کاملاً تایید میشه
سری p گوشی های نیستند که خیلی زود هنگ کنند
کاملاً تایید میشه
سری p گوشی های نیستند که خیلی زود هنگ کنند
الان اين گوشي با توجه بهلغو تعرفه مخابرات چنده قيمتش پايين نيومده؟؟؟
عجیبه که شما ها میگین شارژ من با شارژش مشکل ندارم البته از Wifi واینها استفاده میکنم
ولی کیفیت پایین صفحه نمایش
صدای پایین
هر کسی یه جور از گوشی استفاده می کنه
کم یا زیاد
شارژ هم نسبت به کار کردن گوشیه بستگی داره!!
سلام دوستان
من پی 990 دارم و خواستم به عزیزان نظرمو بگم
تنها عیب این گوشی سریع خالی شدن باطریه. ولی دلیل داره. حتما دیدین باطری کا 800 و پی 990 تقریبا یکی هستن. حالا من مشخصاتشون رو دقیقا مقایسه نکردم ولی با جابجا کردن باطریهای این دو گوشی اتفاق خاصی نیفتاد. حالا در نظر بگیرین با سیستم عامل سیمبین پی 990 و نرم افزارهای سنگینش کاملا طبیعی به نظر میرسه که مصرف باطریش بیشتر باشه.
من بر خلاف یکی از دوستان معتقدم روشن بودن چراغ کی پد یا ال سی دی اونقدرهام باطری مصرف نمی کنه که بزرگترین عامل سریع خالی شدن باطری باشه.
در مورد صدا هم با اینکه به نظر من بلند بودن صدا نه تنها مزیت به شمار نمیره در بعضی موارد بیشتر به خز شدن گوشی کمک میکنه. حتما دیدین کسایی رو که وسط خیابون با بلند کردن صدای موبایلشون حال میکنن. به نظر من کیفیت صدا مهمه نه بلند بودن (اون هم از نوع خرکی مثل 3250) که پی 990 از نظر کیفیت و وضوح صدا واقعا عالیه.
البته با آپدیت کردن پی 990 صداش بهتر میشه.
حتما همتون میدونین ولی خالی از لطف نیست که بگم کسایی که میگن پی 990 زیاد هنگ میکنه یا صرف شنیدن این حرف از بقیه تکرارش میکنن و یا طرز استفاده از این گوشی رو نمی دونن. گوشی من الان حدود دو هفته است که هنگ نکرده. سعی کنید نرم افزارهای بلا استفاده رو از task manager قسمت open هر بار ببندید تا هم سرعت گوشی بیشتر بشه هم کمتر هنگ کنه هم باطریش کمتر مصرف شه.
ممنون
مصطفی
Last edited by moc_pt; 11-07-2007 at 02:05.
باطری بعضی از P990 ها خوب نیستن! ولی برای اونایی که پک اصل فرانسه هست همشون خوبه! گوشیه من خیلی دیر به دیر شارژ خالی میکنه تازه هرروزم کلی Sms میدم زنگ میزنم و عکس میگیرم! از نظر باطری هیچ مشکلی نداره!
به نظر من فقط 2تا مشکل داره:
1- ایرادهای نرم افزاری زیاد که با آپدیت کردن برطرف میشه.
2- صدای نسبتا ضعیف! البته برای آهنگ گوشی کردن وقتی گوشیو روی میز سطح صاف بزارید صداش چند برابر میشه! ولی در کل برای زنگش باید یه آهنگ با کیفیت بالا انتخاب کرد.
من حرف شما رو به طور کامل قبول دارم![]()
(اریکسون داشتی) قدر عافیت ندونستی جیگرم
_______
منم می خوام تا چن وقت دیگه یه گوشی بگیرم 910 خوبه یا 990 ( کدوم بهتره ؟)
کاملاً تایید می شه
یه نظرم 990 هم جدید تره هم مصرف باطری بهتری داره
هم اینکه کمی کوچک تر از 910 هست و دوربین 2 هست و 910 دوربین vga داره وخیلی چیزای دیگه..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)