سلام
ولی فکر میکنم خودت بیشتر به xbox تمایل داری همونو بخر حتا اگه بعدا پشیمون بشی هم زیاد ناراحت نمیشی
سلام
ولی فکر میکنم خودت بیشتر به xbox تمایل داری همونو بخر حتا اگه بعدا پشیمون بشی هم زیاد ناراحت نمیشی
بله حق با شماست. فکر کنم مشکل اصلی الان فقط کلمه گرافیک باشه.
گرافیک اونیه که توی Xbox هست و همه میدونند خیلی بالاست. وقتی نتونی اون رو درست نشون بدی این گرافیک بالا به چه درد میخوره؟ چیزی که میبینی مهمه که هیچ اثری از اون گرافیک بالا نیست. تفاوت تلویزیونهای DHCP با معمولی مثل تفاوت مانیتور LCD با CRT نیست ....
Xbox 360 به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی DirectX 10 رو پشتیبانی نمیکنه. با یه سرچ کوچیک تو گوگل میتونید ببینید !!!
و اما در مورد انتخاب، بهترین انتخاب در هر صورت PC هست که خرج زیادی داره. Xbox 360 خرجش کمتره و اگه بخوایم بنا به کارایی بسنجیم Xbox 360 برای کسی که فقط و فقط به بازی فکر میکنه ارزش خرید بیشتری داره با توجه به قیمتش.
من که خیلی پول ندارم (یعنی بابام میگه من حاضر نیستم بیش از 400 تومن واسه بازی خرج کنم همین
خرج رو هم الکی میدونه ) من در حدود 75 درصد به فکر بازیم ولی اون کامپیوتر رو که نمیفروشم خرابم
که نشده یه pc دارم واسه اینترنت و کلا 25 درصد بقیه استفاده از pc ; و یه xbox 360 واسه بازی نظرت
چیه ( بازم میگم من گرافیک خیلی برام مهم نیست فقط مهمه که همه بازیا روش روون اجرا بشن )
پس همون Xbox 360 رو بگیر.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)