هر وقت راننده شخصي ميگيري بعد از تموم شدن كار يا راننده رو بكش يا از ماشين پرتش كن بيرون كه اينجوري صددرصد بايد كار كنه
در ضمن در وسط ماموريت هم نميشه سيو كرد
با فعال كردن مدها بايد خون بينهايت شه و اگه نميشه يا بازيت اشكال داره يا مدهات
هر وقت راننده شخصي ميگيري بعد از تموم شدن كار يا راننده رو بكش يا از ماشين پرتش كن بيرون كه اينجوري صددرصد بايد كار كنه
در ضمن در وسط ماموريت هم نميشه سيو كرد
با فعال كردن مدها بايد خون بينهايت شه و اگه نميشه يا بازيت اشكال داره يا مدهات
Last edited by namber_one; 21-07-2007 at 07:49.
سلام
برو توي تنظيمات صفحه كليد گزينه foot controls رو بزن و بعد برو گزينه look behind رو كه كليك وسط موس هست به هر چي ميخاي تغيير بده
اسلحه ها با زدن كليك راست ماوس و زدن كليد shift همزمان در هرجا به غير از ساختمان مي آيد
براي رد كردن مراحل كليدهاي tab+g رو بزن تا مرحله رو رد كنه
اگه دوست داشتي تشكر كن
باي
اولا که خیلی با حال. دوما ٬ داخل بعضی از مراحل مثل هر چقدر tab+g رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته. باید چی کار کنم.![]()
چرا براي من نميشه
به قول يكي از دوستان فقط راننده شخصي اينجا فقط اضافه شده والا ديگه چيز ديگري نيست
همه رو فعال زذم هيچي نشد
راستي همين راننده شخصي رو مثلا يه ماشين كه داره حتما اونو بايد بيرون كرد تا بشه يه ماشين وراننده ديگر گرفت
سلام
هميشه وقتي كارت با رانندت تموم ميشه بكشش يا از ماشين بندازش بيرون تا بتوني tab+g رو بزني و مرحله رو رد كني .
فقط بعضي مراحل مثل اوناييكه با يه دختره ميريد دزدي يا گرفتن يه قسمت بنفش اين مد كار نميكنه .
باي
براي همه كار ميكنه
احتمالا بازي اشكال داره . ميخواي بازي رو دوباره نصب كن ببين چي ميشه
والا من نميدونم بايد چكار كني چون براي همه كار ميكنه
اميدوارم موفق بشي
ممنون مد ها کار کرد اما من نمی توانم هر جای بازی سیو کنم
وسط ماموريت نميشه سيو كرد
وقتي راننده گرفتي تا از ماشين خارج نشه نميشه سيو كرد
آقا دمت گرم
خیلی خفنه تازه اگه مودهارو فعال کنی با زدن W+Y هر جا باشی به جز خونه موتور NGR-500 میاد و یه چیزی به نام gas میاد که وقتی خالی شه بنزین تموم شده و ماشین نمیره![]()
این چیت مگه کارش چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)