من هم گفتم مگه ما چی گفتیم.این بازی هم اسمش ماموریت غیر ممکنه و به نظر من هیچ ربطی مکس پین نداره.
من هم گفتم مگه ما چی گفتیم.این بازی هم اسمش ماموریت غیر ممکنه و به نظر من هیچ ربطی مکس پین نداره.
شما برو بازيشو بگير متوجه ميشي
من بازیش رو خیلی وقته گرفتم و دارم بازی میکنم. قبول دارم شبیه مکس پین هستش و داخل بازی هم نوشته مکس پین ۳ ولی اگه این بازی مکس پین ۳ هست که واقعا برای سری بازی های مکس پین متاسف میشم.![]()
دوستان یکی کمکم کنه من تو این بازی تو مرحله دوم که اسمش sydny streets هست گیر کردم یه خیابونه که دوطرفشو با ماشین بستن و چندتا سرباز به من شلیک میکنن من همه رو میکشم ولی وقتی اخری رو میکشم بازی eror میده و میاد بیرون
دوستانی که این بازیو تموم کردن لطفا کمک کنن دیگه خواهش میکنم
لطفا اگه کسی لینک دانلود داره بذاره . من تو بازار دیدمش اما نخریدمش . به نظرم دروغه .
مکس پین نیستش ، مکس فان هست .
با سلاممنم دقیقا همین مشکل رو با این بازی دارم و دقیقا همین جایی که این دوسمون گفتن میرسم خود به خود از بازی خارج میشم.در صورتی که بازی رو کرک کرده بودم و گرافیکم دستکاری کردم ولی بی فایده بود.توی چند تا سایت دیگم خیلیا بودن که همین مشکل رو داشتن.از دوستان گیم خور و پیشکسوت خواهشمندم اگه راهی بلدن مارو راهنمایی کنن راستش من زیاد اهل بازیهای کامپیوتری نیستم ولی ازین یکی خوشم اومده و خیلی دوست دارم ادامش بدم
منم دقیقا همین مشکل رو داشتم ولی فکر کنم تا اونجایی که من فهمیده بودم اصلا این بازی خراب بود وتقریبا توی همه بازیها همچین ایرادی داشت...
بابا این اصلا مکس پین نیستش به خدا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)