابی احتمال میدم که آی سی رگلاتور ( که کلا برق دستگاه رو این قطعه تنظیم و تایین میکنه) اونها سوخته که اگه کسی رو داشته

باشی که برات عوض کنه قیمت کمی در حدود 500 تومان داره ولی در صورت تعمیر با دستمزد نمیدونم چقدر برات تموم بشه . تعجب من از اینه که هر

دو یه مشکل پیدا کردن که کمی عجیبه . اگه سئوالی داشتی خوشحال میشم راهنماییت کنم . موفق باشی

حـــــرفـه ای Dash Ashki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جایی که خدا نباشد !

11 با سلام خدمت دوستان...

ببرشون بده تعمیرشون کنن ,احتمال درست شدنشون زیاده

در ضمن پاورت رو هم حتما عوض کن ,احتمالا دلیل سوختن اونا همین پاورت بوده
    همین تصمیم رو دارم بایستی ببرم تعمیر...
    آخه آدم لجش میگیره من این DVD رایتر رو 2 هفته هم نشده که گرفتم و اینجوری حالمون رو گرفت .

در ضمن پاورت رو هم حتما عوض کن ,احتمالا دلیل سوختن اونا همین پاورت بوده
    یعنی به خاطر پاور بوده؟
    منظورتون اینه که توان پاور کم بوده و نمیتونسته 2 تا Device اضافه رو همزمان برق رسانی کنه؟ اما من فکر می کنم اگه به یه چیزی ولتاژ بیش از حد نیاز برسه اونو بسوزونه نه اینکه بهش ولتاژ کم برسه.

=-=-=-=-=-=
    نظرتون رو چه پاوریه ، قیمت؟

================================================== ============

اميدوارم فقط سيستم درب از كار افتاده باشد اينطوري با 3-4 هزار تومان درست ميشود.در غير اين صورت ارزش تعمير ندارد.تعجب ميكنم چرا فقط رايتر ها گير دارند.با يك كابل وصل بودند؟

منم همین امید رو دارم .
    وگرنه یه 60-70 تومنی ضرر کردیم رفت پی کار خودش ، پول DVD رایتر رو هم به سختی جور کرده بودم

+
    همونطور که قبلا گفتم من سوکت به این شکل

رو سیستم کم داشتم برا همین از تبدیل کننده سوکت 2 طرفه استفاده کردم تا بتونم هم به DVD رایتر و هم به CD رایتر سوکتهای پاور رو بدم.
    برای DVD رام سوکت جدا بود.

ممنون.

حـــــرفـه ای Dash Ashki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جایی که خدا نباشد !

11

دوست عزیز به احتمال زیاد در موقع جابجا کردن اونها با بدنه اتصال پیدا کردن البته اتصال تنها مشکلی نداره ولی اگه در حالی که کامپیوتر روشنه

اونها به بدنه بخورن این مشکل پیش میاد . در ضمن شما سوکت ورودی برق اونها رو چک کن شاید فیش برق که پشت سیدی رام یا رایتر میخوره

خیلی سفت بوده و سوکت ورودی برق رو خراب کرده . من خودم تعمیر کار هستم و چون برق هیچ کدوم وصل نیست و در باز نمیشه و چراغ هم روشن

نمیشه در صورت خرابی احتمال میدم که آی سی رگلاتور ( که کلا برق دستگاه رو این قطعه تنظیم و تایین میکنه) اونها سوخته که اگه کسی رو داشته

باشی که برات عوض کنه قیمت کمی در حدود 500 تومان داره ولی در صورت تعمیر با دستمزد نمیدونم چقدر برات تموم بشه . تعجب من از اینه که هر

دو یه مشکل پیدا کردن که کمی عجیبه . اگه سئوالی داشتی خوشحال میشم راهنماییت کنم . موفق باشی

سلام دوست عزیز...

ممنون از نظری که دادی

من خودم که قاتی کردم ، چرا اینطوری شده.
    من کل اتصالات برق سیستم رو از مدار خارج کردم یعنی هر چی به Case متصل بود رو ازش جدا کردم و برای راحتی کار Case رو گزاشتم روی زمین و اون تبدیل سوکت 2 طرفه رو متصل کردم یکی رو بردم به DVD رایتر و یکی دیگه رو به CD رایتر.
    بعدش موقعی که سیستم رو روشن کردم هیچ کدومشون بالا نیومدن یعنی نه هدشون روشن شد و نه درشون.
    تازه فقط یکیشون کابل برق داشت و یکی دیگه نه.

در ضمن شما سوکت ورودی برق اونها رو چک کن شاید فیش برق که پشت سیدی رام یا رایتر میخوره،خیلی سفت بوده و سوکت ورودی برق رو خراب کرده
    منظورتون از فیش برق همونیه که از مادربورد میاد؟ اگه منظورتون اینه ، من هر 2 کابل برق مادربرد رو روی DVD رام که سالمه و داره کار میکنه امتحان کردم و هیچ مشکلی نداشته.

احتمال داره این تبدیل کننده 2 طرفه سوکش سفت بوده یا نافرم و این باعث آسیب دیدگی سوکت رایترها شده باشه و بعدش باعث این اتفاق؟

من خودم تعمیر کار هستم و چون برق هیچ کدوم وصل نیست و در باز نمیشه و چراغ هم روشن نمیشه در صورت خرابی احتمال میدم که آی سی رگلاتور ( که کلا برق دستگاه رو این قطعه تنظیم و تایین میکنه) اونها سوخته که اگه کسی رو داشته باشی که برات عوض کنه قیمت کمی در حدود 500 تومان داره ولی در صورت تعمیر با دستمزد نمیدونم چقدر برات تموم بشه.
    از کجا میشه اطمینان حاصل کرد که مشکلش اینه؟ یعنی میشه رگلاتور رو تست کرد؟
    احتمالات دیگه ای هم هست که باعث این اتفاق شده باشه؟ خوشحال میشم اونا رو هم بگیید.

تعجب من از اینه که هر دو یه مشکل پیدا کردن که کمی عجیبه . اگه سئوالی داشتی خوشحال میشم راهنماییت کنم . موفق باشی
    من خودم این چند روزه در عجبم چرا هر دو همزمان این مشکل براشون بوجود اومده. اونم چی هر دو رایتر ، که کار منم خیلی بهشون لنگه، اگه CD رایتر و DVD رام هر دو جزغاله هم میشدن زیاد ناراحت نمیشدم چون عمرشون رو کرده بودن (4-5 سال) اما اینی که 2 هفته هم نمیشه گرفتم داغون شده.

نظر شما در مورد گارانتی چیه؟
    مدل DVD رایتره مثل اینکه جدیده ایسوس 1814
    گارانتی هم داره ، نمیدونم بفرستم گارانتی یا بدم همینجا تعمیر کنند.
    آخه گارانتی میترسم بره بعد یکماه برگرده.
    گارانتیشم زده درخشان..

ممنون .
    موفق باشی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahsanx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض با سلام

دوست عزیز برای تست آی سی رگلاتور اگه بتونی راهش اینه که : آی سی رگلاتور 3 پایه داره که پایه وسط منفی ( گیت ) هست و پایه هی دیگر

یکیشون ورودی و یکی دیگه خروجی هست , با اهم متر که روی رنج ولتاژ dc باشه باید سیم مشکی روی پایه وسط باشه و سیم قرمز رو روی پایه

های کناری بذاری که در صورت سالمی در رایتر باید ولتاژ 12 رو نشون بده که در مورد رایتر شما اگه در یکطرف ولتاژ رو داشتی ولی در طرف دیگه

قطع بود , قطعه سوخته هست ولی اگه در هر دو پایه کناری ولتاژ بین صفر تا دو ولت بود مشکل از دیودی است که برق ورودی از سوکت رو به آی

سی میرسونه . در ضمن یه دیود زنر 12 ولت هم اون نزدیکیها هست که اونهم باید چک بشه . در بعضی از مدلها آی سی دوبله هست به صورتی که

بدنه همون گیت هست و 7 تا پایه داره که بجز پایه وسط 2 تا رگلاتور حساب میشه .موفق باشیَ

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •