دوست عزيز برو تو منوي setting بعد قسمت display يه جا زده فكر كنم dial اين قسمش ميتوني font رو بزرگ كوچك كني رنگشو تغيير بدي ....
دوست عزيز برو تو منوي setting بعد قسمت display يه جا زده فكر كنم dial اين قسمش ميتوني font رو بزرگ كوچك كني رنگشو تغيير بدي ....
شهاب جان میشه لطف کنی و در مورد نصب برنامه برای این گوشی از طریق آپلود کردن فایل Jar بیشتر توضیح بدی؟
سلام دوستان.
راستش من که خودم این گوشی رو ندارم.
ولی یه چیزایی پیدا کردم.
کدش رو خودم پیدا کردم
یعنی حدس زدم و به آرش گفتم. اونم امتحان کرد و گفت که جواب میده. حالا رفتیم سراغ مرحله بعدی.
منتها کار خیلی کند پیش میره چون پیش هم نیستیم.
ترجیحاً اگه یکی این گوشی رو داره و شمارش هم ایرانسله، یه اس ام اس به من بزنه که هر وقت وقت داشتم، با هم هماهنگ کنیم ببینیم نتیجه میده یا نه.
اینم شماره من: 09352158221
خلاصه که من خیلی دوست دارم روش نصب بازی این گوشی رو کشف کنم چون اینقدر زیباست که حیفم میاد نشه روش بازی نصب کرد.
شهاب جان ممنونم !
به من لينك سايت برنامه بازي براي سامسونگ بده تا برم بازم امتحان كنم !
ايني كه دادي instal مياد ولي eror اساسي ميده !
آرش جان،
به جای پیغام خصوصی توی موبایلستان، همینجا صحبت کنیم بهتره.
این لینک یه بازی امتحان شده:
اکسترکت کن و هر دو فایل جر و جد رو بریز تو شاخه other حافظه گوشی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون کد رو بزن و روی فایل جد کلیک کن.
اگه ارور بده، یعنی قبل از این کدی که بهت دادم، یکی دو تا کد دیگه لازم داره که باید گیرش بیارم.
منتظر نتیجه هستم. همینجا بگو.
آقا شهاب!
آقا آرش!
لطفا کد رو به ما هم بدين.
ما که خيلي وقت پيشا ازتون خواسته بوديم.
من الان چند تا فايل ريختم تو other. هردوتا فايل jar رو هم داره. فقط منتظر مرحله بعدشم.
شهاب جان باشه همينجا صحبت ميكنيم !
الماس جان حتما درجريانت ميزاريم مطمئن باش!
شهاب جان ببين من كد رو فعال كردم بعد ريختم و بعد روي jad كليك كردم پنجره instal اومد ولي روش كليك كردم ارور داد !
این آموزش trial برای این گوشی.
امتحان کنید.
اگه جواب داد، که خوبه. اگر نه که یعنی باید دوباره کلی بگردم دنبال چند تا کد دیگه.
دانلود کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا سلام.یک سوال داشتم
وقتی پلیر گوشی را فعال می کنیم برای گوش دادن آهنگ برای جلو بردن آهنگ به صورت ثانیه ای چکار باید کرد.در حالت عادی در گوشی های دیگر دکمه های چپ و راست را چند ثانیه که نگه داریم ثانیه ای جلو یا عقب میرود ولی در این گوشی نمیشه.اگر میشه راهنمائی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)