تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 26 از 26

نام تاپيک: با کلی دنگ و فنگ اپدیت کردم اما.....

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

گوشی بدون کاستومایز کار نمی کنه.از منوی مخفی CDA گوشیتونو ببینین و از تو برنامه XS++ یا PhoneX اون رو انتخاب کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه arashaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Tehran

12

حالا یه چیز جالب بگم براتون... تو همین مدت کم بازم اپدیت کردم .....
    اولا فهمیدم دیگه شکلی نیست و حل حله
    بعدشم تمامیه مراحل 3 سوت میرفت..اون مرحله ی دانلود سافتوار....10 ثانیه هم نکشید ...اینم به این خاطر اینه که یه بار قبلا اپدیت کردم...واسه همین مراحل تو 20 دقیقه کمتر تموم شد...در حالی که ظهری نزدیک 3 ساعت طول کشیده بود
    مصطفی خان اگه ممکنه مراحلی رو که طی آپدیت باهاش مواجه شدید رو با طول زمانشون برامون بنویسید.
    چون من خودم شخصاً دو بار اینکار رو کردم و بعد از 5-6 ساعت استفاده از تلفن و کارت اینترنت موفق نشدم
    ترتیب کارم هم این بود که : اول نصب برنامه Update Service بعدش اتصال به اینترنت و آپدیت نرم افزار که بار
    اول حدود 2:40 طول کشید و بعدش یه صفحه باز شد به نام..... Checking Updates و بعدش یه نصب مجدد
    حدوداً 1 دقیقه ای و بعد ّ......Finalizing که در مورد من حدود 1 ساعت اینجا متوقف شدو من قطعش کردم. در
    بار دوم آپدیت نرم افزار حدود 30 دقیقه طول کشید و همون مراحل و باز در مرحله......Finalizing گیر کرد!!!
    حالا می خوام بدونم شما هم در این مرحله وقفه زمانی بالایی رو داشتید یا که نه من مشکل دارم؟ یعنی این
    که آیا مثلاً اگه من تو این مرحله 2 ساعت وایستم بالاخره ازش رد میشه و ادامه میده یا که نه؟

ممنون میشم از راهنماییتون

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

گوشی بدون کاستومایز کار نمی کنه.از منوی مخفی CDA گوشیتونو ببینین و از تو برنامه XS++ یا PhoneX اون رو انتخاب کنید.
    مرسی
    ولی نفهمیدم EROM چیه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مصطفی خان، فیرویر گوشیتون به این خاطر عوض نشده که این آخرین فیرمویری هستش که تو سایت سونی اریکسون موجوده! در ضمن یه سوال: شما هم بعد از آپدیت فونت SMS هات پررنگ تر شدند؟ ( مثل Bold )

ممنون
    بله دوست عزیز به این حرف شما بعدا رسیدم...باز از صحبت شما ممنونم
    ببخشید ا
    یه سوال هم من دارم
    Erom چیه ؟
    در ضمن مشکلی نیست که سی دی ای رو انتخاب نکنیم (من فارسی نمیخام و میخام متناسب با فایل اف اس انتخاب بشه . حالا باید بازم انتخاب کنم؟؟؟؟اگه اشتباه انتخاب بشه چی میشه؟ اگه اصلآ انتخاب نشه چی؟؟؟)
    هم استانی شما دیگه چرا؟من اتفاقا تازه یه مقاله تو تاپیک مرجعی از نکات گذاشتم که تو یه بند همین erom رو توضیح داده شده....من حتی تو تاپیک تخصصی شما کا 800 تبلیغ این مقاله رو کردم....حتما ندیدیش
    یعنی این که از هر کدوم استفاده کنی فرقی نداره؟نحوهی کار باهاشون چی؟فرق داره؟البته فکر کنم ++ خیلی سریع تر باشه...هر چی باشه ورزن جدیدی هست نسبت به xs alpha...
    مصطفی خان اگه ممکنه مراحلی رو که طی آپدیت باهاش مواجه شدید رو با طول زمانشون برامون بنویسید.
    چون من خودم شخصاً دو بار اینکار رو کردم و بعد از 5-6 ساعت استفاده از تلفن و کارت اینترنت موفق نشدم
    ترتیب کارم هم این بود که : اول نصب برنامه Update Service بعدش اتصال به اینترنت و آپدیت نرم افزار که بار
    اول حدود 2:40 طول کشید و بعدش یه صفحه باز شد به نام..... Checking Updates و بعدش یه نصب مجدد
    حدوداً 1 دقیقه ای و بعد ّ......Finalizing که در مورد من حدود 1 ساعت اینجا متوقف شدو من قطعش کردم. در
    بار دوم آپدیت نرم افزار حدود 30 دقیقه طول کشید و همون مراحل و باز در مرحله......Finalizing گیر کرد!!!
    حالا می خوام بدونم شما هم در این مرحله وقفه زمانی بالایی رو داشتید یا که نه من مشکل دارم؟ یعنی این
    که آیا مثلاً اگه من تو این مرحله 2 ساعت وایستم بالاخره ازش رد میشه و ادامه میده یا که نه؟

ممنون میشم از راهنماییتون
    عرضم به حضورت که مراحل که می تونید از تاپیک اپدیت همین انجمن استفاده کنید
    اما اینو به اختصار برات بگم 2 مرحله هستن که زمان طولانی میبرن(دایل اپ)
    مرحلهی اول....زمانی هست که برنامه اجرا می شه....یه عبارتی میاد بنامه:download application update files
    این مرحله یه چیزی حدود 20 min طول می کشه یه کم کمتر بیشتر
    مرحله ی بعدی که زمان بر هست...downloading updates هست که این مرحله رو دقیق تایم نگرفتم و خاطر ندارم اینم مثل بالایی می مونه تقریبا
    اصلی ترین مرحله و طولانی ترین مرحله..مرحله ی downloading software هست که تامی که من گرفتم از ساعت 2:46 شروع شده تا 4:30 دقیقه یعنی واسم 1 ساعت و 45 دقیقه طول کشیده...البته یه کمی واسه شما کمتر میشه...چون وسط کار من یه مشکلی پیش امد یه کم این تایم بیشتر شد....اگه خواستی بپرس بعدا برات میگم
    شاد باشید

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

هم استانی شما دیگه چرا؟من اتفاقا تازه یه مقاله تو تاپیک مرجعی از نکات گذاشتم که تو یه بند همین erom رو توضیح داده شده....من حتی تو تاپیک تخصصی شما کا 800 تبلیغ این مقاله رو کردم....حتما ندیدیش
    اااااا
    ندیده بودم
    مرسی دارم میخونم

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

یعنی این که از هر کدوم استفاده کنی فرقی نداره؟نحوهی کار باهاشون چی؟فرق داره؟البته فکر کنم ++ خیلی سریع تر باشه...هر چی باشه ورزن جدیدی هست نسبت به xs alpha...
    من شنیدم بسته به نوع FS که دانلود کردی باید CDA انتخاب کنی.مثلا اگه FS گوشیت emea2 باشه نمیشه از cda با emea6 استفاده کرد.
    ولی اگه میخوای یک امتحان کن.چون کاستومایز خیلی راحته و اگه مشکلی داشت میتونی راحت دوباره کاستومایز کنی.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •