تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 47

نام تاپيک: قرار دادنX-ray بر روی دوربین یک موبایل : با دوربين گوشي 5005x، افراد را بدون لباس ببينيد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه f-secure's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

از نظر تکنولوژیکی ساخت چنین دوربین هایی امکان پذیره ولی اینقدارها هم کشکی نیست که تو موبایل ها .....
    دوربينهايي شايد ساخته هم شده باشه با اين توانايي اما نه با تابشX بلكه احتمالا با فروسرخ.تابش فروسرخ هم نيازي نيست موبايل توليد كنه چون بدن خودش توليد ميكنه يك چيزي شبيه دوربينهاي ديد در شب كه با تابش فروسرخ كار مي كنند
    توانايي تابش X در عكسبرداري فقط زماني هست كه از بدن عبور كنه
    اینم 2 تا منبع همراه با عکس .....

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    OR

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی من بعید میدونم همچین تکنولوژی باشه
    10 تا از اين منابع هم كه آورده بشه صحيح نيست چون نه مبناي علمي دارند و نه منبع معروف و علمي و مطمئني هستند شما از سايتهاي بروز علمي منبع بيار نه اينها كه همه از هم كپي كردند مثل همين تاپيك كه كپي هست نه تاييد علمي !
    Last edited by f-secure; 18-07-2007 at 10:11.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگه دقت کنید سوتی عکس رو در قسمت پایین که کوچیکه میبینید
    تاپ طرف رو حذف کرده ولی شرتش هنوز هست!!!!!!!!!!!
    باحال گفتی !!!!!!!
    بازم بگم ساختن یه همچین دستگاهی که با همچین کیفیتی نشون بده محاله.
    آمریکا و ژاپن و CIA و پنتاگون هم دست به دست هم بدن نمی تونن یه همچین دستگاهی بسازن. دلیلشم قبلا گفتم چون پرتو ایکس یک فرکانس داره و از طیف سه رنگ اصلی بالا تره و نمی تونه رنگی باشه. و تصاویرش تک رنگه.
    Last edited by pedram325; 18-07-2007 at 10:55.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

باحال گفتی !!!!!!!
    بازم بگم ساختن یه همچین دستگاهی که با همچین کیفیتی نشون بده محاله.
    آمریکا و ژاپن و CIA و پنتاگون هم دست به دست هم بدن نمی تونن یه همچین دستگاهی بسازن. دلیلشم قبلا گفتم چون پرتو ایکس یک فرکانس داره و از طیف سه رنگ اصلی بالا تره و نمی تونه رنگی باشه. و تصاویرش تک رنگه.
    دوست عزیز تو فرودگاه جان اف کندی که می ری بهت می گن اگه اشکالی نداره چند لحضه بایست اینجا تا کنترلت کنیم. تذکر هم می ده که بدنت قابل مشاهده است اگه به دلایل مذهبی و ... مشکل داری برو اون طرف تا مامور بازرسیت کنه. پس یا گوش های من دروغ می گن یا خودم دیگه.

پروفشنال atrin777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

آلاسكا جان شما اهل ايالات متحده هستيد ؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوست عزیز تو فرودگاه جان اف کندی که می ری بهت می گن اگه اشکالی نداره چند لحضه بایست اینجا تا کنترلت کنیم. تذکر هم می ده که بدنت قابل مشاهده است اگه به دلایل مذهبی و ... مشکل داری برو اون طرف تا مامور بازرسیت کنه. پس یا گوش های من دروغ می گن یا خودم دیگه.
    صحبت شما به اين شكل درسته چون از تابش X فركانس پايين يا به اصطلاح X نرم استفاده ميشه اما همونطور كه قبلا هم گفته شده و در تصوير زير هم بزبان ساده ! معلوم هست اين پرتو از بدن شما عبور مي كنه و توسط آشكار سازي كه در پشت هست Detect ميشه و در كامپيوتر به تصويري مات از بدن (يعني بدون لباس)شما ايجاد ميشه هدف هم شناسايي مواد يا چيزهايي هست كه حتي كسي داخل بدنش پنهان كرده كه به روشهاي عادي قابل ديدن نيست
    نه اينكه بشه همچون تصوير رنگي و واضحي ايجاد كرد كه گفتند يك موبايل ايجاد ميكنه!!!!!!!!!
    امروزه ديگه فكر مي كنم اين بحثا براي يك آدم ديپلمه ي تجربي يا رياضي هم واضح و بديهي هست

Last edited by f-secure; 18-07-2007 at 15:43.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آلاسكا جان شما اهل ايالات متحده هستيد ؟
    بله دوست عزیز.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

صحبت شما به اين شكل درسته چون از تابش X فركانس پايين يا به اصطلاح X نرم استفاده ميشه اما همونطور كه قبلا هم گفته شده و در تصوير زير هم بزبان ساده ! معلوم هست اين پرتو از بدن شما عبور مي كنه و توسط آشكار سازي كه در پشت هست Detect ميشه و در كامپيوتر به تصويري مات از بدن شما ايجاد ميشه نه يك همچون تصوير رنگي و واضحي كه گفتند يك موبايل ايجاد ميكنه!!!!!!!!!
    امروزه ديگه فكر مي كنم اين بحثا براي يك آدم ديپلمه ي تجربي يا رياضي هم واضح و بديهي هست
    خوب من یه سوال از شما می پرسم. اگه این دوربین ها جزئیات بدن انسان رو مشخص نمی کنند چرا می گه اگه به دلایل مذهبی راضی نیستید می تونید توسط آدم بازرسی بشید. یا چرا صدای این هم مدافع حقوق بشر رو در می آره که نکنه به صورت غیر قانونی استفاده بشه.

در ضمن اینقدر ها هم بی سواد نیستم، اگه کمی تحقیق کنید منظورم رو می فهمید. دانسته ها و علم آدم ها همیشه به روز و کامل نمی تونه باشه. اگه تا دوسال پیش کسی می گفت من می تونم با تکنیک هایی خودم رو نامرئی کنم، خود شما بهش نمی خندیدی؟ ولی امروز می بینیم که این کار امکان پذیر شده. اگه خواستید اطلاعاتی در این مورد می گذارم.

ولی در این مورد که موبایل ذکر شده قلابیه و اینکه احتمال ساخته شدن همچین موبایلی در حد (البته در شرایط فعلی و به این زودی ها) صفره باشما موافقم.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اگه این دوربین ها جزئیات بدن انسان رو مشخص نمی کنند چرا می گه اگه به دلایل مذهبی راضی نیستید می تونید توسط آدم بازرسی بشید
    عزيز X نرم كه من گفتم بخشهاي نرم بدن شما رو هم تا حدي نشون ميده...
    اما نه بصورت رنگي يا كاملا واضح
    با اين وجود خيلي ها دوست ندارند همون مقدار كم رو هم ديگران ببينند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فکر نکنم موضوع خیلی پیچیده باشه. اینقدر هم نیاز به بحث نداره. من نمیگم همچین دستگاهی توی اون فرودگاه نیست.
    گفتم که این موضوع عملیه ولی تک رنگ. درست مثل فیلم های رادیولوژی پزشکی و ام آر آی.نه اینجوری.
    ذرسته اعضای بدن رو نشون میده ولی هاله ای از اون رو نشون مده.اونم تک رنگ
    اگه اینجوری بود که شما می گید میشد داخل بدن انسان رو هم رنگی مشاهده کرد و دیگه آندوسکپی معنی نداشت و عکسهای ام آر آی هم رنگی میشدن. تکنولوژی بالا تر از ام آر آی که نداریم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اگه اینجوری بود که شما می گید میشد داخل بدن انسان رو هم رنگی مشاهده کرد و دیگه آندوسکپی معنی نداشت و عکسهای ام آر آی هم رنگی میشدن. تکنولوژی بالا تر از ام آر آی که نداریم.
    دوست عزیز من نگفتم رنگی نشون میده ولی گفتم که اعضای بدنت کاملا مشخص می شه، الان هم می گم.
    دوما این فناوری تازه 6 ماه هست که به مرحله عملی رسیده، اون هم تو چند فرودگاه محدود (فعلا) . ببین شما چی رو با چی مقایسه می کنی؟ هوووو. سوما این تکنولوژی چیزی نیست که اجازه بدن در سطحی که شما گفتید مورد استفاده قرار بگیره.

اگه یکمی مطالعه کنید می بینید که امکان پذیره و چیز عجیبی هم نیست. خیلی چیزهای عجیب تر از این وجود داره که خیلی ها ازش خبر ندارن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •