تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 45

نام تاپيک: به نظرتون می صرفه که تالیامو بفروشم ایرانسل بخرم؟

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

من وقتی به ایرانسل زنگ می زنم صدای بوق آزاد به صورت دو بوق کوتاه ممتد هست که بسیار هم صدا کمی داره و انگار صدا از ته چاه میاد !! الان هم دوباره روی سیم کارت ایرانسلم تست کردم همین طور بود !!؟
    Gprs ایرانسل مشکلی نداره و خوب هست ولی sms مشکل داره . برخی از افراد متاسفانه از روی تعصب نظر می دهند . حالا ایراد Sms مربوط به شبکه دولتی قبول ولی من چند روز پیش یک sms به کانادا زدم با ایرانسل sms سریع رسید ولی آن طرف که فرستاد برای من نرسید !! دقیقا همین مشکل را با آلمان و دبی هم داشتم و آنها که فرستادند sms نرسید در حالی که روی سیم کارت مخابرات و تالیا سریع رسید .
    این دوستمون نظر خواست در مورد ایرانسل و من نظرم را بدون تعصب گفتم حالا دیگه خودشون می دونند .

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

من این کار رو کردم
    صدای تالیا بهتر از ایرانسل
    اتصال تالیا خیلی بهتر
    محدوده آنتن دهی ایرانسل بیشتر
    اینترنت و ام ام اس تالیا نداره

رتبه بنده من از نظر کیفیت ( آنتن دهی که مشخصا دولتی اوله )
    1 تالیا
    2 ایرانسل
    3 دولتی

در مجموع من اگر اطلاعات الان رو داشتم این کار رو نمیکردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

چون شما يه دولتي داري من فكر ميكنم بهتره يه ايرانسل داشته باشي تا يه تاليا .
    در واقع اين 2 تا اصلا با هم قابل مقايسه نيستند !!!!
    ايرانسل كلي سرويس به درد بخور داره (البته اگه برات مهم باشه)و پوشش هم با سرعت زيادي در حال پيشرفته !!
    ولي مطمئن شو كه تو اتاقت خوب انتن ميده و بعد برو بگير .
    در مورد sms هم از mci به ايرانسل بعضي وقتها ميشه كه نميرسه و البته من فكر ميكنم مشكل از mci هست.
    ميتوني هم يه چند وقت ديگه صبر كني و خودت هم ايرانسل رو تست كني و بعد بگيري.
    با وجود بعضي مشكلات كوچيكي كه ايرانسل داره من به هيچ عنوان حاضر نيستم سيم كارت ديگه اي داشته باشم و كاملا راضيم !!!
    اينترنتش هم خيلي خوب كار ميكنه + ecare +who called +..........

آخر فروم باز Greatone's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

انتن تاليا خيلي قوي تره......

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چون شما يه دولتي داري من فكر ميكنم بهتره يه ايرانسل داشته باشي تا يه تاليا .
    در واقع اين 2 تا اصلا با هم قابل مقايسه نيستند !!!!
    ايرانسل كلي سرويس به درد بخور داره (البته اگه برات مهم باشه)و پوشش هم با سرعت زيادي در حال پيشرفته !!
    ولي مطمئن شو كه تو اتاقت خوب انتن ميده و بعد برو بگير .
    در مورد sms هم از mci به ايرانسل بعضي وقتها ميشه كه نميرسه و البته من فكر ميكنم مشكل از mci هست.
    ميتوني هم يه چند وقت ديگه صبر كني و خودت هم ايرانسل رو تست كني و بعد بگيري.
    با وجود بعضي مشكلات كوچيكي كه ايرانسل داره من به هيچ عنوان حاضر نيستم سيم كارت ديگه اي داشته باشم و كاملا راضيم !!!
    اينترنتش هم خيلي خوب كار ميكنه + ecare +who called +..........
    خب منم همین ها رو میگم کسی گوش نمیده.
    من وقتی به ایرانسل زنگ می زنم صدای بوق آزاد به صورت دو بوق کوتاه ممتد هست که بسیار هم صدا کمی داره و انگار صدا از ته چاه میاد !! الان هم دوباره روی سیم کارت ایرانسلم تست کردم همین طور بود !!؟
    Gprs ایرانسل مشکلی نداره و خوب هست ولی sms مشکل داره . برخی از افراد متاسفانه از روی تعصب نظر می دهند . حالا ایراد Sms مربوط به شبکه دولتی قبول ولی من چند روز پیش یک sms به کانادا زدم با ایرانسل sms سریع رسید ولی آن طرف که فرستاد برای من نرسید !! دقیقا همین مشکل را با آلمان و دبی هم داشتم و آنها که فرستادند sms نرسید در حالی که روی سیم کارت مخابرات و تالیا سریع رسید .
    این دوستمون نظر خواست در مورد ایرانسل و من نظرم را بدون تعصب گفتم حالا دیگه خودشون می دونند .
    شما باید بعد از 5 ماه متوجه بشی که این مشکلات فقط و فقط برای اصفهانه و بس. حدود 10 20 صفحه در مورد اصفهان و مشکلاتی که خیلی ها ممکنه نداشته باشن ولی اصفهانی ها دارن تو تاپیک کلیه بحث ها صحبت شده.
    همین خود تو بودی یه دفعه گفتی رفتم یه جایی که پوشش رسمی داشت هیچ مشکلی هم نبود.
    پش این دوست ما اگه جایی هست که پوشش رسمی شده بهتره ایرانسل بگیره (خودش هم گفته بین شهریش زیاده).
    نتیجه ی دوم هم تا اصفهان رسمی نشه این مشکلاتی که میگی هست و خواهد بود. دیگه هم تبلیغ منفی نکن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من که تا عمرا سراغ ایرانسل برم . موبایل نداشته باشم بهتر از اینه که ایرانسل داشته باشم (البته به نظر خودم)
    این طرح اس ام اس مجانی و ... که مجانی نیست واقعا برو تو سایت خود ایرانسل ببین مثلا طرح طلاییش 15000 هست . به نظر من الان ایرانسل دارای آبرومندانه گدایی می کنه

پروفشنال nima_989's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    انتهای دوزخ

پيش فرض

ببینم وقتی اس ام اس یا زنگ میزنی از دولتی و نمیرسه به ایرانسل چه ارتباطی داره؟ این خاک تو سرا 17 میلیون نفر رو نمیتونن جواب بدن دیگه.
    در ضمن اینترنت مثل ساعت کار میکنه. اگه واقعا میخوای بدونی چیه اگه کسی از اشناهات داره ازش بگیر یکی دو روز ببین چه باحاله.
    در ضمن امروز تو نقاط آبی تهران بودم ولی انتن فول داشتم و زنگ هم زدم و برای اطمینان تو اینترنت هم رفتم. باورم نمیشد...
    عزیزم پس چرا به دولتی زنگ می زنم هیچ ایرادی نداره ؟؟؟؟؟؟؟ تازه یه شاهکار از ایرانسل بگم : اس ام اسی که دیروز عصر فرستادم الان رسیده به دست طرف یعنی با 18 ساعت تاخیر
    در مورد اینترنت هم باید بگم اولا از خودم در نیاوردم توی روزنامه خوندم که حتی نوشته بود بر اساس این طرح ایرانسل دیگه توی تبلیغاتش روی اینترنت مانور نمیده . ثانیا فعلا تصویب شده و هنوز اجرا نشده و قراره به زودی اجرا بشه .
    دیشب هم که داشتم زنگ میزدم به دوستم بیچاره شدم ولی آخر نتونستم بگیرم .
    در کل:
    با ایرانسل هیچگاه در دسترس نیستید .

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شورای عالی فرهنگ مجلس یه طرحی رو تصویب کرده که اینترنت ایرانسل فعلا تعطیله
    حالا میخوای بگی تالیا یا دولتی از ایرانسل بهتره بگو ولی دیگه دروغ نگو!
    هیچ کس تصویب نکرده و اینترنتشم فعاله!
    Last edited by jackhammer; 10-07-2007 at 15:32.

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ببین...بهترین کار اینه که اصلا سیم کارتتو عوض نکنی!
    ولی اگه خودت میخوای که بکنی...به حرف هیچ احدی گوش نکن!
    برو یکی که ایرانسل داره رو پیدا کن خودت یه sms بهش بزن و یه sms با اون به شماره خودت بزن و یه تماس باهاش بگیر و gprs رو تست کن و ... اگه خوب بود بخر نبود نخر!
    منم همین کارو کردم...وقتی میخواستم بخرم همه میگفتن بده و فلانه و ...تا اینکه یکی از دوستام خرید...تستش کردم دیدم خوبه و خریدم.

ولی یادت باشه به حرف هیچ کس حتی من توجه نکن!هر چی رو که خودت دیدی قبول کن!
    Last edited by jackhammer; 10-07-2007 at 15:06.

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

عزیزم پس چرا به دولتی زنگ می زنم هیچ ایرادی نداره ؟؟؟؟؟؟؟ تازه یه شاهکار از ایرانسل بگم : اس ام اسی که دیروز عصر فرستادم الان رسیده به دست طرف یعنی با 18 ساعت تاخیر
    در مورد اینترنت هم باید بگم اولا از خودم در نیاوردم توی روزنامه خوندم که حتی نوشته بود بر اساس این طرح ایرانسل دیگه توی تبلیغاتش روی اینترنت مانور نمیده . ثانیا فعلا تصویب شده و هنوز اجرا نشده و قراره به زودی اجرا بشه .
    دیشب هم که داشتم زنگ میزدم به دوستم بیچاره شدم ولی آخر نتونستم بگیرم .
    در کل:
    با ایرانسل هیچگاه در دسترس نیستید .
    منظورتون mms هست که دیگه فعلا توی تبلیغاتها حرفی ازش نیست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •