تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 38

نام تاپيک: بازم تقلید؟؟؟؟

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

دوستانی که دارن مخابرات رو با ایرانسل مقایسه می کنند به چند سوال اساسی من جواب بدن:

چرا مخابرات بعد از 13 سال هنوز نمیتونه سیم کارت رو همزمان با ثبت نام تحویل بده.

چرا مخابرات بعد از 13 سال هنوز توی کشور نقاط کور داره مثلا جاده سمنان فیروزکوه انتندهی صفر

چرا هنوز که هنوزه ایامی که استفاده از اس ام اس زیاد میشه مثل عید اس ام اس درست نمیشه فرستاد

دوستانی که خط صفر دارن به چه دلیل مخابرات برای خطی که ازش استفاده نمیشه ازشون هزینه نمایشگر وابونمان میگیره

چرا وقتی کنتور موبایلتون رو صفر می کنید تو یک دوره .چرا مخابرات پول اضافه می گیره.

ضمنا دلیل مسدود بودن ام ام اس شکایت مخابرات بود به بهانه واهی مثل ارسال عکس مبتذل.مخابرات بازی رو باخته و شروع به جر زنی میکنه

دوستان مخابرات تو این همه مدت حتی یک امتیاز به مشتریانش نداد دریغ از یک اس ام اس مجانی تا اخرین ریال رو از مردم گرفت. و چه بسا بیشتر

و اخرین نکته مخابرات یک بچه 13 ساله است.ولی ایرانسل یک نوزاد 9 ماهه.که هر طور حساب کنید کم اورده

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آقای jackhammer

شما داری به طور آشکار ایرانسل رو تبلیغ میکنی !!!

مگه بده که شرکت ارتباطات سیار gprs و چیز های دیگه رو به محصولاتش اضافه کنه ؟

این یه جور پیشرفته !!

نکنه میخوای بگی اولین شرکتی که در دنیا gprs و بقیه ی خدمات رو ارایه داد ایرانسل بوده !؟!؟

خوب ایرانسل هم از یه جایی این سیستم رو تهیه میکنه !!!

خودش که کشف نکرده !!!!

این رو اسمش رو نمیشه تقلید گذاشت در ضمن اصلا اگه تقلید کردن یه کاری اثر مثبت داشته باشه

چه دلیلی داره که اون کار انجام نشه !!!!

نکنه میخوای فقط اونایی که ایرانسل دارن از این خدمات استفاده کنند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by S E V E N; 13-07-2007 at 18:54.

Banned M O H S E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Islamic Republic Of IRAN

پيش فرض

نه ایرانسل و نه مخابرات امکانات و کیفیت سرویس هاشون به قدری نیست که برای هم کل کل کنن یا از یکدیگر تقلید نماند. !

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقای jackhammer

شما داری به طور آشکار ایرانسل رو تبلیغ میکنی !!!

مگه بده که شرکت ارتباطات سیار gprs و چیز های دیگه رو به محصولاتش اضافه کنه ؟

این یه جور پیشرفته !!

نکنه میخوای بگی اولین شرکتی که در دنیا gprs و بقیه ی خدمات رو ارایه داد ایرانسل بوده !؟!؟

خوب ایرانسل هم از یه جایی این سیستم رو تهیه میکنه !!!

خودش که کشف نکرده !!!!

این رو اسمش رو نمیشه تقلید گذاشت در ضمن اصلا اگه تقلید کردن یه کاری اثر مثبت داشته باشه

چه دلیلی داره که اون کار انجام نشه !!!!

نکنه میخوای فقط اونایی که ایرانسل دارن از این خدمات استفاده کنند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ما داریم بحث میکنیم نه تبلیغ چیز خاصی رو!
    یه مشکلی که با gprs مخابرات دارم اینه که فقط حرفه برای تخریب ایرانسل که اصلا رقابت محسوب نمیشه!
    کارشناسان مخابراتی که من باهاشون حرف زدم گفتن که حداقل تا 1 سال دیگه مخابرات نمیتونه gprs بده ولی مخابرات مهر ماه گفت اردیبهشت میدیم بعد گفت تیر میدیم حالا میگه شهریور میدیم بعدش گفته 6 ماهه دوم سال میدیم!!!!این چه وضعشه؟؟؟مردمو مسخره کردین؟؟؟
    یکی دیگه قطعی mms هست که از سوی دولت به ایرانسل ابلاغ شده و حالا حالا ها راه نمیفته....بعد مخابرات گفته mms بزودی برای مخابرات راه اندازی میشه!!!!!!
    اگه ارسال mms ممنوعه چرا مخابرات میتونه mms به مشترکاش بده؟؟مگه با mms دولتی نمیشه عکس غیر اخلاقی فرستاد!!!!
    همه باید از این خدمات استفاده کنن ولی مخابرات این حرف ها رو میزنه که مشترکینش رو از دست نده و همین مشترکینش رو از دسترسی به اون خدمات دور میکنه وگرنه اگه میگفت 1-2 سال دیگه gprs میدیم و mms هم چون چیزهای غیر اخلاقی باهاش میفرستند نمیدیم همه ایرانسل میخریدن تا بتونن از اون خدمات استفاده کنن!
    همین قطعی mms که مخابرات میگه ما mms میدیم همه فکر میکنن قطعی mms ایرانسل یکی از معایب ایرانسله و مخابرات میخواد mms بده پس خوبه!!!ولی نمیدونن که چه خبره!

به این نمیگن رقابت آقایون!
    البته تقلید هم نیست.....این نامردیه!
    Last edited by jackhammer; 13-07-2007 at 21:49.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

البته تقلید هم نیست.....این نامردیه!
    حالا شدیه چیزی !!!

این حرفت که میگی ارتباطات زیر حرفش میزنه و نامردی میکنه درسته !!!

البته به قول دوستمون همشون اونقدر در پیت هستند که اصلا نمی شه با هم مقایسه کرد !!

ما داریم دو مدل ژیان رو باهم مقایسه میکنیم که صدی صد لیتر میسوزونن !!

در صورتی که در خیلی جاهای دنیا با قیمت یک دهم اون چیزی که ما بابت هیچی پرداخت میکنیم

امکانات با کیفیت خیلی مناسب ارایه میدن !!!

ولی خوب چه کار میشه کرد ؟؟؟

دعوا ؟؟؟

اصلا ارزشش رو داره ؟؟

به من و شما چه سودی میرسه ؟

ما ها باید راه های بهتر شدنو پیشنهاد کنیم !!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه hassan_magic2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستانی که دارن مخابرات رو با ایرانسل مقایسه می کنند به چند سوال اساسی من جواب بدن:

چرا مخابرات بعد از 13 سال هنوز نمیتونه سیم کارت رو همزمان با ثبت نام تحویل بده.

چرا مخابرات بعد از 13 سال هنوز توی کشور نقاط کور داره مثلا جاده سمنان فیروزکوه انتندهی صفر

چرا هنوز که هنوزه ایامی که استفاده از اس ام اس زیاد میشه مثل عید اس ام اس درست نمیشه فرستاد

دوستانی که خط صفر دارن به چه دلیل مخابرات برای خطی که ازش استفاده نمیشه ازشون هزینه نمایشگر وابونمان میگیره

چرا وقتی کنتور موبایلتون رو صفر می کنید تو یک دوره .چرا مخابرات پول اضافه می گیره.

ضمنا دلیل مسدود بودن ام ام اس شکایت مخابرات بود به بهانه واهی مثل ارسال عکس مبتذل.مخابرات بازی رو باخته و شروع به جر زنی میکنه

دوستان مخابرات تو این همه مدت حتی یک امتیاز به مشتریانش نداد دریغ از یک اس ام اس مجانی تا اخرین ریال رو از مردم گرفت. و چه بسا بیشتر

و اخرین نکته مخابرات یک بچه 13 ساله است.ولی ایرانسل یک نوزاد 9 ماهه.که هر طور حساب کنید کم اورده
    من خودم سيم كارت مخابرات داشتم فروختم ايرانسل گرفتم ميدوني چرا ؟
    چون واسه مشتركش ارزش قائله... وقتي زنگ ميزني امور مشتركين مثل اينكه يه ديني به گردنشون داري جواب ميدن
    من تا10-15 روز پيش نميدونستم ارتباطات سيار (همراه اول) امور مشتركين داره (نگين تو اطلاع نداشتي انصافا مخابرات تو دفترچه سيم كارت صفر اصلا چيزي به نام امور مشتركين نداره)
    اون عزيزاني كه ميگن نقاط كور نداره من توي خونه خودمون مركزززه مركزه شهر بازم اگه بخوايم حرف بزنيم بايد بريم تو حياط در صورتي كه ايرانسل اينطور نيست
    تازه شما دارين ارتباطات سيار با 12 سال از زمان راه اندازي (خدا وكيلي كم نيست) دارين با ايرانسل كه 9 ماهشه ( 1 سال نشده) مقاييسه ميكنيد
    ما تا قبل از اومدن ايرانسل اصلا نميدونستيم Gprs چيه؟ اگه هم ميدونستيم از اينترنت يه چيزايي خونده بوديم
    من از ارتباطات سيار قبل از اينكه ايرانسل بياد يه تبليغ نديده بودم ولي الان داره تبليغ ميكنه ( تازه داره روي مقدار سايت هاي sms و ... مانور ميده كه اونا هم تو روزاي عيد و غدير و ... قاطي ميشه)
    من آرزو به دل مونده بودم يه اس ام اس رو ارتباطات سيار برام حساب نكنه
    درحالي كه ايرانسل راه به راه جايزه ميده
    نميدونم اگه ارتباطات سيار همه جا رو پوشش نميداد ( البته نه به طور كامل) ميخواستين به چيه اين شركت بنازين؟
    اميدوارم يه مقدار ريز بينانه تر نگاه كنيد و اين تعصب رو كنار بزارين
    من با تمام حرف هاي دوستم كه بالا نقل قول كردم موافقم بد جوريم موافقم

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شما وقتی سیم کارت خریدی دفترچه توش بوده!!!!
    وقتی من قبلا دولتیمو گرفتم توی یه کیسه ی درب و داغون بود با یه مقوا توش که فقط روش نوشته بود همراه!
    روی قاب سیم کارتم که به جای اطلاعات عکس مسجد بود.
    یه تیکه کاغذم به عنوان شناسنامه!!!
    همین!!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

درسته !

ولی من با موضوع اصلی این تاپیک مخالف بودم که گفتی تقلید هست !!!

وگرنه حرف های شما در مورد امور مشترکین و غیره درسته !!!

خوب باید صبر کرد . الان مخابرات میگه نهایتا 45 روز بعد از ثبت نام سیم رو میدن !

ارتباطات باید سیستم های خودش رو آپدیت کنه تا بتونه کیفیت بیشتری داشته باشه !!

ولی در مورد اسم تاپیک هنوز هم مخالفم !!!!

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

درسته !

ولی من با موضوع اصلی این تاپیک مخالف بودم که گفتی تقلید هست !!!

وگرنه حرف های شما در مورد امور مشترکین و غیره درسته !!!

خوب باید صبر کرد . الان مخابرات میگه نهایتا 45 روز بعد از ثبت نام سیم رو میدن !

ارتباطات باید سیستم های خودش رو آپدیت کنه تا بتونه کیفیت بیشتری داشته باشه !!

ولی در مورد اسم تاپیک هنوز هم مخالفم !!!!
    قبلا هم گفته بودند که سیم کارت های ثبت نامی از سایت بعد از دو هفته تحویل داده میشه !!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

به نظر من اگه مخابرات (همراه اول) بعد از 450 سال هم سيم كارتاشو بده 1000 ميارزه به 100 تا مثل ايرانسل (البته اين نظر شخصي من به عنوان استفاده كننده از هردو اپراتور ميباشم و نظرات ديگران هم برام قابل احترامه)
    .
    .
    .
    در ضمن آيا ميدانستيد كه مدير Mtnدر ايران خودش بجاي ايرانسل از خط مخابرات استفاده ميكنه؟؟(منبع مصاحبه با مدير ام تي ان در ايران هفته نامه عصر ارتباط)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •