تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 30 از 30

نام تاپيک: کمک در مورد ایجاد شبکه سرور و کلاینت

داره خودمونی میشه jalali2s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Genaveh Port

پيش فرض

با سلام
    من احساس میکنم نظر دوستمون شبکه Peer to Peer هست
    که modem را config کنیم و از پورت ها و بدون نیاز به IP دستی این عمل بکمک روتر مودم انجام میشه.
    لازم بذکر است من هم اکنون این شبکه را دارم! هدف من قابلیت کنترل شبکه تحت سرور و مدیریت فایل ها و کنترل کاربران بود.
    فکر کنم آقای [amir_varasteh] کامل این مطلب را عنوان کرده با Gateway مودم که بعنوان ip سرور معرفی کنیم مشکل حل میشه!!
    تنها سوال کی برای من مونده اینکه که مودم 4 پورتی که دارم می تونه کار سویچ را برام انجام دهد یا خیر؟
    Last edited by jalali2s; 07-03-2011 at 17:36.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Genaveh Port

پيش فرض

IP دیفالت مودم من 192.168.1.1 هست!! ولی نمی دونم چرا وقتی به عنوان Gateway server میگذارم صفحات اینترنت Loadنمیشوند
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    داخل تنظیمات مودم Gateway یک IP دیگر هست 217.219.X.X اون رو که میزم بازم صفحه load نمیشه؟!!!
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    اگر امکانش هست راهنمایی کنید.با سپاس

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

IP دیفالت مودم من 192.168.1.1 هست!! ولی نمی دونم چرا وقتی به عنوان Gateway server میگذارم صفحات اینترنت Loadنمیشوند
    داخل تنظیمات مودم Gateway یک IP دیگر هست 217.219.X.X اون رو که میزم بازم صفحه load نمیشه؟!!!
    اگر امکانش هست راهنمایی کنید.با سپاس
    سلام.

شما برای خودت چه IP گذاشتی ؟ باید توی رنج همون Modem باشه. یعنی مثلا 192.168.1.10 تا بتونه مودم رو ببینه.

سوالی بود بپرس. موفق باشی.

4. این کاربر از Amir Varasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Genaveh Port

پيش فرض

سلام
    دوست گرامی بیا بحث رو ابنطور ادامه بدیم!
    اگه میشه یه شبکه رو از ابتدا با ویندوز سرور 2003 و کلاینت های ویندوز xp توضیح دهید؟
    موارد مورد نیاز در شبکه با ساختار ستاره
    نرم افزار های مورد نیاز برای کنترل و محدودیت شبکه و قابلیت نمایش سیستم سرور در دیگر کلاینت ها به منظور تدریس
    Ip های دستی و اتصال به اینترنت (ADSL) و اجازه استفاده با محدودیت تایمی برای کلاینت ها.
    دوستان ببخشید که سوالاتم تکرای هست و می خوام به صورت بیسیک باشه که من و دیگران بتوانند به بهترین شکل برداشت کنند.
    -------------------حالت کاملا کارگاهی(عملی)---------------------------------
    اگر جایی در این تاپبک گفته شده راهنمایی کنید و پوزش منو بپذیرید. با آورزوی موفقعیت در سال جدید

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

موارد مورد نیاز در شبکه با ساختار ستاره
    من که اینا رو گفتم تو پستهای قبل ...

اما خب دوباره میگم. برای ساختار ستاره ای شما یک Switch نیاز داری که باید تمام سیستم هات رو با کابل بهش وصل کنی.

برای اینکه اینترنت داشته باشی ، باید مودم رو روی حالت PPPoE تنظیم کنی و سیستمهایی که میخوای به اینترنت دسترسی داشته باشن رو باید IP مودم رو به عنوان Default Gateway براشون قرار بدی.
    نرم افزار های مورد نیاز برای کنترل و محدودیت شبکه و قابلیت نمایش سیستم سرور در دیگر کلاینت ها به منظور تدریس.
    برای کنترل و ایجاد محدودیت باید با ساختار Group Policy آشنا شی و از اون استفاده کنی.

برای تدریس هم برنامه ی NetSchool هست که برای همه نصب میکنی و میتونی Desktop خودت رو Share کنی برای همه و ...

Ip های دستی و اتصال به اینترنت (ADSL) و اجازه استفاده با محدودیت تایمی برای کلاینت ها.
    برای IP دادن هم شما بگو IP مودمت چنده تا بقیشو بگم.

موفق باشی.

7. این کاربر از Amir Varasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Genaveh Port

پيش فرض

IPمودم من 192.168.1.1 هست، نمیدونم دسته یا نه؟
    یعنی به صورت پیش فرض اینو میده ولی Default Gateway 217.x.118.x هست!
    اگه اشتباه گفتم راهمناییم کنید. متشکرم
    فکر نمی کنم سویچ IP داشته باشه ولی می خواستم مطمئن بشم سویچ IP داره؟
    در مورد تنظیمات Group Policy بیشتر راهنمایی کنید.آموزش بدید.متشکرم

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

IP مودمت همونه.

خب حالا تو باید برای سیستمهات IP هاشون رو 192.168.1.2 تا مثلا 192.168.1.10 بزاری.

اون 217.x.118.x رو هم ولش کن. توی تنظیمات سیستمهات، اونایی که دوس داری اینترنت داشته باشن ، براشون Default Gateway رو برابر IP مودم یعنی 192.168.1.1 قرار بده.

Group Policy هم خیلی گسترده اس ... گوگل رو سرچ کن.

10. این کاربر از Amir Varasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Genaveh Port

پيش فرض

سلام بله اینترنت راه افتاد
    شبکه بین کلاینت و سرور به شرح ذیل ایجاد شد:
    1- ابتدا ویندوز سرور 2003 را نصب کردم و قبل از هر کاری TCP IP را به IP سرور مثلا(192.168.1.10) و SubNet دیفالت گذاشتم و IP Getway را IP مودم را 192.168.1.1 گذاشتم Pereferred DNS را 127.0.0.1 گذاشتم(لازم بذکر است این قسمت را با 4.2.2.4 و 217.219.x.x که تست کردم در سرور جواب داد) و OK
    2- domain controller را فعال کردم ( در قسمت آموزش شبکه همین تاپیک به طور کامل گفته شده )
    3- و در پنجره Active Directory User and Computer در داخل دامین روی پوشه user کلیک راست کرده و یک user ایجاد کنید ( لازم به ذکر هست مشکل ترین قسمت password یوزر هست که حتما باید 7 کاراکتر بیشتر و از ترکیب اعداد و حروف و کاراکترهای مثل @ و # و ... استفاده شود)
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    4 - و بعد با ویندوز XP ادمینستریتور و یا یوزری که خاصیت Administrator داشته باشه Log On کنید و درتنظیمات کارت شبکه TCP IP آی پی کلاینت اول مثلا( 192.168.1.11 ) بگذارید و subnet را دیفالت قراردهید و IP Getway را IP modem گذاشتم جهت استفاده از (ADSL) و Preferred DNS (در کلاینت) IP سرور گذاشتم یعنی(192.168.1.10)
    5- در ویندوز کلاینت(XP) بر روی MyComputer راست کلیک و قسمت تغییر نام کامپیوتر دکمه Domain را انتخاب کردم و نام Domain را نوشتم و بعد OK کادری ویاد و میپرسه user و pass وارد کن من Administrator و Password را وارد کردم و بعد join شد.!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    می بایست بعد از انجام عملیات های فوق برای هر سیستم سیتم مذبور را رست کنید.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    سوال حالا من می تونم سیستم را محدود کنم که لاگین نشه ولی چه طوری می تونم به دیگر امکانات مثل کنترل سیستم از سرور و به اشتراک گذاری و ....
    یه عیب اگه من این کارو انجام بدم برای سیستم کاربر فقط یوزر میشه و دیگه نمیتونه برنامه نصب کنه و مقداری از اختیاراتی که من میخوا دست خودش باشه ازش گرفته میشه.
    متشکرم که به من کمک کردید. اگر امکانش هست کاملش کنید.آخرین ارسال من در سال 1389 با آرزوی موفقعیت در سال جدید برای کلیه دوستان. خدا نگهدار2S Boys Group
    Last edited by jalali2s; 20-03-2011 at 18:08. دليل: تشخیص مقداری از جواب

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Genaveh Port

پيش فرض

خذف شد به دلیل بی محتوا بودن
    Last edited by jalali2s; 14-04-2011 at 07:01.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Genaveh Port

پيش فرض

خذف شد به دلیل بی محتوا بودن
    Last edited by jalali2s; 14-04-2011 at 07:01.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •