گوشی بدون کاستومایز کار نمی کنه.از منوی مخفی CDA گوشیتونو ببینین و از تو برنامه XS++ یا PhoneX اون رو انتخاب کنید.
گوشی بدون کاستومایز کار نمی کنه.از منوی مخفی CDA گوشیتونو ببینین و از تو برنامه XS++ یا PhoneX اون رو انتخاب کنید.
مصطفی خان اگه ممکنه مراحلی رو که طی آپدیت باهاش مواجه شدید رو با طول زمانشون برامون بنویسید.
چون من خودم شخصاً دو بار اینکار رو کردم و بعد از 5-6 ساعت استفاده از تلفن و کارت اینترنت موفق نشدم
ترتیب کارم هم این بود که : اول نصب برنامه Update Service بعدش اتصال به اینترنت و آپدیت نرم افزار که بار
اول حدود 2:40 طول کشید و بعدش یه صفحه باز شد به نام..... Checking Updates و بعدش یه نصب مجدد
حدوداً 1 دقیقه ای و بعد ّ......Finalizing که در مورد من حدود 1 ساعت اینجا متوقف شدو من قطعش کردم. در
بار دوم آپدیت نرم افزار حدود 30 دقیقه طول کشید و همون مراحل و باز در مرحله......Finalizing گیر کرد!!!![]()
حالا می خوام بدونم شما هم در این مرحله وقفه زمانی بالایی رو داشتید یا که نه من مشکل دارم؟ یعنی این
که آیا مثلاً اگه من تو این مرحله 2 ساعت وایستم بالاخره ازش رد میشه و ادامه میده یا که نه؟
ممنون میشم از راهنماییتون![]()
مرسیگوشی بدون کاستومایز کار نمی کنه.از منوی مخفی CDA گوشیتونو ببینین و از تو برنامه XS++ یا PhoneX اون رو انتخاب کنید.
ولی نفهمیدم EROM چیه؟
بله دوست عزیز به این حرف شما بعدا رسیدم...باز از صحبت شما ممنونم![]()
هم استانی شما دیگه چرا؟من اتفاقا تازه یه مقاله تو تاپیک مرجعی از نکات گذاشتم که تو یه بند همین erom رو توضیح داده شده....من حتی تو تاپیک تخصصی شما کا 800 تبلیغ این مقاله رو کردم....حتما ندیدیش![]()
یعنی این که از هر کدوم استفاده کنی فرقی نداره؟نحوهی کار باهاشون چی؟فرق داره؟البته فکر کنم ++ خیلی سریع تر باشه...هر چی باشه ورزن جدیدی هست نسبت به xs alpha...
عرضم به حضورت که مراحل که می تونید از تاپیک اپدیت همین انجمن استفاده کنید
اما اینو به اختصار برات بگم 2 مرحله هستن که زمان طولانی میبرن(دایل اپ)
مرحلهی اول....زمانی هست که برنامه اجرا می شه....یه عبارتی میاد بنامه:download application update files
این مرحله یه چیزی حدود 20 min طول می کشه یه کم کمتر بیشتر
مرحله ی بعدی که زمان بر هست...downloading updates هست که این مرحله رو دقیق تایم نگرفتم و خاطر ندارم اینم مثل بالایی می مونه تقریبا
اصلی ترین مرحله و طولانی ترین مرحله..مرحله ی downloading software هست که تامی که من گرفتم از ساعت 2:46 شروع شده تا 4:30 دقیقه یعنی واسم 1 ساعت و 45 دقیقه طول کشیده...البته یه کمی واسه شما کمتر میشه...چون وسط کار من یه مشکلی پیش امد یه کم این تایم بیشتر شد....اگه خواستی بپرس بعدا برات میگم
شاد باشید
ااااااهم استانی شما دیگه چرا؟من اتفاقا تازه یه مقاله تو تاپیک مرجعی از نکات گذاشتم که تو یه بند همین erom رو توضیح داده شده....من حتی تو تاپیک تخصصی شما کا 800 تبلیغ این مقاله رو کردم....حتما ندیدیش
ندیده بودم
مرسی دارم میخونم
من شنیدم بسته به نوع FS که دانلود کردی باید CDA انتخاب کنی.مثلا اگه FS گوشیت emea2 باشه نمیشه از cda با emea6 استفاده کرد.
ولی اگه میخوای یک امتحان کن.چون کاستومایز خیلی راحته و اگه مشکلی داشت میتونی راحت دوباره کاستومایز کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)