تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 42

نام تاپيک: تاریخ اتصال سرویس Gprs سیم کارت های دولتی

پروفشنال Dr.Afzali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

انتن دهي ايرانسل به اين زوديا درست بشو نيست.من هر دفعه زنگ زدم يك چيزي ميگن كه ادمو بپيچونن و خلاص.يك دفعه بود كه اول خودم بعد يك 10 دقيقه بعد يكي از همكاران تماس گرفتيم ببينيم چي ميگه.در كمال ناباوري ديديم كه دقيقا جوابهاي ضد و نقيضي رو تحويل ما دادن.اينا فقط دنبال اين هستند كه امار شهرهاي تحت پوشش رو بالا ببرن.ديگه حالا كسي نميدونه كه به چه وضعي.بعد كه خودشون گرفتن استفاده كردن علاوه بر اينكه چند تا فحش نثارشون ميكنه بدون معطلي سيم كارت رو ميفروشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    گیلان - پایتخت استان...

2

انتن دهي ايرانسل به اين زوديا درست بشو نيست.من هر دفعه زنگ زدم يك چيزي ميگن كه ادمو بپيچونن و خلاص.يك دفعه بود كه اول خودم بعد يك 10 دقيقه بعد يكي از همكاران تماس گرفتيم ببينيم چي ميگه.در كمال ناباوري ديديم كه دقيقا جوابهاي ضد و نقيضي رو تحويل ما دادن.اينا فقط دنبال اين هستند كه امار شهرهاي تحت پوشش رو بالا ببرن.ديگه حالا كسي نميدونه كه به چه وضعي.بعد كه خودشون گرفتن استفاده كردن علاوه بر اينكه چند تا فحش نثارشون ميكنه بدون معطلي سيم كارت رو ميفروشه.
    دقیقا همینطوره...به خاطر همینه که میگم باید بی خیال ایرانسل و کلا GPRS مسخرشون باشیم.

داره خودمونی میشه faridOnline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يادمون باشه " همه چيزمون بايد به همه چيزمون بياد "

داره خودمونی میشه shahab07's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    tehran,saadat abad

پيش فرض

قرار شده سیم کارت های دولتی (فقط کد 1 تا 4 ) ماهواره ای بشه ... (مثل سرویس های خارجی)
    .
    وقتی ماهواره ای بشه علاوه بر بالا رفتن قیمت سیم کارت و آنتن دهی فوق العاده ...سرویس Gprs و Mms باز میشه ... (gprs با سرعت باور نکردنی)
    .
    راستش از این حرف ها زیاد میزنند...خدا کنه این یکی درست باشه...

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    گیلان - پایتخت استان...

پيش فرض

قرار شده سیم کارت های دولتی (فقط کد 1 تا 4 ) ماهواره ای بشه ... (مثل سرویس های خارجی)
    .
    وقتی ماهواره ای بشه علاوه بر بالا رفتن قیمت سیم کارت و آنتن دهی فوق العاده ...سرویس Gprs و Mms باز میشه ... (gprs با سرعت باور نکردنی)
    .
    راستش از این حرف ها زیاد میزنند...خدا کنه این یکی درست باشه...
    از این حرفا که زیاده...خیلی زیاد.امروز خودم رفتم مخابرات مرکز استان گیلان برای پرس و جو کردن درباره ی این موضوع ولی هیچ حرفی راجع به این موضوع بهم نزد!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    گیلان - پایتخت استان...

2

یعنی چی؟یعنی یه GPRS هم به ما نمیاد؟!؟!؟!؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من وقت نکردم همه ی پست ها رو بخونم ولی نظرم اینه :
    من می رم یه ایرانسل می گیرم بعد ...
    طرح طلایی رو انتخاب میکنم gprs رایگان می شه ماهی 15 تومن می دم ول در عوض هر دو ماه 60 تومن نمی ریزم توی جیب این نامردا فهمیدید یعنی گوشیم رو به کامپیوتر ول می کنم و از اینترنتش استفاده می کنم و دیگه از شبکه ی مونگول مخابرات (شبکه ی هوشمند) استفاده نمی کنم/. تازه گوشی هایی هم که edge داره سرعتشون بالاتره مثل مال خودم کلی حال می کنم .
    نظرتون چیه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه بار داشتم از جلوی ویترین یه مغازه رد میشدم دیدم یه دستگاه داره که دوتا سیم کارتو روی یه گوشی میندازه(18تومن میگفت)و گوشی تو با هر دوش کار میکنه تو میتونی شبکه ی گوشی رو بذاری رو Ir-tci و هر موقع خواستی بری اینترنت شبکه ی موبایلو بذاری رو ایرانسل
    دوستان هم چین چیزی هست . می دونین چی کار می کنه؟
    این دست گاه ها روش یک سیم کار 64 کیلوبایتی خام داره یعنی دو تا سیم کارت روی یکی می ریزه دقیقا مثل ویندوز که می شه 2 یا بیشتر رو توی یکی ریخت بعدش هم باید رین از سایتش یک پچ برای گوشیتون بگیرید اونوقت شما می تونین از دو سیم کارت استفاده کنین .
    دقت کنید :
    1- نمی شه همزمان با دوتا کار کرد .
    2- این کار فقط کار شما رو راحت می کنه یعنی بجای اینکه هی سیم کارت عوض کنین فقط با زدن یک کلید می تونین این کار رو انجام بدین .
    3- اگر بخواین از دو تاشون باهم استفاده کنین باید دو تا مودم Gsm داشته باشین
    امید وارم گرفته باشید

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یعنی چی؟یعنی یه GPRS هم به ما نمیاد؟!؟!؟!؟
    قدیمی ترین سند مربوط به این ظرب المثل بر میگرده به مظفرالدین شاه ( به روایت علی حاتمی)

((مگر ما بیسمارک داریم که نقاش باشی مان برود فرنگ تحصیل هنر کند! همه چیزمان باید به همه چیزمان بیاید))

حالا با این رییس جمهور محبوب و دوست داشتنی و این مملکت گل و بلبل همین شبکه ارتباطات سیار درپیت هم از سرمون زیاده

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان هم چین چیزی هست . می دونین چی کار می کنه؟
    این دست گاه ها روش یک سیم کار 64 کیلوبایتی خام داره یعنی دو تا سیم کارت روی یکی می ریزه دقیقا مثل ویندوز که می شه 2 یا بیشتر رو توی یکی ریخت بعدش هم باید رین از سایتش یک پچ برای گوشیتون بگیرید اونوقت شما می تونین از دو سیم کارت استفاده کنین .
    دقت کنید :
    1- نمی شه همزمان با دوتا کار کرد .
    2- این کار فقط کار شما رو راحت می کنه یعنی بجای اینکه هی سیم کارت عوض کنین فقط با زدن یک کلید می تونین این کار رو انجام بدین .
    3- اگر بخواین از دو تاشون باهم استفاده کنین باید دو تا مودم Gsm داشته باشین
    امید وارم گرفته باشید
    این مورد رو مطمئنی؟ تا اونجا که من اطلاع دارم و از فروشنده اش پرسیدم همه گوشی ها این برنامه رو دارن و به صورت یه منو مخفیه . وقتی این سیستمو پیاده میکنی منو اش خود به خود دیده میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •