ببخشید مرتضی جان شرمنده
در ضمن رمز جت پک
yecgaa
ببخشید مرتضی جان شرمنده
در ضمن رمز جت پک
yecgaa
راه رفتن روی آب شما رمز جت پک رو بزنید و بعد رو آب راه بروید بدون انکه برید زیر آب
چطور مرحله ی بادی هروست وجود نداره؟
همون مرحله ای که تروث بهمون میگه برو مزرعه و یک دقیقا همون ماشینی که میگی تو بدزد.
یک بار دیگه بازی رو تموم کن.
پدر gta ببین من گفتم همچین مرحله ای وجود داره پست قبلیمو کامل بخون ولی تو این مرحله که شما گفتین آدم له نمیکنی که به ماشین
ايشون گفتن تو اون منطقه اي كه بايد مرحله رو انجام بدي يه ماشين هست نه كه آدم بايد له كني!پدر gta ببین من گفتم همچین مرحله ای وجود داره پست قبلیمو کامل بخون ولی تو این مرحله که شما گفتین آدم له نمیکنی که به ماشین
خوب در هر صورت یک راه به جاده هست که اون هم کشاورزا میان جلوت و در هر صورت دو سه نفر خورد میشن.
من حرف رو قبول دارم درست می گی من خودم روی کامپیوتر 3 بار فتش کردم واون مرحله هم دیدم تازه بهم هم خیلی حال می داد برای اینکه این مرحله زود تمام نشه تا اخرش همه ی ادماشو درو می کردم
ولی شما هم آقایی کن اینقدر گیر نده دارو تایپک خوبی می شه در ضمن ادامه بدین من همه ی چیزایی را
که تا به حال مرتضی و حجت نوشتند عمل کردم و دیدم درست بود
![]()
پدر gta من این مرحله رو رفتم وکشاورزهارو هم له نکردم این رو هم برای کسانی گذاشتم که مثل من تازه فهمیدن
آقا شمالطف دارین اگه چیزی به ذهنم برسه براتون حتما میذارم شما هم کمک کنید![]()
مرتضی عزیز من گفتم این تاپیکها قبلا بوده شما هی زبون میزنی.
حالا بیخیال.
ـ اگر به مغازه ی های Train Hard بروید و کلاه کاسکت و دوچرخه سواری بر سرتان بگذارید هنگام سقوط از موتور آسیبی نمیبینید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)