تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 31

نام تاپيک: یک بازی بسیار زیبا و سه بعدی (ساخت خودم)

پروفشنال BehzadKiNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تبریـــز

پيش فرض

خدا پدر FPS creator رو بیامرزه . از چیزی ساخته

آخر فروم باز Creeping Death's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Where The Wild Thing Are

پيش فرض

درست تاپیک را مطالعه کن . تو همین صفحه بود : FPS Creator

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

FPSC ضعیفه !!!!!
    بابا شما خیلی باحالید کجای این موتور ضعیفه

حالا چون کار با این موتور راحته شما میگید ضعیفه؟؟!؟!؟!
    کاربرد هاش خیلی خوبه. یک سری هم میگن هوش مصنوعی دشمنانش خوب در نمیاد در صورتی که اگر یه خورده برنامه نویسی هم بهش اضافه کنن هوش مصنوعی توپی درست می شه. شما به راحتی می تونید تمام فایل های برنامه های Poser و 3D Max و Maya رو به فایل X تبدیل کنید و وارد این برنامه کنیدش. همچنین راحت میتونین از تکسچر های با کیفیت در این برنامه استفاده کنید. کلی کاربرد داره این برنامه درسته یه خورده آمادست ولی نباید گفت ضعیفه. هر کس آخرین شماره ی این موتور رو نداره پیشنهاد می کنم حتما بخره اونوقت در عرض چند ماه و با صرف وقت و کمی حوصله می تونید بازی زیبا رو بسازید. این موتور خیلی خوبه و اگر باهاش چند ماه کار کنید راه میفتید و بازی های خوبی می سازید موتور هایی مثل 3D Game Studio تا یه حدی می تونن عالی باشند یعنی شما نمی تونید اکشن اول شخص خوبی رو توی این موتور بسازید اما توی FPSC میتونید خیلی کارها بکنید. این شماره ی جدیدش برنامه ی World Maker هم ساپورت می کنه که با این برنامه می تونین محیط های وسیعی رو بسازید

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Where The Wild Thing Are

پيش فرض

آقا سعید تا به حال توی محیط این برنامه چند تا کاراکتر گذاشتی ؟

اگه بیش از 10 کاراکتر بذاری (تازه اون هم تو ورژن 1.06 ) سرعت بازی در حد هویج می یاد پایین.

البته من خودم هم از طرفداراشم ولی مشکلات فراوانی داره . مثلا :

پستی و بلندی نمی تونی ایجاد کنی مگه اینکه مدل کوه و تپه داشته باشی.

در ضمن اگه مشکل محدودیت محیط بازی با اون world maker حل شده باشه قابل تحمل تر میشه .

راستی مدل پک های 7 و 8 هم اومدن . اگه کسی لینک ئیدا کرد توی تاپیک مدل برای fpsc بذاره . مدل پک 8 مصر باستانه و خیلی توپه.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

آقا سعید تا به حال توی محیط این برنامه چند تا کاراکتر گذاشتی ؟

اگه بیش از 10 کاراکتر بذاری (تازه اون هم تو ورژن 1.06 ) سرعت بازی در حد هویج می یاد پایین.

البته من خودم هم از طرفداراشم ولی مشکلات فراوانی داره . مثلا :

پستی و بلندی نمی تونی ایجاد کنی مگه اینکه مدل کوه و تپه داشته باشی.

در ضمن اگه مشکل محدودیت محیط بازی با اون world maker حل شده باشه قابل تحمل تر میشه .

راستی مدل پک های 7 و 8 هم اومدن . اگه کسی لینک ئیدا کرد توی تاپیک مدل برای fpsc بذاره . مدل پک 8 مصر باستانه و خیلی توپه.
    بستگی داره کامپیوترت چه سیستمی داشته باشه مثلا اگر با سیستم ضعیف رندر کنیم معلومه که سرعت فریم در حد هویج می شه

کار با World Maker هم خیلی راحت تر از قبل شده. این برنامه هم برپایه ی مدل ها هست. حتی 3DGS هم مدل آماده داره و محدودیت های زیادی هم داره. بستگی داره شما چقدر با FPSC آشنایی داشته باشید. اگر در سطح حرفه ای این برنامه رو کار کرده باشید بازی های توپی باهاش می سازید.

حـــــرفـه ای Moh3en_DDD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    1391

پيش فرض

بسم الـاـه !

سعید جان اگر قابلیت های Quest و انجین های امثال Quest را می دیدی این FPSC را می بوسیدی می نداختی لا پنکه !

اگر اینترنت پر سرعت داری و اینا بتونی دانلود کنی می بینی که اگر آب ها همه جوهر شوند و درختان قلم نمی توانند ویژگی های Quest را بنویسند :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

بسم الـاـه !

سعید جان اگر قابلیت های Quest و انجین های امثال Quest را می دیدی این FPSC را می بوسیدی می نداختی لا پنکه !

اگر اینترنت پر سرعت داری و اینا بتونی دانلود کنی می بینی که اگر آب ها همه جوهر شوند و درختان قلم نمی توانند ویژگی های Quest را بنویسند :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خوب شما خداوکیلی خودت مقایسه کن. کدوم راحت تره. تا شما بخواین یه مرحله توی Quest 3D بسازید یک ماه گذشته جدی می گم دیگه. اکثرشم برنامه نویسی هست. خیلی سخته کار باهاش

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Where The Wild Thing Are

پيش فرض

بابا من هم خودم یکسال و نیمه باهاش کار می کنم . اتفاقا بهش علاقه دارم ولی به قول محسن در برابر کوئسیت هیچه . قبول دارم که راحته . راستی من از نظر سیسنم کمبودی ندارم ...

حـــــرفـه ای Moh3en_DDD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    1391

پيش فرض

خوب شما خداوکیلی خودت مقایسه کن. کدوم راحت تره. تا شما بخواین یه مرحله توی Quest 3D بسازید یک ماه گذشته جدی می گم دیگه. اکثرشم برنامه نویسی هست. خیلی سخته کار باهاش
    فکر می کردم سخت باشه ! ولی الان که آموزش هاشو می بینم مثل آب خودنه ! مخصوصا اینکه برنامه نویسیش کانال هست ! یعنی خودش برنامه های آماده داره و شما باید کانال ها را به هم وصل کنید ( طبق چیزی که می خواهید ) بعدش یه Render توپ بتون پس می ده !

اگه نباشه جاش خالی می مونه nader_kashimotso's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    رامسر

پيش فرض

بابا کی حوصله داره !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •