dog food![]()
dog food![]()
لطفا كمك كنيد بد گير كردم تشنمه![]()
آقا دختره هاروكا رو هم پيدا كردم و درجه محبتش هم به A رسوندم و بهم يه چيزي داد حالا نميدونم بايد كجا برم كسي هست كمك كنه تو چاپتر 7
هه هه هه
شرمنده منم اصلا یادم نمیاد
بازی برایه چند ساله پیشه
يعني اين سايت با اين همه بازديد كننده نميتونه جواب منو بده يعني كسي اين بازي رو نكرده
تا آخرش نرفته شما ميگي چند سال پيش رفتي تا آخرش مطمعني اگه راست ميگي بگو آخرش چي ميشه من كه بلاخره ميرم تا آخرش ولي ميخوام از تو بشنم چون شك دارم رفته باشي
من هر بازي كه تا آخرش رفته يادمه مرحله به مرحلشو
خلاصه من تو چاپتر 7 دارم با اين دختر كوچولو هاروكا تو شهر ميچرخم و براش جنس ميخرم ميزان دوست داشتنش نسبت به كازوما (من) الان به ss رسيده ولي هنوز راهي باز نشده
من که وسطایه تاپیک گفتم که دیگه تا یه جاییش بیشتر نرفتم حوصا لش رو نداشتم
کاری نداره از gamespot FAQ اش رو بگیرید کامل توضیح داده هم مراحل رو و هم آخرش رو
از طرفی چون مقادیری تسلط به زبانه انگلیسی میخواد اینه که به مضاغه بیشتره بچه ها ترش کرده
ولی فک کنم اینجا یی که شما هستید تا یه حدود trust بره بالا خودش یه ماموریت میده فک کنم وسطه شهر باشه
همونجا که میرید قمار میکنید و بعد دعوا میشه
نصفه نیمه یادمه
اين بازي بقول آخوند ها توش رفتار هاي پر خطر داره يا نه
من ميزان علاقه دختره رو به بالا ترين قلب رسوندم توري كه ديگه وقتي خوشحال ميشه قلبي پر نميشه ولي بازم كاري نميكنه فقط الكي براش خرج كردم و عرق خوردم
چطوري دختررو پيداش كردي؟منم هنوز نتونستم پيداش كنم
تو شهر چرخيدم يه هو تلفن زنگ زد گفتم كيسه گفت من اونيم كه دختره رو گروگان گرفتم بيا تو اين آدرس رفتم بعد زدمش و دختره رو آزاد كردم آنقدر گشتم تمام كوچه هارو تمام آدم هارو زدم به چند نفر هم كمك كردم تا زنگ خورد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)