در مورد بحث اولت کاملا موافقم خود منم بارها متاسف شدم و تو این فروم هم بارها گفتم که صدای بلند اونم تو اسپیکر به چه درد افراد میخوره ؟ جز به درد کل کل های بچه گانه ! خود من w810 دارم با اینکه بعضیا میگن صدای اسپیکرش کمه ولی من تا حالا حتی تو محیطایه شلوغم باهاش مشکلی نداشتم و صدای زنگش رو شنیدم !
همین بحث بلندی صدای N73 و 3250 و مقایسه ی اونا بارها تکرار شده که فکر میکنم این مورد فقط تو ایران باشه ...
البته به نظر من این خوبه که یه گوشی تو اسپیکر صداش با کیفیت و با بلندی مناسب باشه ولی مهمترین چیز اینه که صدای هدفونش با کیفیت باشه تا بتونه جایگزین خوبی واسه ام پی تری پلیر باشه !
البته 6233 رجیستر اصلی و با گارانتی اصلی قیمتش تقریبا مساویه با w810 رجیستر اصلی... تو بازارایه جهانی قیمتشون تقریبا یکیه و قیمت مناسبی دارن ! و حتما میدونی W810 رجیسترش چنج میشه ولی 6233 نمیشه ! من فقط منظورم چند تا مثال بود از گوشی هایی که تو بازار جهانی فروش خوبی داشتن که هر دو گوشی این خاصیت رو داشتن ...
به هر حال امیر جان من ارادت خاصی بهت دارم یکی از بچه های با اطلاعات و دوست داشتنی بخش موبایل این فرومی و مطمعنا این بحثا صرفا واسه تبادل نظره و دوستیها سره جاشه ...
.gif)