چرا تخت جمشيد و ديوار چين جزء عجايب هفتگانه نيستند؟
چونکه واقعا عجیب نیستند بلکه منحصر بفرد هستند
چرا تخت جمشيد و ديوار چين جزء عجايب هفتگانه نيستند؟
چونکه واقعا عجیب نیستند بلکه منحصر بفرد هستند
دشمنت شرمنده
ولی مگه دیوار چین جزء عجایب هفت گانه است؟
البته جریان این عجایب هفت گانه جدید فرق میکنه
منظور من عجایب هفت گانه اصلی بود
وقتی ما خودمون رو یه موضوعی کاملاً اشراف و تسلط نداشته باشیم این میشه که به خطا پیش میریم.در مورد عجایب هفتگانه عالم باید بدونید که این عجایب هفتگانه به این خاطر مطرح شده که با عجایب هفتگانه خود تخت جمشید رقابت کنه.در تخت جمشید هفت عجایب وجود داشت که هیچ جا نظیر نداشته و نخواهد داشت که به چند موردش اشاره می کنم. اگه تمایل داشتین اطلاعات کاملی بدست بیارین به منابع و کتابهاش میتونید مراجعه کنید. مثل کریتین سن ، آرتور 1383 : نخستین انسان و نخستین شهریار-
1-چنگی یا تاری بزرگ که چهار تار داشت و از طرف باد به اون میوزید نوایی پدید می آورد که هر تب و لرزی داشته با شنیدن آوای اون برطرف می شده.
2- مرغی که از خورشید سایه نمی کرد. یعنی سایه نداشت.
3-مگسان زرینی که همی پریدند ، اگر کسی زهر خورده بودی آواز پر مگسان بشنودی ، زهر از او بر طرف میشد.
و...
من این کتاب رو نخوندهام. کریستین سن دربارهی اسطورهشناسی ایرانی کتاب زیاد نوشته! اگر اشتباه نکنم کتابی که شما بهش اشاره کردین این هست:وقتی ما خودمون رو یه موضوعی کاملاً اشراف و تسلط نداشته باشیم این میشه که به خطا پیش میریم.در مورد عجایب هفتگانه عالم باید بدونید که این عجایب هفتگانه به این خاطر مطرح شده که با عجایب هفتگانه خود تخت جمشید رقابت کنه.در تخت جمشید هفت عجایب وجود داشت که هیچ جا نظیر نداشته و نخواهد داشت که به چند موردش اشاره می کنم. اگه تمایل داشتین اطلاعات کاملی بدست بیارین به منابع و کتابهاش میتونید مراجعه کنید. مثل کریتین سن ، آرتور 1383 : نخستین انسان و نخستین شهریار-
1-چنگی یا تاری بزرگ که چهار تار داشت و از طرف باد به اون میوزید نوایی پدید می آورد که هر تب و لرزی داشته با شنیدن آوای اون برطرف می شده.
2- مرغی که از خورشید سایه نمی کرد. یعنی سایه نداشت.
3-مگسان زرینی که همی پریدند ، اگر کسی زهر خورده بودی آواز پر مگسان بشنودی ، زهر از او بر طرف میشد.
و...
که خب ... به نظر میاد دربارهی اسطورههای ایرانی هست و به احتمال زیاد اینهایی هم که شما گفتید جنبهی اسطورهی دارن نه تاریخی!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به قول دوستمون در صفحه اول وقتي ما خودمون خودمون و قبول نداريم انتظار داريد يك غريبه يونايي تخت جمشيد و جز عجايب 7گانه بشناسه.
اتفاقا من شديدا بر اين اعتقادم كه بايد تخت جمشيد جز عجايب 7گانه باشه چون شما هيج جا دنيا چنين آثاري رو پيدا نخواهيد كرد هيچ جاي دنيا.
وقتي كسي مثل اون يارو يوناني ديوار چين و به عنوان عجايب 7گانه نميشناسه نبايد انتظار زيادي داشت.
اون یاروی (!) یونانی در زمانی بود که نه تخت جمشیدی بوده و نه دیوار چینی!به قول دوستمون در صفحه اول وقتي ما خودمون خودمون و قبول نداريم انتظار داريد يك غريبه يونايي تخت جمشيد و جز عجايب 7گانه بشناسه.
اتفاقا من شديدا بر اين اعتقادم كه بايد تخت جمشيد جز عجايب 7گانه باشه چون شما هيج جا دنيا چنين آثاري رو پيدا نخواهيد كرد هيچ جاي دنيا.
وقتي كسي مثل اون يارو يوناني ديوار چين و به عنوان عجايب 7گانه نميشناسه نبايد انتظار زيادي داشت.
از این گذشته، کجای تخت جمشید عجیبه؟؟!!!
عجایب هفتگانه، هیاهوی برای هیچ! همین چند روز فیلمی درباره عجایب به اصطلاح هفتگانه دیدم، جالبه که بیشترشان وجود ندارند و تنها یه مشت حرف و حدس هست!
چرا این همه خودکم بینی ملی و میهنی؟ یکی اومده گفته عجایب هفتگانه، حالا وحی منزل مگه هست؟ شما بگید عجایب هفتادگانه و هرچی آثار مهم و تحسین برانگیز شرقی رو توی فهرستش بذارد تا کور شود آن که نتواند دید (بیشتر منظورم غربیان و ...).
من تخت جمشید رو دیدم، واقعاً شگفت انگیزست، فکرشو بکنید ۲۵۰۰ سال پیش چنین بناهای عظیم و ستونها و سرستونها و... ساختند. بدونید غربیان تا تونستن از تخت جمشید کش رفتن و باقیشو اونها و دیگران خراب کردند!
با این وضعی که برخی دارن پیشینه فرهنگی و تاریخی و تمدنی گذشتگان و نیاکانمان را تحقیر می کنند اگه متعلق به یکی از کشورهای بیریشه تازه به دوران رسیده بودند چکار می کردند؟!
در شمارش و رتبه بندی عجایب هفتگانه جهان نظرات شخصی و ملی لحاظ نشده.
عجایب هفتگانه بناهایی نیستند که از نظر معماری عالی هستند. اینها بناهایی هستند که بعضی هاشون رفتارهای عجیب دارند و بعضی هاشون، ساختشون توجیه پذیر نیست.
تمدن ایران باستان در مقابل برخی از تمدنها صفر حساب میشه و عددی نیست. و این یک واقعیت ه.
در مقابل بسیاری از تمدن ها هم بسیار باشکوهه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)