آقا ممنون .
میشه یه جا دیگه بجز رپید شیر آپ کنی ؟
دایو شیر بره من فیلتره .
ممنون .
بای .
آقا ممنون .
میشه یه جا دیگه بجز رپید شیر آپ کنی ؟
دایو شیر بره من فیلتره .
ممنون .
بای .
خیلی برنامه خوبیه, ولی یه اشکال داره و اون هم اینه که این برنامه پسورد نداره!
یعنی اگر میشد برای ورود به برنامه از ما درخواست پسورد کنه برنامه امن تری بود! ولی این طوری کافیه که یه نفر بدونه که این برنامه تو گوشیتون نصبه, اونوقت...![]()
سلام
من اين راه رو قبلا امتحان کرده بودم اما هر بر که برنامشو مبندم اون تيک readable دوباره بر ميگردی
ورژن 3 هم هست چه کنم؟
ولي يك مشكلي هست.من خودم روي گوشيم چيزي براي مخفي كردن ندارم بنابراين بدرد من نميخورد ولي براي داداشم كه احتياج داشت تست كردم روي گوشيش كه دبليو 700 هست و متوجه شدم كه فقط امكان مخفي كردن يك پوشه وجود داره و اگر بيشتر انتخاب بشه همه به حالت اول برگشته و جواب نميده.بنابراين راه حلش اينه كه هرچيزي براي مخفي كردن داريد از هر نوع فايلي چه عكس و چه ويديو داخل يك شاخه يا پوشه بريزيد و اونو فقط مخفي كنيد.مشكلي نيست اگر كه عكسي توي شاخه ويديو باشه.هرجا باشه عكس باز و ديده ميشه.بعد يك چيز ديگه كه هست اينه كه مهم نيست كه پوشه اي كه مخفي ميكنيد چند تا زير شاخه يا پوشه داخلش باشه يعني برفرض شما ميتونيد كل شاخه ويديو رو مخفي كنيد.
کسی نبود ؟
آقا یکی یه جا دیگه آپ کنه لطفا
دوستان ببخشید من تاپیک رو زدم و دیگه سرنزدم. راستش رو بخواین من الان خونه نیستم !!
![]()
با هزار بدبختی تو لنگرود یه کافی نت درست وحسابی پیدا کردم بیام p30 .![]()
اما در جواب سوال شما Mahsa_883 باید بگم که شما میتونی برنامه رو از تو گوشیت پاک کنی .
مشکلی نداره اگه پاک کنیش پوشه ای که مخفی کردی دستنخورده می مونه .![]()
ولی یادت نره فایل جار رو یه جای تو گوشیت نگه داری مثلآ بیز تو web page ت .![]()
Last edited by Mahdi_Moosavi; 08-07-2007 at 12:07.
این خدمت شما :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مشکل تو گوشی هایی که فریمور نرم افزار گوشیشون قدیمیه پیش میاد .![]()
مثلآ رو w810 هایی که فریمورشون r4ce012 هستش این مشکل هست ولی رو r4ea031 مشاهده نشد .![]()
این باگ رو سونی اریکسون روفریمورهای جدیدش برطرف کرده .![]()
.
گوشی شا و فریمورش چیه ؟؟؟؟
دمت گرم خيلي باحال بود . فقط يه سوال اينکه رو همه گوشي هاي Se کار ميکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)