تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 10 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 96

نام تاپيک: گوگل مسنجر آمد!! GOOGLE TALK

پروفشنال saman_uv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mostafaeshghi
    آقا من اصلا نيمتونم وارد بشم ؟!؟ :shock: :twisted: :shock:

كسي امتحان كرده بگه چه طوري باحاله يا نه؟
    براي من ارور ميده
    COLD NOT AUTHENTICATE TO SERVER

پروفشنال nimo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    At Home

پيش فرض

اين شكليه: (فقط نخنديد چون هيچ كسي نيست تو فرند ليستم تازه داونلود كردم)

آخر فروم باز Mani_Borna's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

من كه كلا از شركت گوگل بدم مياد بدلايلي كه نميشه در اينجا گفت و در ضمن اين چه جور مقايسه اي هست كه ميكنيد شما زماني كه ياهو مسنجر داد بيرون كه مثل الان اينهمه مسنجر نبود كه بخواد ياد بگيره يا تقليد كنه و همه
    كارها از ابتكارات خود ياهو بود ولي حالا اين با شرايط گوگل خيلي فرق ميكنه .گوگل در حالي اين مسنجر خيلي ساده را داده كه 6-7تا مسنجر كاملتر داريم و خيلي راحت ميتونست از بقيه ياد بگيره
    حالا نميخوام با كسي بحث كنم ولي مطمئنم محبوبيتي مثل ياهو نخواهد داشت.اين نظر منه. تحميل نيست

آخر فروم باز AHT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

نيما جان خنده نداره
    براي من هم وارد شد بدون هيچ پيغامي

آخر فروم باز Ali_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصـــــــــفــــــهــــــان

پيش فرض

هیچیییییی یاهو نمیشه
    دوستان لطف کنند هر کی دانلود کرده یوزرشو بگذاره اگه میخواد تا بقیه اددش کنند

Banned K053_LSH_KV90's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Backdo0rs

پيش فرض

براي من ارور ميده
    COLD NOT AUTHENTICATE TO SERVER
    من همين طور

حـــــرفـه ای MaFia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    Stockholm

پيش فرض

من تست كردم با يكي از دوستان خوب اين فروم doyenfox نوشته ها (Text)كه خيلي به نظرم جالب بود چون وقتي برنامه پشت برنامه هاي ديگه و يا همون پنجره ها قرار مي گرفت نوشته ها از طرف ساعت ظاهر مي شد كه خيلي برام جالب بود
    يكي ديگه هم اين بود كه ميل هاي جديد رو تك به تك برات تا حدودي باز مي كرد تا با متن اونها آشنا شي و بخوني مقداريش رو و صدا رو هم كه خوب بود فقط يوهو قاطي پاتي شد كه من ديگه ادامه ندادم و قطع كردم
    آيدي من هم Djajxx
    فكر نمي كردم Invis و ... هم داشته باشه كه داره البته فكر كنم نميشه اينويز وارد شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین.پ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

با اين حساب فكر كنم بايد به فكر يه دكمه هم براي google massenger باشیم :shock:
    (منظورم زیر هر کدوم از پست ها یی که اینجا میفرستیم :mrgreen: )

آخر فروم باز Ali_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصـــــــــفــــــهــــــان

پيش فرض

من این خبرو هم تو یه تاپیک خبر گذاشتم هم اینجا میگذارم

گوگل، يکی از سرشناس ترين و بزرگترين شرکت های تجاری اينترنتی، درحال عرضه خدمات پيام رسانی است که به مشترکان امکان می دهد از کامپيوتر و اينترنت برای گفتگو با يکديگر استفاده کنند.

گوگل روز چهارشنبه از اين خدمات موسوم به "گوگل تاک" که سيستم تلفن اينترنتی را به "تيز پيک" (instant messaging) پيوند می زند و بر سيستم ای ميل گوگل يا Gmail استوار است، پرده برداری کرد.

ارائه ترکيبی از "تيز پيک" و تلفن اينترنتی در نگاه اول عجيب به نظر می رسد، عمدتا به اين دليل که رقبای گوگل چه در زمينه تجربه و چه تعداد کاربران بسيار جلو هستند.

برای مثال برنامه "تيز پيک" شرکت AOL در مجموع 40 ميليون کاربر دارد و برخی از اين خدمات برای بيش از يک دهه در بازار بوده است.

در زمينه تلفن اينترنتی نيز گوگل بايد از مانعی بزرگ صعود کند. بزرگترين شرکت ارائه خدمات تلفن اينترنتی "اسکايپ" است که ادعا می کند در حال حاضر 51 ميليون کاربر دارد.

گوگل ممکن است سهم اصلی در بازار جستجوی اينترنتی را در اختيار داشته باشد، اما وقتی نوبت به اين دو فن آوری می رسد کاملا عقب است.

اما آنچه گوگل اميدوار است باعث جلب کاربران به سيستم "تيز پيک" اين شرکت شود، ارائه سيستمی است که اجازه می دهد کاربر بتواند با کسانی که به سيستم رقبای گوگل مجهزند ارتباط برقرار کند.

"ای او ال"، "ام اس ان" و ياهو سعی دارند اطمينان حاصل کنند که کاربران آنها نتوانند با کاربران ساير شبکه ها تماس برقرار کنند چون می ترسند گشودن سيستم هايشان به افت کنترل و کاهش درآمد منجر شود.

در مقابل خدمات "گوگل تاک" بر يک فن آوری سرگشاده (Jabber) که با هدف کمک به شبکه های مختلف برای تماس با يکديگر ابداع شده است استوار است.

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

آقا دستت درد نکنه من دیگه داشتم از دست این یاهو دیونه می شدم . هرکی آی دیشو زیر امضاش بنویسه یا اینجا بگه
    آی دی فعلی منم اینه :
    navid.kashani

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •