کاملا درسته من اشتباه کردم ولی اگه این کارت رو برای بازی گرفتی خوبه در حدهای Gt هست
کاملا درسته من اشتباه کردم ولی اگه این کارت رو برای بازی گرفتی خوبه در حدهای Gt هست
من فقط خواستم بگم همه GS ها بد نیستن
کاری به قیمت ندارم
دیگه کی 7900 میخره؟؟
تمام حرف هاي شما و Actros درست و منطقي هست(دست آقا مسعود هم درد نكنه) ولي من به شخصه نميگم 8500GT كارت ضعيفي هست چون حداقل جزو سري 8 محسوب ميشه و داراي ويژگي هاي زيادي هست و اصلآ با سري 7 قابل مقايسه نيست ,
به هر حال به نسبت قيمتي كه داره بهترين انتخاب هست براي كسي كه از اين كارت انتظار DX10 رو داره .
ولي با چه بردي ؟ 8500GT فقط با برد Gigabyte
اگر براتون مقدور هست يه بنج هم از اين برد بزارين .
با تشكر
Last edited by musa; 19-07-2007 at 15:43.
تایید میشه
برد گیگا سرعت مموری و هسته مثل بقیس یا بیشتره ؟
SPARKLE 450/ 800
البته نوع 256mb کمپانی xfx هم همین کلاک رو داره ( 450/800 ) خب طرحی که nvidia به کمپانی های مونتاژ
gpu داده همینه . منظورم این مدل هست :البته نوع 512mb ی که xfx زده خیلی داغونهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچون برای کاهش قیمت تمام شده از فن معمولی و مموری کلاک
533 مگاهرتز استفاده کرده !!!!واقعآ خیلی نامردیه رو 8500gt بیای این مموری رو کار کنی
.
به همه دوستان پیشنهاد میکنم که از خریدن مدل xfx 512mb جدآ خودداری کنن چون از 7300gt هم 10 درصد
ضعیفترمیشه .منظورم این مدله :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Giga
Asus
Msi
هم همینطوره؟
فک میکنم Msi اورر شده باشه؟
Msi چنديدن ساله كه گرافيكهاشو براي اوركلاك مي سازه و واقعا هم خوب اوركلاك مي شود حتي مدلهاي ضعيفش
بعضي از گرافيكهاي جديدش Oc شده هستند
چیپ های انویدیا از6200tc تا 7300gs که از (به قول خودشون) فناوری turbo cash استفاده می کنند اصلا توصیه نمی شود .البته le هم از این قایله مستثنی نیست!!!
gt به بالا کلام آخرم است.
فكر كنم با مموري كلاك و هسته مرجع عرضه ميشه ولي بيشترين چيزي كه توجه منو به خودش جلب كرد استفاده از هت سينك مسي هست كه تقريبآ تمام سطح كارت رو پوشش ميده و استفاده از خازن هاي حالت جامد ,درسته بر خلاف برد هاي ديگه اين كارت فن نداره ولي استفاده از آلياژ مس براي تبادل حرارت و ايجاد سطح مناسب بر روي كارت حتي از فن هم ميتونه موثر تر باشه و همينطور با ايجاد تحويه خوب اوركلاك كردن رو هم آسون تر ميكنه ,
با اين تفاسير تا كاراريي اين كارت تو بازي ها ديده نشه نميشه آنچنان روي اين موارد و همچنين برتري اين كارت تاكيد داشت.
با تشكر
Last edited by musa; 22-07-2007 at 11:11.
در ادامه بحث تخصصی درباره GIGABYE 8500GT 256MB باید خدمت دوستان عرض کنک که این کمپانی 2 مدل از اینفكر كنم با مموري كلاك و هسته مرجع عرضه ميشه ولي بيشترين چيزي كه توجه منو به خودش جلب كرد استفاده از هت سينك مسي هست كه تقريبآ تمام سطح كارت رو پوشش ميده و استفاده از خازن هاي حالت جامد ,درسته بر خلاف برد هاي ديگه اين كارت فن نداره ولي استفاده از آلياژ مس براي تبادل حرارت و ايجاد سطح مناسب بر روي كارت حتي از فن هم ميتونه موثر تر باشه و همينطور با ايجاد تحويه خوب اوركلاك كردن رو هم آسون تر ميكنه ,
با اين تفاسير تا كاراريي اين كارت تو بازي ها ديده نشه نميشه آنچنان روي اين موارد و همچنين برتري اين كارت تاكيد داشت.
با تشكر
محصول رو زده :
1 - GV-NX85T256HP که نوع TOURBO FORCE هست . درباره TOURBO FORCE پایینتر توضیح می دم .
مشخصات :
اول که از مموری GDDR3 که فکر کنم 1000MHZ باشه استفاده کرده که خیلی خوبه و CORE CLOCK 550MHZ .
این لینک مشخصات :ولی به خاطر اورکلاکی که روش انجام شده کمپانی نتونسته بدون فن مونتاژ بکندش که یه ضعف محسوب میشه !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2 - GV-NX85T256H که همون طور که musa نوع رفرنس و طبق طرح nvidia مونتاژ شده .
همون طور که میبینید بر خلاف نوع tourbo force خبری از فن نیست که خودش خیلی ارزش داره .
و کلاکش هم که همون 450/800 هستش .
این هم لینک مشخصات :اما tourbo force که مخصوص کمپانیه gigabyte هست چیست :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طبق گفته خود کمپانی یه تکنولوژی هست که توسط خود گیگابایت طراحی شده و تو اون مدل ها کارت ها بین 30 تا 50 درصد اورکلاک شدن ( افزایش پرفورمنس) و حتی در
این حالت هم از بالا ترین پایداری برخوردارن . ضمن اینکه خود کمپانی به شما توصیه می کنه با برنامه V-tuner2 کارت هاش بیش تر از این هم اورکلاک کنید !! یعنی یه چیزی
تو مایه های سری xxx edation کمپای XFX . اما نه مثل اون !!
این هم متن کامل که من علاوه بر ساده سازی براتون ترجمه کردم :
Turbo Force Ultra Technology
GIGABYTE's proprietary Turbo Force Ultra technology that comprises T3 technology and V-tuner2 overclocking application. T3 technology comprises a series of performance tuning process that ensure maximum stability and enhance 30%~50% performance.
* Performance AssuranceTuning: By using a special verification process to make sure the card maintains excellent performance during tough environmental conditions.
* Stabilith Tuning: Unique process to measure the chip feature of the GPU and leave enough margin to assure Stability.
* Power Optimization Tuning: Set the best power balance for the selected clock to enhance product stability and avoid overheating.
بازم مقاله نوشتیم !!!![]()
Last edited by Mahdi_Moosavi; 22-07-2007 at 17:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)