تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 52

نام تاپيک: کشف کشور سازنده N73های سری جدید و دلیل افت قیمت شدید آن !!

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

طفلکی مصرف کننده بدبخت که با هزار امید میره پول میده گوشی میخره
    واقعا!
    متاسفانه هميشه پس لرزه هاش گريبان مارو ميگيره!
    اما به نظره من جنس چيني غير اصل و تقلبي هستش!
    نميدونم به چه زبوني بگم نوكيا يعني اروپا! بازم بعضي ها كوتاه نميان ميگن جنس چيني همون اروپاييه!يعني فرقي ندارن!

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ببخشيدا...
    ولي اون عمه من بود كه داشت براتون تو اين فروم روضه ميخوند؟
    من كه گفتم اين گوشي ها تقلبي هستن و مارك فنلاند هم دارن
    حالا بريد n73 ارزون بخريد حالشو ببريد...

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

حالا باز هم ما ميگيم دوباره بعضي ها متاسفانه حرف خودشون رو ميزنن!

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بله من هم این حرف شما رو قبول دارم که نوکیای تولید خود اروپا یه چیز دیگه هست اما باید یک نکته رو هم در نظر بگیرید
    در کشور ما اسم ساخت چین خیلی بد در رفته،چرا؟چون اجناس درجه 3 چینی به علت ارزونی و سود بیشتر برای بازرگانان به کشور ما بیشتر وارد میشوند و ما فقط اجناس بی کیفیت چین را دیده ایم،اما دلیل نشد که کل اجناس چینی بد هستند،اجناس درجه 1 چینی خیلی هم با کیفیت هستند،چرا اقتصاد آمریکا در مقابل واردات چینی با مشکل مواجه شده؟چون کیفیت آنها دسته کمی از بقیه اجناس موجود در بازارشان ندارد
    در ضمن وقتی چیزی کار آدم را راه می اندازد خب چرا آدم پول بیشتری را بدهد؟من خودم مدتی گوشی چینی زیر دستم بود(البته made in finland بود اما رنگ برد سبز کم رنگ بود) اما هیچ فرق محسوسی با گوشی های ساخت فنلاند نداشت
    بعضی وقتها بعضی چیزها بیشتر نام اسمشان را میخورند
    در پایان هم میگیم نوکیای ساخت فنلاد معلوم هست که یه چیز دیگه هست،اما دلیلی برای بد بودن ساخت چین نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheil_6666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

حالا باز هم ما ميگيم دوباره بعضي ها متاسفانه حرف خودشون رو ميزنن!
    ببخشيدا...
    ولي اون عمه من بود كه داشت براتون تو اين فروم روضه ميخوند؟
    من كه گفتم اين گوشي ها تقلبي هستن و مارك فنلاند هم دارن
    حالا بريد n73 ارزون بخريد حالشو ببريد...
    واقعا!
    متاسفانه هميشه پس لرزه هاش گريبان مارو ميگيره!
    اما به نظره من جنس چيني غير اصل و تقلبي هستش!
    نميدونم به چه زبوني بگم نوكيا يعني اروپا! بازم بعضي ها كوتاه نميان ميگن جنس چيني همون اروپاييه!يعني فرقي ندارن!
    پس بچه ها يك سوال اگه چين داره گوشي نوكيا مي زنه اونم تقلبي با توجه به اينكه ما قوانين بين المللي داريم تو اين زمينه چطور شركت نوكيا كاري انجام نميده؟
    يا مثلا شركت هاي گارانتي كننده معتبر گوشي هاي غير اصل رو گارانتي مي كنن؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگه نه چرا پس اونها هم با توجه به مبلغ گارانتي قيمتي پايينتر از قيمت جهانيش ميدن؟؟؟/
    من گيج شدم البت منم مي گم هر جنس چيني تقلبي نيست شايد شركت نوكيا تو چين داره توليد ميكنه
    در ضمن درسته چيني ها استاد تقلبن ولي اگه اينقدر كارشون درسته كه مي تونن تكنولوژي نوكيا و لنز هاي سوني مخصوص گوشيهاي نوكيا رو جعل كنند خوب شركت ديگه به ثبت برسونن نوكيا رو ور شكست كنند.به اين الكي كه اينجا بحث مي شه نيست.
    پيروز باشيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheil_6666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

در پایان هم میگیم نوکیای ساخت فنلاد معلوم هست که یه چیز دیگه هست،اما دلیلی برای بد بودن ساخت چین نیست
    به نظر من اگه نوكياي ساخت چين تحت ليسانس نوكيا براي عرضه جهانيه هيچ تفاوتي در محصول نهايي وجود نداره تنها تفاوت محل ساخت متفاوت گوشيه با كارگرهاي متفاوت

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بله من هم این حرف شما رو قبول دارم که نوکیای تولید خود اروپا یه چیز دیگه هست اما باید یک نکته رو هم در نظر بگیرید
    در کشور ما اسم ساخت چین خیلی بد در رفته،چرا؟چون اجناس درجه 3 چینی به علت ارزونی و سود بیشتر برای بازرگانان به کشور ما بیشتر وارد میشوند و ما فقط اجناس بی کیفیت چین را دیده ایم،اما دلیل نشد که کل اجناس چینی بد هستند،اجناس درجه 1 چینی خیلی هم با کیفیت هستند،
    کاملاً موافقم

چرا اقتصاد آمریکا در مقابل واردات چینی با مشکل مواجه شده؟چون کیفیت آنها دسته کمی از بقیه اجناس موجود در بازارشان ندارد
    در ضمن وقتی چیزی کار آدم را راه می اندازد خب چرا آدم پول بیشتری را بدهد؟من خودم مدتی گوشی چینی زیر دستم بود(البته made in finland بود اما رنگ برد سبز کم رنگ بود) اما هیچ فرق محسوسی با گوشی های ساخت فنلاند نداشت
    بعضی وقتها بعضی چیزها بیشتر نام اسمشان را میخورند
    در کل با صحبتهای شما موافقم اما یادتون باشه همیشه جنسهای درجه 1 چینی به بازار ما وارد نمیشه و گاهاً خود بازارگانان ایرانی ترجیح میدن جنس درجه 2 ولی ارزونتر رو وارد کنن . این قضیه رو تو اخبار کانال 2 دیدم و شنیدم که میگفت مقامات چینی در پاسخ به اعتراض مقامات ما در بی کیفیت بودن بعضی اجناس چینی وارد شده گفته بودن بازرگانای خودتون این جنسا رو می پسندن در حالیکه ما جنس خوبشم داریم !!
    درکل ، گوشی خریدن تو شرایط فعلی ، به شانس و اقبال بستگی داره ، یکی میخره همون اول مشکل داره ، یکی میخره میگه با فنلاندیا هیچ فرقی نداره .

در آغاز فعالیت mehdi_kaka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

baba bikhiyal
    mer30 az rahnamaeiton
    Hala maa chi kar konim?
    berim N73 bekharim ya na?
    Ta hala ke harki goshihaye chini ro kharide moshkeli nadashte.
    hala maa mondim toye 2rahi ...

Rasti....
    Faghat N73 Ofte gheymat peyda karde ya hameye goshihaye nokia?
    Last edited by mehdi_kaka; 18-07-2007 at 02:16.

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

پس بچه ها يك سوال اگه چين داره گوشي نوكيا مي زنه اونم تقلبي با توجه به اينكه ما قوانين بين المللي داريم تو اين زمينه چطور شركت نوكيا كاري انجام نميده؟
    يا مثلا شركت هاي گارانتي كننده معتبر گوشي هاي غير اصل رو گارانتي مي كنن؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگه نه چرا پس اونها هم با توجه به مبلغ گارانتي قيمتي پايينتر از قيمت جهانيش ميدن؟؟؟/
    من گيج شدم البت منم مي گم هر جنس چيني تقلبي نيست شايد شركت نوكيا تو چين داره توليد ميكنه
    در ضمن درسته چيني ها استاد تقلبن ولي اگه اينقدر كارشون درسته كه مي تونن تكنولوژي نوكيا و لنز هاي سوني مخصوص گوشيهاي نوكيا رو جعل كنند خوب شركت ديگه به ثبت برسونن نوكيا رو ور شكست كنند.به اين الكي كه اينجا بحث مي شه نيست.
    پيروز باشيد
    کی گفته چین داره نوکیا میزنه اونم تقلبی ؟!!
    یادم نمیاد کسی همچین جمله ای گفته باشه .
    در ضمن ، نوکیا بیانه ای صادر کرده با همین مضمون که محمد عزیز (Metallica) متنشو گذاشتن .
    چین داره تحت لیسانس نوکیا گوشی میزنه اما به هر حال یه افت کیفیتی تو محصولات دیده میشه
    Last edited by !Bikhaneman!; 18-07-2007 at 02:13.

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

baba bikhiyal
    mer30 az rahnamaeiton
    Hala maa chi kar konim?
    berim N73 bekharim ya na?
    Ta hala ke harki goshihaye chini ro kharide moshkeli nadashte.
    hala maa mondim toye 2rahi ...

Rasti....
    Faghat N73 Ofte gheymat peyda karde ya hameye goshihaye nokia?
    من که راحت رفتم و خریدم و الان هم به قول معروف دارم حالش رو میبرم،البته به قول دوستان شانسی هم هست اما فکر نکن چینی خیلی افتضاح هست و پولت حروم شده
    نه همه گوشی های نوکیا ارزون شده،مثلا n95 که بالای یک میلیون بود شده حدود 700 تومن،دقیقا بعد از باز شدن ریجستر اینجوری شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •