تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 27 از 27

نام تاپيک: یک سوال مهم برای ویندوز

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

متاسفانه باید بگم که کم هست !!! نه که کار نکنه با 512 نه... منظورم اینه که کند میشه سیستم...برای مدیا سنتر حداقل 1 گیگ نرمال هست..البته این نظر منه
    سلام....... عزیز ویندوز احتیاجی به گرافیک بالا نداره! گرافیک میدیا سنتر با بقیه ی ویندوزا فرقی نداره! فقط برنامه هایی که مدیا سنتر دارن مخصوصا Windows Party Mode گرافیک زیادی میطلبه! من همین الآن که دارم این پستو میدم با گرافیک 32 تو ویندوز مدیا سنتر هستم! تنها کاری که گرافیک تو ویندوز میکنه اینه که همین صحنه هایی که جلوی روتون هستن، از قبیل بک گراوند، تسک بار، آیکون ها و غیره رو به نمایش میذاره! پس به گرافیک بالا هم چندان نیازی نیست!

موفق باشی

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

یه ورژن از ویندوز رو چند وقت پيش دیدم فک کنم تو تایپک مربط به "ویندوز های دست کاری شده" بود
    windows xp game edition این ویندوز ( نمی دونم ویندوز sp2 هست یا مدیا سنتر )ولی برا بازی بهینه سازیش کردن خیلی از چیزهایی که سرعت سیستم رو کند میکنه و به درد یه ګیمر نمیخوره رو غیر فعال کردن تا بهترین کارایی رو داشته باشه
    یه سر به اون تایپیک بزن

آخر فروم باز Ehsani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    Alone In The Rain

پيش فرض

سلام....... عزیز ویندوز احتیاجی به گرافیک بالا نداره! گرافیک میدیا سنتر با بقیه ی ویندوزا فرقی نداره! فقط برنامه هایی که مدیا سنتر دارن مخصوصا Windows Party Mode گرافیک زیادی میطلبه! من همین الآن که دارم این پستو میدم با گرافیک 32 تو ویندوز مدیا سنتر هستم! تنها کاری که گرافیک تو ویندوز میکنه اینه که همین صحنه هایی که جلوی روتون هستن، از قبیل بک گراوند، تسک بار، آیکون ها و غیره رو به نمایش میذاره! پس به گرافیک بالا هم چندان نیازی نیست!

موفق باشی
    امین جان فکر کنم یک سوء تفاهم این وسط پیش اومده...من منظورم رم 1 گیگ بود

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

امین جان فکر کنم یک سوء تفاهم این وسط پیش اومده...من منظورم رم 1 گیگ بود
    اشتباه من!

عذر میخوام!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ostadonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    www.power88.ir

پيش فرض

سلام به همه.
    یه سوال در مورد مدیا سنتر:
    این ویندوز چقدر قیافه اش با بقیه Xp ها تفاوت میکنه ؟
    آخه من مدیا سنتر را نصب کردم ولی وسط نصب از سی دی 2 ارور داد و مجبور شدم دوباره سی دی 1 اش رو بگزارم تا نصب رو ادامه بده. بعدش هم تقاوتی ندیدم. حالا از کجا بفهمم ویندوزم درست نصب شده یا نه؟

آخر فروم باز Ehsani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    Alone In The Rain

پيش فرض

سلام به همه.
    یه سوال در مورد مدیا سنتر:
    این ویندوز چقدر قیافه اش با بقیه Xp ها تفاوت میکنه ؟
    آخه من مدیا سنتر را نصب کردم ولی وسط نصب از سی دی 2 ارور داد و مجبور شدم دوباره سی دی 1 اش رو بگزارم تا نصب رو ادامه بده. بعدش هم تقاوتی ندیدم. حالا از کجا بفهمم ویندوزم درست نصب شده یا نه؟
    دوست عزیز..اونی که شما دیدید ارور نبوده..مراحل نصب ویندوز مدیا سنتر همین هست که فرمودید..یعنی اول سی دی 1 رو نصب می کنیم بعد پیغام میده که سی دی 2 رو بگزار و بعد باز پیغام میده که سی دی 1 رو بگزار و بعد نصب تموم میشه..از نظر شکل ظاهری خیلی فرق نمیکنه..امکانات مالتی مدیا توش تقویت شده..پلاس هم توش نصبه برای تنوع بازی و پس زمینه های بیشتر..ولی با قدرت این حرف رو میزنم که خیلی خیلی طول ماندگاری بیشتری از SP2 معمولی داره و خیلی دیرتر از ویندوز SP2 معمولی کند یا خراب میشه..

Banned Geeksboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خداییش از همه دوستان ممنون...
    فکر کنم تاپیک باحالی شده...نه؟!

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •