من خودم به شخصه با دانلود فایل از این سایت به مشکل برخوردم...هی کد امنیتی رو وارد میکنی ولی باز عوض اینکه دانلود شروع به کار کنه دوباره تایمر شروع به کار میکنه...!!!!
البته با توجه به اینکه این سایت دوران آزمایشش رو میگذرونه...باید تحمل کرد !![]()
من خودم به شخصه با دانلود فایل از این سایت به مشکل برخوردم...هی کد امنیتی رو وارد میکنی ولی باز عوض اینکه دانلود شروع به کار کنه دوباره تایمر شروع به کار میکنه...!!!!
البته با توجه به اینکه این سایت دوران آزمایشش رو میگذرونه...باید تحمل کرد !![]()
به قوله دوستمون چون دوران ازمایشی هست یه سری مشکلات داره دیگه طبیعی هست ...
ولی در کل ممنون
هر دو تا دامین ثبت شدن !
خدا رو شکر P30World چندین سال پیش راه افتاد![]()
پشت سرش : P30 باز -....... P30 - P30 نمیدونم چی و هزاران سایت دیگه راه افتاد تا از شهرت این سایت قدیمی استفاده کنند
که از نظر من و خیلی های دیگه تا حالا اصلا نتونستن!
نظر من این هستش هیچ وقت نیاییم کپی بزنیم, خودمون ایده بدیم !
اينو بدون كپي برابر اصل نيست..
در ضمن منم اصلا با اين سايت اپلود بازار حال نكردم!![]()
سلام
من امروز برای اولین بار توانستم از این سایت دانلود کنم! بدون اینکه هیچ تغییر یا تنظیم خاصی انجام بدم.
Last edited by Carl; 29-07-2007 at 18:00.
مشكل داره اما دركل بد نيست. چون هنوز آزمايشيه اميدوارم مشكلات حل بشه
تمام مشكلايي كه منم با هاش دارم ! مخصوصا اون نصفه دانلود شدن فايل !تا حا چند بار حالمو گرفته اساسی. فایلو دانلود می کنی بعد می بینی نصفه هست. با اپرا هم که دانلود نمی کنه بعضی وقتها هم که گیر می کنه هی ثانیه شمار از 30 میاد تا صفر می زنی دانلود دوباره از نوع ثانیه ها رو می شماره کد هم که داره ... ولی خب بازم صبر می کنیم احتمالا انشاالله بهتر میشه.
موفق و پيروز باشيد
جاويد
خوبه بابا
عجب ها انگار واسش ازتون پول گرفتن اینجوری انتقاد میکنند و توقعشون بالاست
من میرم کارت نت میخرم10 ساعته 3500 اصلا سایت باز نمیکنه
بابا کمی صبر کنید درست میشه
اگه آپلود کردن توش پولی بود دیگه چیکار میکردید
سرعت اپلود خیلی پایینه ولی من فکر کنم در اینده بهتر بشه
![]()
بهترين سايتي كه واسه اپلود پيدا كردم اين بوده.....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)